Onur Çam 31 Temmuz 2012 Paylaş 31 Temmuz 2012 Merhaba arkadaşlar pioneer teyp almaya karar verdim ama hangi modeli almak lazım birde çerçeve olayını nasıl yapmalıyım arabaya taktırdığımda görüntü güzel olsun istiyorum. Yorumlarınıza ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 31 Temmuz 2012 Paylaş 31 Temmuz 2012 Cep durumları hangisine yetiyorsa onu alın. Hepsi aynı şey zaten Yorum bağlantısı
Onur Çam 31 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 31 Temmuz 2012 Fazla masraf yapmak istemiyorum 300 TL ye kadar çıkabilirim özellikli birşey istiyorum ve ekran ışığı tek renk olmayacak renk renk değişecek şarkı çalarken Yorum bağlantısı
Murat Şahiner 31 Temmuz 2012 Paylaş 31 Temmuz 2012 Pioneer şaşmaz bende 3 teyp değiştirdim fakat ses kalitesi ve sağlamlık dedin mi pioneer Yorum bağlantısı
Murat Şahiner 31 Temmuz 2012 Paylaş 31 Temmuz 2012 herkes pioneer diyorsa vardır bi hikmeti. Sen gel pioneerden vazgeçmee 1 Yorum bağlantısı
Onur Çam 31 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 31 Temmuz 2012 Eğer pionner takıntınız yoksa kesinlikle kenwood kdc 414um öneririm. 4 ay kadar önce aldım ikilemde kalmıştım pionner ile dedim hep pionner hep pionner bir de bunu deneyim üstelik pionner ile aynı fiyattı ses kalitesi mükemmeldir. örnek olarak http://www.sahibinde...-84061442/detay takıntım yok daha önce sony kullandım hep bu sefer pioneer olsun farkı anlıyım istiyorum sizin üründe baya iyiymiş Yorum bağlantısı
Onur Çam 31 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 31 Temmuz 2012 Teşekkürler Eren bey öncelikli olarak pioneer bakayım daha sonra belki bu ürünü düşünebilirim. Pioneer için hangi markasını önerirsiniz arkadaşlar birde malum teyp ufak bizim araçtaki kısım büyük bu sorunu nasıl aşıyoruz görüntünün kötü olmaması için? Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 31 Temmuz 2012 Paylaş 31 Temmuz 2012 Pioneer şaşmaz bende 3 teyp değiştirdim fakat ses kalitesi ve sağlamlık dedin mi pioneer Gel bi alpine 9855 sesi dinleteyim sana O zaman peyniri sadece şarküteriden alırsın 2 Yorum bağlantısı
Onur Çam 31 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 31 Temmuz 2012 Gel bi alpine 9855 sesi dinleteyim sana O zaman peyniri sadece şarküteriden alırsın baya afilliymiş bu alet Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 31 Temmuz 2012 Paylaş 31 Temmuz 2012 pioneer 2300ub aldım 6ay oldu sesten gayet memnunum 1 Yorum bağlantısı
Misafir 31 Temmuz 2012 Paylaş 31 Temmuz 2012 Gel bi alpine 9855 sesi dinleteyim sana O zaman peyniri sadece şarküteriden alırsın Hakan abi 9813R vakti zamanında sıfır almışımdır. Ergen zamanlarımızda az kahrımı çekmedi, motorize kafa 4*60w altın kaplama çıkış yanına 2 takım cadence mid bir de cadence sub ile teneke megane 1'de disko esintisi yapıyordu. Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 31 Temmuz 2012 Paylaş 31 Temmuz 2012 (düzenlendi) sen hala teyp diye gez. hani lpg takıyoduk arabaya önce lpg takçan. benzinden kara geççen. sonra o karlarla teyp mi alcan ayfon mu alcan ayped mi alcan ne alcaksan alcan şaka bi yana bende bi tane jvc var. opelden söktümdü. işini görürse görüşelim onurcum resminide buldum http://winauto.ua/en/product/cd-usb-receiver-jvc-kd-r35/ 31 Temmuz 2012 tarihinde Mustafa Çayır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Çam 31 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 31 Temmuz 2012 yok kanka ya ben lpg den vazgeçtim zaten muayeneyide yaptırdım şehir dışında az yakıyor bana yeter böyle napalım. Ben pioneerin ekranda renkleri değişen modelinden istiyorum ama o model hangisi onu bulamadım senin teypte güzelmiş usb filan var mı bunda? Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 1 Ağustos 2012 Paylaş 1 Ağustos 2012 usb siz teypmi olur canım var tabikide. ama sen renklere takılmş gidiyon. naapçan renkleri? sen sesle ilgilen Yorum bağlantısı
Onur Çam 1 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 1 Ağustos 2012 çok güzel görünüyor o yüzden yoksa zaten orjinal teyp te ses çıkarıyor Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ağustos 2012 Paylaş 2 Ağustos 2012 Fazla masraf yapmak istemiyorum 300 TL ye kadar çıkabilirim özellikli birşey istiyorum ve ekran ışığı tek renk olmayacak renk renk değişecek şarkı çalarken Zaten bu özellik(şarkı çalarken renk değiştirme) sadece Pioneer'ın yeni model ana ünitelerinde var. Bu nedenle pek alternatifiniz yok. Renk değiştirmenin asıl yararı, ekran ve düğme renklerinin araç iç aydınlatmasına uyarlanabilmesi. Bu özellik ise farklı markalarda olabiliyor. Ben de hep JVC kullanırken, Pioneer double dine geçtim. Arada bir değişiklik iyi oluyor. Pioneer'dan da memnun kaldım. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 2 Ağustos 2012 Paylaş 2 Ağustos 2012 Işığa duyarlı ledlerle cümbür cemaat renklendirilir Yorum bağlantısı
Recommended Posts