İçeriğe Yönlendir

Halı Yıkama Makinesi Tavsiyesi

Yalçın Karaca2

Recommended Posts

Mehmet Kaya
  Mehmet Özyürek yazdı:

Aynısı işte...

Benim hanım derin temizlikte kullanıyor.. Ben de bilgisayar temizliğinde kullanıyorum, üfleme özelliği de var..

Halıları yıkamacıya gönderiyoruz, halı yıkama işi bizim evde bana patladığı için daha pratik geliyor bana :D

Sen satıyor musun bundan.. kaç lira ?

Ben sırf bu yüzden satıyorum :D Halık koltuk bana kalıyor. Bir kaç kez yıkadım. 1 sefer bir koltuk yıkadım. 1 seferde arabanın koltuklarını (opelin) yıkadım yetti. Hanıma dedim bu makinayı satıyorum gelsin yıkamacılar yıkasınlar :D

Yalçın Karaca2 yazdı:

Tam ismi nedir ki makinanın

Ben size özelden tüm bilgileri gönderdim.

Hikmet Demirtaş yazdı:

Benden size bu kadar bir ağabeylik de olsun. Gerisi fiyattda anlaşmaya kalıyor.

Teşekkürler abi sağol.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

İhlas'ın vakum motoru nemden çabuk etkilenip rulmanı deforme ediyor. Bende suya dayanıklı rulman taktım, 3 yıldır tık yok, epey sessiz çalışıyor. Tek kusuru su haznesi çok küçük.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
  Servet Aydın yazdı:

İhlas'ın vakum motoru nemden çabuk etkilenip rulmanı deforme ediyor. Bende suya dayanıklı rulman taktım, 3 yıldır tık yok, epey sessiz çalışıyor. Tek kusuru su haznesi çok küçük.

Abi o kadar detayı bilmiyom ama su haznesi bazen küçük olduğunu hissettiriyor.

Bu makinanın en çok hoşuma giden özelliği merdaneli süpürgesi var. Onunla halıları bir sefer temizle halıların nefes aldığını hissediyorsun.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
  Mehmet Kaya yazdı:

Abi o kadar detayı bilmiyom ama su haznesi bazen küçük olduğunu hissettiriyor.

Bu makinanın en çok hoşuma giden özelliği merdaneli süpürgesi var. Onunla halıları bir sefer temizle halıların nefes aldığını hissediyorsun.

Bendeki 10-12 yıl önce imal edilen. Yeni tip değil. Karışıklık olmasın..

Yorum bağlantısı
Engin Karadayan
  Servet Aydın yazdı:

Servet Bey nasıl takılıyor bu rulman?Temin edip bizde takalım :)

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Motoru sökün, iki adet metal kapaklı rulman göreceksiniz ( kodları hatırımda değil ) Ayn ölçüde rulmanın (skf marka olsun ) 2RS uzantılı olanından takın.

Yorum bağlantısı
Engin Karadayan
  Servet Aydın yazdı:

Motoru sökün, iki adet metal kapaklı rulman göreceksiniz ( kodları hatırımda değil ) Ayn ölçüde rulmanın (skf marka olsun ) 2RS uzantılı olanından takın.

Tamamdır . :) Sağolun

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
  Servet Aydın yazdı:

Bendeki 10-12 yıl önce imal edilen. Yeni tip değil. Karışıklık olmasın..

Abi bendeki bu

http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/ihlas-temizlik-robotu-auracleanmax-sifir-60241234#product-information

İçinide göstermişler. Bizimkinin haznesi yaklaşık 3-4 lt su alıyorda. Halı yıkarken doldur boşalt yapmak zor geliyor :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
  Servet Aydın yazdı:

Rulmanı bildin teknik adamsın... Tamam..

Ama su haznesini bildiğine göre, demekki sizin evde de yıkama işi sende :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
  Mehmet Kaya yazdı:

Abi bendeki bu

http://urun.gittigid...uct-information

İçinide göstermişler. Bizimkinin haznesi yaklaşık 3-4 lt su alıyorda. Halı yıkarken doldur boşalt yapmak zor geliyor :D

Aynısı, Yıkama nozulu eski tip bizimkinin

Mehmet Özyürek yazdı:

Rulmanı bildin teknik adamsın... Tamam..

Ama su haznesini bildiğine göre, demekki sizin evde de yıkama işi sende :p

Evde halı yokki, Salondaki koltuklara da oturmam yasak, neden balkonda yaşıyorum sanırsın, içerideki kirin benden olmadığı belli, elimi bile sürmem :dance5:

Kızlar batırıyor Anne temizliyor :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
  Servet Aydın yazdı:

Aynısı, Yıkama nozulu eski tip bizimkinin

Evde halı yokki, Salondaki koltuklara da oturmam yasak, neden balkonda yaşıyorum sanırsın, içerideki kirin benden olmadığı belli, elimi bile sürmem :dance5:

Kızlar batırıyor Anne temizliyor :)

Abi ben çekyatın bir köşesine oturuyorum orasın kiri bende sorulur :D Ama oturduğum yer çöktü ne yapacağız. Yaşacak kapalı bir balkonum bile yok ama ev alırsam ilk yaptıracağım kapalı bir balkon olsun o zaman :D

Yorum bağlantısı
Nihat Palolu
  Mehmet Özyürek yazdı:

Aynısı işte...

Benim hanım derin temizlikte kullanıyor.. Ben de bilgisayar temizliğinde kullanıyorum, üfleme özelliği de var..

Halıları yıkamacıya gönderiyoruz, halı yıkama işi bizim evde bana patladığı için daha pratik geliyor bana :D

Sen satıyor musun bundan.. kaç lira ?

Evet abi satıyorum, fiyatı 999 tl.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
  Nihat Palolu yazdı:

Evet abi satıyorum, fiyatı 999 tl.

Bizim aldığımız paraları düşününce, Bence bedava..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk
  Mehmet Kaya yazdı:

Abi ben çekyatın bir köşesine oturuyorum orasın kiri bende sorulur :D Ama oturduğum yer çöktü ne yapacağız. Yaşacak kapalı bir balkonum bile yok ama ev alırsam ilk yaptıracağım kapalı bir balkon olsun o zaman :D

En güzeli benim taktik. Eve bir yatmadan yatmaya giriyom. Dışarıda kurtlarla kuşlarla arkadaş oldum :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
  Ertan Çabuk yazdı:

En güzeli benim taktik. Eve bir yatmadan yatmaya giriyom. Dışarıda kurtlarla kuşlarla arkadaş oldum :p

Senin evdeki halıları temizlemek için 10 tane süpürge gerek azizim :D

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk
  Servet Aydın yazdı:

Senin evdeki halıları temizlemek için 10 tane süpürge gerek azizim :D

Çok yoruyore efendi heç sorma belim bıkınım kırılıyor :p

Yorum bağlantısı
Ersin Karaca

Fakirin bir modeli var metal kazanlı. 500lira civarında bi ücrete almıştık.

Uzun süre (3-4 ay) kullanılmadığında pompa motorunun içinde kalan su pasa neden oluyor. Bende kullanmak için sürekli onu servise götürüyorum :) Yılda 1 kez tamirine para verip tüm işleri halediyorum. Sonra bi köşede yatıyor :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...