İçeriğe Yönlendir

Araç Seçimi İçin Yardım Lütfen

Taner Ulusoy

Recommended Posts

Taner Ulusoy
(düzenlendi)

Herkese merhabalar. Yakın zamanda düğün yaptım. Düğün öncesi sıkışınca Audi'mi maalesef satmak zorunda kaldım. Şimdi şu üç araç arasında çok kararsızım. Seçtiğim donanım seçeneklerini ve fiyatlarını resimlerle eklemeye çalıştım. Benim yerimde siz olsaydınız nasıl hareket ederdiniz. Samimi ve değerli düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler.

fiesta.jpg

golf.jpg

leon.jpg

tarihinde Ersen Tapan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Fiesta dolu, golf ise en boş versiyonu.

Leon'un ise yeni kasası geliyor.

Ama ben olsam hangisini alırım, bilmiyorum :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır
(düzenlendi)

Golf'ün ölüsü bile para eder,ben olsam golf alırım.

şu senin ön cam ısıtmalı, çakma espli doluyu satda al bari :) ne zaman araba konusu açılsa vw diyon arkadaş :p

.. çaktırma bende golf alırdım :D

tarihinde Mustafa Çayır tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

şu senin ön cam ısıtmalı, çakma espli doluyu satda al bari :) ne zaman araba konusu açılsa vw diyon arkadaş :p

.. çaktırma bende golf alırdım :D

En azından ghia buna şükür :D (pardon) collection olsa ne yapardım bilemiyorum :D :D :D :D

tarihinde Hakan Erken tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır

En azından ghia buna şükür :D trend olsa ne yapardım bilemiyorum :D :D :D :D

araç bölümünde kocaman yazdım abi collection diye. :) trend değil benimkisi :) aynalarında led bilem var :D sende ne var? kaşındıran kadife koltuk bi tanede dandik kolçak. :fiuw: beygirlerim yeter bee :):p

Yorum bağlantısı

araç bölümünde kocaman yazdım abi collection diye. :) trend değil benimkisi :) aynalarında led bilem var :D sende ne var? kaşındıran kadife koltuk bi tanede dandik kolçak. :fiuw: beygirlerim yeter bee :):p

Pardon dedim ama :biggrin:

Mustafa araçlarımızın kulvarları farklı biliyorsun :biggrin: bunu yakinen de gördün porsuk kenarında :biggrin:

Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara
(düzenlendi)

2nci ellerine bakın değeri en az düşeni alın derim. Ben dizel tercih ederdim o ayrı. :good1:

tarihinde Ayhan Sırtıkara tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Golf diyen çok olacak ama bence aralarında en tipsiz olanı :) Fiesta X paket ancak eski aracınız da Audi olunca iş biraz değişiyor.Leon da hem kasa değişecek hemde 2.elde çok başarılı değil diye biliyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

fiat punto ya da bakın. golf konfi. den anladığım donanım istiyorsunuz. punto fiestadan daha dolu ayrıca dizel. seattan daha ucuz ve daha güncel.

Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

Golf iyide bu motor çok yakan dedem zamanından kalma motor birde golfte parayı prejtij alıyor galiba donanımı olmayana para vermek pek mantıklı değil gibi..Eğer gol diyorsanız tsi motor alın derim

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Fiesta ayrı bir sınıf zaten burada sıralama hatası olmuş fiesta yerine focus olsa idi focus ama bu durumda golf derim.

Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş

Bu paralara 2.el daha iyi birşeylere bakabilirsiniz. 2008 Dizel Mondeo gibi. Segment farkına göre konforu zaten hissedersiniz. Audi sonrası bunlar üzer sizi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Taner Ulusoy

şimdi tercih sebeplerim şundandır ki; Fiesta bana göre tartışmasız sınıfının lideri ve en yakışıklısı. diğerlerine göre dizel olması, fiyatı, donanımı.

golf her halükarda golf,

leon şeklen çok güzel.

focus tercihlerim arasında yok. çok bekledik onu piyasayı sallayacak bir modele ama..

Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş

A4'den inip, Fiesta'ya binmek, Attan inip, eşşeğe binmekten daha kötü bir tercih olur. Tercihlerinizi gözden geçirin derim. (Şahsi fikrim lütfen alınmayın.)

"D" segmenti araçtan inip de fiesta'ya alışmak yada alışmaya çalışmak mantıklı gelmiyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Eren

A4'den inip, Fiesta'ya binmek, Attan inip, eşşeğe binmekten daha kötü bir tercih olur. Tercihlerinizi gözden geçirin derim. (Şahsi fikrim lütfen alınmayın.)

"D" segmenti araçtan inip de fiesta'ya alışmak yada alışmaya çalışmak mantıklı gelmiyor.

:bravo: :bravo: :bravo:

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Yani tamam ford güzel falanda fiestaya verilen 45 milyara benim içim acıyor. Fiestanın bence en en fazla hakkı 35 milyar. Şahsi görüşüm budur. Ayrıca fiestanın eşdeğeri polodur. Golf değil. Ben olsam 45 milyar verdikten sonra 2.el a3 falan bakardım.

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Kuşkusuz Fiesta alırım ama 45,000 lira da Fiestaya çok fazla.. Golf güzel ama boş fiyatı oda..

Bence ikinci el Focuslara bakın derim ben.. Audi'den sonra Fiesta kötü olur ama Focus ideal olur..

Yorum bağlantısı
Serhat Kaptan

hocam bir focus kullanıcısı olarak kesinlikle fiestaya 45000 tl vermezdim şahsen. bu fiyat aralığında , sıfır yeni kasa focus, sıfır corolla, sıfır yeni civic, sıfır hyundai elantra, sıfır hyundai i30, sıfır yeni kasa opel astra almak varken.., kesinlikle yukarıda saydığınız o 3 arabaya o paraları vermezdim... bence bir daha değerlendirin..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Şaban Arhan

Üstadım yaklaşık iki - üç hafta önce 43.000 TL'ye 80 bin km'de dizel Volvo S40 aldık arkadaşa..Volvo yetkili servisinden.. 2009 model ve tertemiz hatasız bir araçtı..ben o paralara o tarz birşey bakın diye tavsiye edebilirim size..illa sıfır alma düşüncesinde değilseniz tabii.. biraz kullandım aracı, çok hoşuma gitti gerçekten..

Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt

Golfün sadece Lpg ile tercih edilebilecek modeline bakmışsınız, Tsi alıp biraz doldurulursa 50.000 gibi bir rakam çıkar o bile tam dolu olmaz.Dizelde kullandığım Bluemotiondan memnunum ama fiyatı 55.000 ayrıca şu ana kadar donanımını adam edeceğim diye 2.000 tl harcadım.Daha da harcamam lazım.Leon kullandım ama 1.2 tsi oparalara alınmaz.Alanlar bir süre sonra istedikleri performansı alamayıp satıyor.1.4 tsi Fr kullanmıştım ve şu an benzinli bir araba alacak olsam tek alacağım araba o olur .Donanım açısından 10 numara , dikkat çekici, ve şu an fiyatı 45.400 .Kasa değişecek ama zaten kasa değişecek diye bu fiyata satılıyor.Ayrıca yeni kasası çıkmadan ben aldığım fiyata satmıştım, ama yeni kasayı görünce pişman oldum şimdi eski kasa belkide dahada iyi fiyatlara satılır, yeni kasa çıkınca .Focus 3 sendromu... Bence Fr a bakın... Özlemiyorum dersem yalan olur :i-ih:

img02051.jpg

Yorum bağlantısı
Taner Ulusoy

hepinize fikirlerinizden dolayı çok teşekkürler. Evet o paralara çok güzel ve temiz, yüksek segment araçlar düşünülebilir. Ancak benim almak istediğim 0 km bir araç, bu yüzden yukarıdaki araçları sıraladım. Seçenekler arasında segment farkı var biliyorum ama hem madden hem şeklen sıralama bu oldu. Fiestanın rakibi Polo ama o sıralamada tercihim Fiesta, Polo hem küçük duruyor hemde donanım-özellik ekledikçe fiyat uçuyor. O yüzden karşısında Golf var. Audi'den sonra biliyorum zor olacak ama 0 km Audi'ye binme imkanı zaten zor. Yakın arkadaşım forum üyesi H.Yusuf Kantarcılar arkadaşımda 2010 benzinli Fiesta var çok kullandım, aracı biliyorum tercih edecek olursam dizeli geçiyor aklımdan. Golfteki durumda şöyle Golf bir efsane bana göre, Dizel seçince fiyat uçuyor, şıklar arsındaki model alındığında Lpg takılacak birde öyle bir masraf durumu var.

fiesta alıcaksanız eğer 1.6 dizel tavsiye ederim, biz ettik siz etmeyin :)

Hocam 1.4 teki sıkıntı na acaba, rica etsem biraz açar mısınız?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...