Erdem Erciyas 30 Temmuz 2012 Paylaş 30 Temmuz 2012 Merhabalar arkaşlar malum bir konudur ki 5x7 ölçülerinde aracımız için orjinal ebatta kolon bulmak biraz sıkıntılı bir iş. Bugün itibariyle ses kalitesini bilmiyorum ama ford fiesta serisi için özel üretilmiş bir takım aldım. Ses tatmin etmezse aynı ebatta daha kaliyeli bir kolonla destekleme yapacağım. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Temmuz 2012 Paylaş 30 Temmuz 2012 Güzeldir,kalitelidir.teybinizde sony ise tadından yenmez olur. Yorum bağlantısı
Erdem Erciyas 30 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 30 Temmuz 2012 Teşekkür ederim şansıma artık evet teybim sony . Başlık için özür dilerim herkesten dikkatsizce yazdım sanırım. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Temmuz 2012 Paylaş 30 Temmuz 2012 Teşekkür ederim şansıma artık evet teybim sony . Başlık için özür dilerim herkesten dikkatsizce yazdım sanırım. Anlıyan anlar merak etmeyin mod. ekibi düzeltir ayrıca. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Temmuz 2012 Paylaş 30 Temmuz 2012 Güzele benziyor, hayırlı olsun, nerden aldınız detaylar nedir, cuk oturuyormu vs.... 1 Yorum bağlantısı
Erdem Erciyas 30 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 30 Temmuz 2012 Sahibinden de 5x7 diye ararken denk geldim 99 tl ye hallettim 1, 2 güne elimde olur sanırım. Ayrıntıları, ürün elime geçer geçmez sizlere yazacağım arakdaşlar. 1 Yorum bağlantısı
Nihat Balta 9 Ağustos 2012 Paylaş 9 Ağustos 2012 5x7 hoparlör olarak alpine ve cadence dışında pek bir alternatif yok.Bende 16.5 cm hertz dcx 165 serisi coaxiel almıştım kasnağa bile gertek duymadan iki tane vida yardımıyla kapılara sabitledim ve gayet temiz bir ses aldım.Aldığınız üründen memnun kalmazsanız bu şekilde yapabilirsiniz.. Yorum bağlantısı
Kenan Akkoç 11 Ağustos 2012 Paylaş 11 Ağustos 2012 hayırlı olsun hocam bendede my fiesta var orjinalde arka kapılarda hoparlör yokmuş bende taktıracagım ama arkadaki hoparlörler ovalmi düzmü bilmiyorum bilgisi olan varmı hangi markayı önerirsiniz saygılar... Yorum bağlantısı
Erdem Erciyas 13 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 13 Ağustos 2012 Selamlar Kenan bey. Nette bir araştırma yapacağım bunun için ama tahminimce yüzde doksan ovaldir farklı bişiy yapacaklarını düşünmüyorum açıkcası. Aynı model aracı olan arkadaşlar bilgilendirecektir. Kolonları kapılara sabitledim çok güzel oldu tiz mi bass çok iyi ayrılıyor bass ince sesi ezmiyor artık oldukça düzgün bir şekilde verim aldım. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Ağustos 2012 Paylaş 13 Ağustos 2012 Çok güzel benziyor.. güle güle kullanın.. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 Ağustos 2012 Paylaş 13 Ağustos 2012 Sonuç ne oldu, güzel ses alınıyormu, almaya değermi? Yorum bağlantısı
Erdem Erciyas 14 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2012 Tekrar merhabalar. Arkadaşlar kolonlar 10cm bass ve mid takımı olarak hazırlanmış. Ön kapılara bağladım eski sesimdeki eksiklik olan bass sesleri ile çok iyi bir denge sağladı rahatlıkla bass ve tizz sesleri ayırt edebiliyorum birbirini ezmiyor artık oldukça keyf aldım fiyatına göre oldukça makul bir ürün hiç düşünmeden tekrar alırım desem yeridir. Teşekkürler Yorum bağlantısı
Kenan Akkoç 14 Ağustos 2012 Paylaş 14 Ağustos 2012 erdem bey verdiğiniz blgiler için teşekkür ederim bir sorum olacak şimdi ben ses sistemi taktıracağım hangi markaları ve anfi olarak kaç wat lık birşey öneririsiniz birde orjinal teyp i bozdurmadan taktıracagım olur diğmi teyp i değiştirmeme gerek varmı saygılar diliyorum.. Yorum bağlantısı
Erdem Erciyas 14 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2012 Kenan bey 1000w lık hertz marka bir sub bass kutum var 4 kanallı orta kalite uzak doğu malı bir amfi kullanıyorum bass olarak oldukça tatmin edici saçma sapan bir uğuldama şahsen yaşamadım. Arka kapılara hertz 200 tl civarı kendinden tizli 7" orjinal yuva kolon taktım önlerede cadence midd bass bağladım direk teybe bağlı. Aracımın cd 6000 teybini bi süre kullandım oldukçada tatmin ediyordu ama mp3 ve usb için daha önce elimde bulunan sony teybimi bağladım kumanda içinde bağlantı aparatı temin edip direksiyona sorunsuz şekilde bağladım. Orjinal kumandasını aktif olarak kullanabiliyorum. Teybi değiştirmeden orjinal cihazı kullanırım derseniz ufak ve ucuz aparatlar var size bass sub çıkışı veriyor montajıda oldukça kolay gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Yorum bağlantısı
İsmail Sefa Boncuk 4 Aralık 2012 Paylaş 4 Aralık 2012 Merhabalar yeni üyeyim. Benzer çalışmayı ön kapılara 3 kat 18mm mdf uygulayarak yapmıstım. violence 13 komp. midlere kabin için bayagı ugraslı olmustu. arka kapılarım için düşünebilirim. Yorum bağlantısı
Utku Gömeç 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 Bende bir ara araştırma yapmıştım hertz marka 5*7 ler vardı birde 16 cm compedent. Her satıcı kendi malını övdüğü için çok kafam karışmıştı.Compedantlar için işlem gerekiyor dedi bende taktırmadım.Acaba kaliteli bir 5*7 alsam arabada pioneer teyp var onunla güzel çalarmı acaba anfisiz bass ve tiz güzel olsun yeter. Yorum bağlantısı
Ekin Güney 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 Fiestalarla fusionların kapı hoparlöler ebatları aynımı bilmiyorum ama 2011 fusionumda kapılarda jbl 16 cmlik kompenant takılı hem arka hem önler orjinal hoparlör yuvasına takılı. Aynı zamanda söktüğümde orjinalleride takılabilecek şekilde vida yerlerinin arasını birazcık yontarak oturtup. Yüksek sestede herhangi bir oynama veya döşeme sesi yaratmıyor. Bilgilendirme açısından belki fikir verebilir. Yorum bağlantısı
Mehmet Akyıldız 7 Şubat 2020 Paylaş 7 Şubat 2020 Nihat Balta yazdı: 5x7 hoparlör olarak alpine ve cadence dışında pek bir alternatif yok.Bende 16.5 cm hertz dcx 165 serisi coaxiel almıştım kasnağa bile gertek duymadan iki tane vida yardımıyla kapılara sabitledim ve gayet temiz bir ses aldım.Aldığınız üründen memnun kalmazsanız bu şekilde yapabilirsiniz.. Konu biraz eski olsada problem aynı kalabiliyor..2006 fiesta kapı hoparlörleri 5x7 inç..16.5 cmlik hoparlör takılabiliyormu Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Şubat 2020 Paylaş 7 Şubat 2020 Mehmet Akyıldız yazdı: Konu biraz eski olsada problem aynı kalabiliyor..2006 fiesta kapı hoparlörleri 5x7 inç..16.5 cmlik hoparlör takılabiliyormu Uygun aparat ile mümkün olabilir. Yorum bağlantısı
Mehmet Akyıldız 9 Şubat 2020 Paylaş 9 Şubat 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Uygun aparat ile mümkün olabilir. bu internette satılan 5x7 to 16.5 plastik aparattan bahsediyorsanız usta baktımda internete hiç video ve resim atan bulamadım örnek dahi yok satanlar.... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Şubat 2020 Paylaş 9 Şubat 2020 Mehmet Akyıldız yazdı: bu internette satılan 5x7 to 16.5 plastik aparattan bahsediyorsanız usta baktımda internete hiç video ve resim atan bulamadım örnek dahi yok satanlar.... Böyle bir şey.. Kasnak olarak arayın.. piyasada kasnak deniyor buna.. Yada şu konudaki gibi ince mdf'den kendiniz yapabilirsiniz.. Geçmişte @Cengiz Aratemur yapmış.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts