İçeriğe Yönlendir

Halı Yıkama Makinesi Tavsiyesi

Yalçın Karaca2

Recommended Posts

Yalçın Karaca2

Halı yıkama makinesi alalım dedik ama birçok marka var ve fiyatlarda çok değişken karar veremedim Bu konuda tecrübesi olan arkadaş varsa eğer yardımlarını bekliyorum...

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Fakir in modellerinden çok memnun olan duydum o araştırılabilir.

Yorum bağlantısı
Yalçın Karaca2

Hangi model acaba.Dedim ya faiyatlarıda çok değişken bunların nasıl bir şeyse artık...

Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş
(düzenlendi)

Genel de herkes bir hevesle alır ve bir kaç kullanımdan sonra da bir daha da kullanmazlar, halı yıkamacıya devam ederler.

Kullanımı teferruatlı ve zahmetlidir. İlk hevesle bir kaç defa kullanıyorsunuz ve daha sonrakilerde gözünüzde büyüyor. Bizde "rainbow" var ona rağmen gene de halıları kirlendiği zaman yıkamacılara teslim ediyoruz.

Sizi yanlış yönlendirmek istemem ama , soruyu

""halı yıkama makinesi kullanımdan memnun olan var mı "" diye değiştirin ve cevapları bekleyin..

Benim cevabım,,,

Halı yıkama makinesi ile halı yıkamak güç kuvvet isteyen bir iş olduğu için hanımlar bu iş erkek işi deyip, erkeklere bırakıyorlar . Bunu göze alıyorsan (bizdeki makine temiz su hortumu çeşmeye bağlanan tipten) temiz su deposu üzerinde olan modelden al ...derim. kolay gelsin.

EDİT; her zaman ki gibi imla hatası

tarihinde Hikmet Demirtaş tarafından düzenlendi
  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
Yalçın Karaca2

Ben yapacağım zaten. Halılar ucuz oluyor ama koltuk yıkamaya çok para istiyorlar. İki senedir düşünüyorum kafaya koydum alacağım . Ayrıca arabanın koltukları içinde güzel oluyor. Marka ve model verebilir misiniz

Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş
(düzenlendi)

Yalçın, koltuklar için fazla bir şey bekleme illaki koltukları bir bezle ovalayarak, silmen gerekiyor, minderler için ise kılıfları sökerek, makikede yıkıyorsun iş tamam. Modeliçin şu an için bir bilgim yok. Rainbow oldukça iyi bir makine ancak çok pahalı , Google de halı yıkama makinesinde şikayetim var yazarak yorumlara bakabilirsin.

Edit ; yazarken daha kontrol etmeden "enter" yaptığım için kelime ve imla hataları olşuyor bundan sonra daha da dikkatli olacağım . özür dilerim

tarihinde Hikmet Demirtaş tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Ben yapacağım zaten. Halılar ucuz oluyor ama koltuk yıkamaya çok para istiyorlar. İki senedir düşünüyorum kafaya koydum alacağım . Ayrıca arabanın koltukları içinde güzel oluyor. Marka ve model verebilir misiniz

Fakir'den şaşmayın derim.

Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş

ÖRNEK; ARÇELİK Halı Yıkama Makinesi Hiç Düzgün Çalışmıyor! 16 Temmuz 2012 tarihinde Ankara Gaziosmanpaşa Yener ticaretten halı yıkama makinesi aldım. Daha önce kullanmış birisi olmadığından satıcılara sordum. Çok iyi olduğunu söylediler.

Bir gün sonra yetkili servis gelip makineyi çalıştırdı. Kendisi de çok iyi bilmediği için uzun süre çaba sarfedip makineyi çalıştırmayı başardı. Arızalarını sıralamak gerekirse;

Giriş hortumu bozuk sürekli çıkıyor, su püskürtme yeri arızalı, en önemlisi depoya 10 litre su koyduk. Yarım litre bile su çıkmadı.Çok kötü dizayn edilmiş, halı yıkama makinesi değil, çile çekme makinesi 444'lü Arçelik danışma hattını aradım.

Geri almalarını istedim. Alamıyoruz, ürününüzü yetkili servis çalıştırmış dedi. Bu nasıl büyük firma kötü bir ayakkabıyı bile geri alıp, para iadesi yapıyorlar.

Koskoca Arçelik ürünü geri almıyor. Senelerdir evdeki bütün ürünlerimi Arçelik olarak kullandım. Bundan sonra kesinlikle Arçelik almayacağım. Bu kadar ilgisiz bir servis ağı görmedim. Ben haklarımı biliyorum.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

10 yılı geçti.. bir reno parasına İhlas almıştım... Hala kullanırız..

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Araba koltuklarını yıkamak için ideal bir şey. :) sırf onun için alabilirim.

Yorum bağlantısı
Anıl Akpınar

Bizde Fantom marka var, epeyce gürültülü, çalışırken hiç bir şeyi duyma şansınız yok.Erkek işi denilip kadınların üzerinden attığı konusu tarafımca annemin ve eşimin annesinin evindeki halıları yıkama deneyimiyle yaşanmış gerçektir.Birde üniversitede okurken iki yıl oto kuaföründe harçlık kazanmış biri olarak halı yıkama makinesi tek başına işe yaramaz diyebilirim,en azından benim bildiğim normal halı yıkamalar. Önce kiri kabartmak için deterjan ile temizlenecek ürün fırçalanmalı,sonrada halı yıkama makinesi ile gördüğünüz su berrak gelene kadar işlem yapılmalı haliyle epeyce yorucu oluyor.

O yüzden alıp almamak size kalmış, ben olsam almazdım :)

Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş

10 yılı geçti.. bir reno parasına İhlas almıştım... Hala kullanırız..

Ben "rainbow' u alırken (3 reno parası) bir de döviz krizi yedik .. siz düşünün artık ne kadar para ödediğimizi....(Allah kimseyi---düşmanım yok ama düşmanınımı bile --- o duruma düşürmesin)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Ben ihlas'tan aura marka aldık. Şimdi keşke almasaydım diyorum. Bir çekyatı temizlemek e az 3 saatimi alıyor.

Beni Hikmet Abimin tüm yazdıklarına katılıyorum. Bir hevesle 1900tl verdim aldım 15 defa bile kullanmadım belki. Geçen bakımı için geldiler. Dedim satıyorum peşin 1000tl verirseniz alın dedim. Tamam dedi bekliyorum. Benim size tavsiyem halı yıkamakta koltuk yıkamakta çok zahmetli.

Yorum bağlantısı
Yalçın Karaca2

Zahmetli olsun ben alacağım onu. Halıları şimdi yıkamaya verdim Koltukları da inşallah halı yıkama makinesi ile yıkayacağım Eğer bir marka ve model tavsiyesi alabilirsem

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Benim kayınperde de var ihlasdan almışlar markayı hatırlamıyorum.5-6 sene olmuş.Ben bir kere aracımın koltuklarını yıkadım bir kerede evdeki koltukları.Halı işine girmedim hiç.Bana kalırsa halı yıkama işlemi için alınmaz.Oldukça güç kuvvet gerektiren bir durum.Sanırım ihlasın ürünü 2000tl civarında şu anda

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Zahmetli olsun ben alacağım onu. Halıları şimdi yıkamaya verdim Koltukları da inşallah halı yıkama makinesi ile yıkayacağım Eğer bir marka ve model tavsiyesi alabilirsem

İhlasın sattığı aura tavsiye ederim.

Yakın olsanız bendekini satardım size :)

Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş

İhlasın sattığı aura tavsiye ederim.

Yakın olsanız bendekini satardım size :)

Mehmet, makine de sıkıntı yoksa, sonradan mahçup olmayacaksan, fiyatta da anlaşırsanız kargo masrafını düşerek gönder derim

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Mehmet, makine de sıkıntı yoksa, sonradan mahçup olmayacaksan, fiyatta da anlaşırsanız kargo masrafını düşerek gönder derim

MAkinam çok temiz. Temizlemeye gelen adam abi hiç kullanmadınmı dedi :)

Yorum bağlantısı
Nihat Palolu

Halı yıkama makinesi alalım dedik ama birçok marka var ve fiyatlarda çok değişken karar veremedim Bu konuda tecrübesi olan arkadaş varsa eğer yardımlarını bekliyorum...

Karcher SE 6.100 Modelini tavsiye ederim...

Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş

Hangi model acaba.Dedim ya faiyatlarıda çok değişken bunların nasıl bir şeyse artık...

MAkinam çok temiz. Temizlemeye gelen adam abi hiç kullanmadınmı dedi :)

Benden size bu kadar bir ağabeylik de olsun. Gerisi fiyattda anlaşmaya kalıyor.

Yorum bağlantısı

Hiç kullanışı olmayan makinalar baştan yazayım. Alınacaksa fakir alın derim. Bir üst markası var Fasfakir o çok pahalı :)

Yorum bağlantısı
Yalçın Karaca2
(düzenlendi)

Benden size bu kadar bir ağabeylik de olsun. Gerisi fiyattda anlaşmaya kalıyor.

Tam ismi nedir ki makinanın

tarihinde Yalçın Karaca2 tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Emmime katılıyorum.Bizimkilerde ihlas aldı.10 yıldır kullanıyorlar.Kahve renkte bir makina.Hem yıkama hemde toz alma.

Aynısı işte...

Benim hanım derin temizlikte kullanıyor.. Ben de bilgisayar temizliğinde kullanıyorum, üfleme özelliği de var..

Halıları yıkamacıya gönderiyoruz, halı yıkama işi bizim evde bana patladığı için daha pratik geliyor bana :D

Karcher SE 6.100 Modelini tavsiye ederim...

Sen satıyor musun bundan.. kaç lira ?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...