Hamit Akkuş 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 herkese hayırlı akşamlar.bir sorunum var.şu an f1 2004 collectionım var klima açıkken sürekli ve sık sık fan açılıp kapanıyor.bu normalmidir acaba bilen birileri cevap yazabilirmi.bu arada bir önceki aracımda f1 2000 ghiaydı onda fan sesini ayda yılda bir duyardım.acaba sorun eskisindemiydi yoksa bundamı??? Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 Klima açık olduğu sürece fanın çalışması normal sıkıntı yok 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 Klima çalışırken fan çalışmazsa asıl o zaman korkun 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 Klima çalışırken fan çalışmazsa asıl o zaman korkun Tam bunu diyecektim. Fan çalışmazsa korkun bence. Fanın çalışmasından hiç bir zarar gelmez 1 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 ustalar söylencekleri söylemiş fazlasına gerek yok :D 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 24 Temmuz 2012 Paylaş 24 Temmuz 2012 fan açılıp kapanıyor. Açılması normal ama kapanmaması lazım 1 Yorum bağlantısı
Hamit Akkuş 25 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2012 Herkese ayri ayri cok tesekkur ederim.beni korkutan surekli acilip kapanmasi.birde onceki aracta fan pek calismazdi 2yil boyuncada bir sorun cikarmadi.peki surekli acilip kapanmasi icin ustaya gostermelimiyim yoksa bu duruma alismammi gerekiyor... Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 (düzenlendi) F1 2000 ghia da muhtemelen çift fan vardı.Birisi klima için birisi normal motor fanı görevini görüyordu.Şuan ki aracınızda tek fan var..Klima ve motor fanı tek.Bu durumdan dolayı fark hissediyorsunuz. Motor fanından kastım radyatör fanı.Karışıklık olmasın.. 25 Temmuz 2012 tarihinde Ayhan Onaran tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hamit Akkuş 25 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2012 F1 2000 ghia da muhtemelen çift fan vardı.Birisi klima için birisi normal motor fanı görevini görüyordu.Şuan ki aracınızda tek fan var..Klima ve motor fanı tek.Bu durumdan dolayı fark hissediyorsunuz.Motor fanından kastım radyatör fanı.Karışıklık olmasın.. ,, Tamam Simdi anladim ustadim. Ghia farki burdada cikti karsima.satilik 04 collection var ghia ile takas edilir Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 ,, Tamam Simdi anladim ustadim. Ghia farki burdada cikti karsima.satilik 04 collection var ghia ile takas edilir Ghia farkı değil de FORD makyajlı kasalarda fanlardan da çaldı Makyajdan sonrakilerde tek fan var..2001 den sonra olması gerek.. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 benim arabada çift fan var. 2004 den sonra da olabilir.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 Herkese ayri ayri cok tesekkur ederim.beni korkutan surekli acilip kapanmasi.birde onceki aracta fan pek calismazdi 2yil boyuncada bir sorun cikarmadi.peki surekli acilip kapanmasi icin ustaya gostermelimiyim yoksa bu duruma alismammi gerekiyor... Önceki aracınızda da ihtiyaç olduğunda fan çalışırdı ama belki siz farketmezdiniz, aksi halde hararet veya klimanın performansı nedeniyle servise gitmiş olurdunuz ve bu konu açılmamış olurdu. Şimdikinde farkediyor olmanız ise fanın veya aracın yapısından kaynaklanıyor olabilir. Yani fanınız siz farkedecek kadar gürültülü veya sarsıntılı çalışıyor demeye dilim varmıyor ama aracın içinde klima açıkken siz fanın açılıp kapandığını hissediyorsanız bir anormallik var gibi. Klima üfleme fanı dışındaki fanlar hiç bir zaman sürekli çalışmaz, ihtiyaca göre devreye girer veya çıkarlar, ancak duruma göre bu süreler farklılaşır. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 2004 den sonra da olabilir.. motor versiyonu ile alakalı makyajsız kasa olup tek fan olanda var galiba makyajlıda çift fan olan büyük ihtimal otomatik vitestir. Yorum bağlantısı
Hamit Akkuş 25 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2012 Mukremin abi hic hararet yapmamisti sanirim dediginiz gibi farketmemis olabilirim.bunu daha cok hissetmemdeki nedende ustadlarimin dedigi gibi tek fan oldugu icin olabilir. Yorum bağlantısı
Seçkin Kaçar 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 (düzenlendi) motor versiyonu ile alakalı makyajsız kasa olup tek fan olanda var galiba makyajlıda çift fan olan büyük ihtimal otomatik vitestir. Benim araba,2003 confort çift fan var otomatik değil. 25 Temmuz 2012 tarihinde Seçkin Kaçar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ünal Doğar 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 Benim 2003 ghia araçta da çift fan var.Yalnız klima açıkken hangi fanın çalışması lazım. Yorum bağlantısı
Seçkin Kaçar 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 Sanırım üretim bandıda ellerine hangisi geçmişse takmışlar :D Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 (düzenlendi) Benim 2003 ghia araçta da çift fan var.Yalnız klima açıkken hangi fanın çalışması lazım. Aman bu konuya hiç girmeyelim.Yıllardır bir sonuca varamamıştık ..kafasına göre çalışıyorlar işte.. Yalnız şunu söyleyeyim yolcu tarafında ki fan klima fanı.. 25 Temmuz 2012 tarihinde Ayhan Onaran tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Guest Hasan Ekici 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 Benim aracımdada tek fan var, klima açıldığında fan sürekli değilde, bazen çalışıp bazen durduğu oluyor. Klima gayet iyi de soğutuyor, şimdi işkillendim bende. Tek fan olan araçta klima açıkken fan sürekli çalışmalı mı? Tek fanlı focus kullanıcılarında durum nedir? Yorum bağlantısı
Engin Ünal 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 Fan sürekli çalışıyor , sizin duyduğunuzda 2. kademe devreye giriyor. 1.kademe içerden duyulmuyor. Yorum bağlantısı
Guest Hasan Ekici 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 Fan sürekli çalışıyor , sizin duyduğunuzda 2. kademe devreye giriyor. 1.kademe içerden duyulmuyor. O halde tek fanlı araçlarda klima açıkken birinci kademe sürekli, gerektiğinde ise sesi duyulan 2. kademe devreye giriyor mu demeliyiz. Dediğiniz bana da mantıklı geldi aslında. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 Klima açıkken benim arabada fan sürekli çaılışıyor ( tek fan var ) Çok sıcaklarda 2. kademenin devreye girdiği hemen belli oluyor zaten; fan deli gibi çalışıyor.. Yorum bağlantısı
Engin Ünal 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 O halde tek fanlı araçlarda klima açıkken birinci kademe sürekli, gerektiğinde ise sesi duyulan 2. kademe devreye giriyor mu demeliyiz. Dediğiniz bana da mantıklı geldi aslında. Evet , fan çalışmıyor dediğiniz esnada , aşağı inip ön ızgaraya kulağınızı dayayın fan sesini duyarsınız , 1. kademe baya sessiz. Yorum bağlantısı
Guest Hasan Ekici 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 Evet , fan çalışmıyor dediğiniz esnada , aşağı inip ön ızgaraya kulağınızı dayayın fan sesini duyarsınız , 1. kademe baya sessiz. Yada kaputu açarak döndüğünü görebiliriz Yorum bağlantısı
Recommended Posts