İçeriğe Yönlendir

Cam Filmleri Sürprizi

Ersen Tapan

Recommended Posts

Zafer Ayvacı

Film isteyenler böyle şeylerle gelsin işte :) Avukat dava açmış, kazanmış, yasak değilmişmişle olacak iş değil.

İnşallah güzel bir yönetmelik hazırlanır da cam filminin serbest olmasını isteyen haklı insanlar yararlanır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Uygulama yapacak yerlerin denetimi zor olabilir de, en azından kullanılacak filmleri üretecek firmalar TSE denetimi bile yeterli olabilir. Uygulamada birşey yok, sonuçta insanlar kendileri bile film uygulayabiliyor.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

muhtemelen tse belgeli filmleri (evrakları beyan edilerek) ruhsata işletmek gerekecek.

Ücreti mukabil? O da ekstra külfet olacak. Uzun iş be :) Neyse hele netleşsin de bakalım son haline abi.

Medyada bugün konusunda konuşuyorduk, burada birleştirdim mesajları. Gelişmelerden haberdar oldukça konuyu güncel tutarız.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Ben Ziebart'ın uv korumalı sanırım 2 numaralı filmini 4 senedir kullanıyorum.Muayenede sorun çıkmıyor nede yolda çeviren var.Film olduğu bile anlaşılmıyor ama yazın çok rahat ettirdiğini söyleyebilirim klima soğutması olumlu yönde çok değişti...

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

''Bu arada, yetkililer, yapılan deneylerde cam filmi kullanan araçlarda klima kullanımının yüzde 37 oranında azaldığı, güneş ısısının araç içine girişinin yüzde 61, zararlı ultraviyole ışınlarının da yüzde 98 oranında engellendiği, klima ısı yükünün ise yüzde 50 düşürüldüğünün görüldüğünü ifade ediyor.''

Kesinlikle katılıyorum.Bu aracımda cam filmi var.Çok rahatız.Araca bindiğimiz zaman bu sıcaklarda bile içerisi serin oluyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

muhtemelen tse belgeli filmleri (evrakları beyan edilerek) ruhsata işletmek gerekecek.

Sonraki satış ilanları, tüplü ruhsata işli, filmli ruhsata işli gibi...:D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Türk Polis'i fabrika çıkışlı camlara bile ceza yazdı... Bunlarada yazar söleyim, yasayı söylediğinizde, TSE damgalı memur bey dediğinizde hala ceza kağidını yazıyor olur, sonrada git mahkemeye ver der :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

Sol kolum kara sağ kolum beyaz önlerede serbest bıraksınlar şu filmleri palyaçoya döndüm... :)

Yorum bağlantısı
Arif Doğan
(düzenlendi)

Ön yan camlara da serbest olmalı. Mümkünse ön cam için de en azından 1 numara serbest olmalı. Arka ve arka yan camlar ile tasarruf %37 oluyorsa benim söylediğim şekilde %74 olacaktır. Özellikle sürücüler için ön ve ön yan camların serbest olması daha önemli..

tarihinde Arif Doğan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

haklısın, benim de başıma geldi, ama memuru ikna ettim. eğer bu konu yasalaşırsa ve bizlerde yasanın gereklerini yerine getirirsek bu tarz sıkıntılar kendiliğinden ortadan kalkar. belki o zaman bende film takmayı düşünebilirim. :)

Sadık Abi 9 yıldır, Cam Filmli araç kullanıyorum, sayısız çevirmeye girdim.. Henüz bu sebepten ötürü ne ceza yedim, nede derdimi anlatmaya çalıştım...

Dediğinde haklısın ikna edebilmekte önemlidir, ruhsatsız araba ile çevirmeye girdim, üstelik cep telefonu kullanırken yakalandım, emniyet kemeri takilı değil, sis farı açık, abart egsoz, plaka yok, teknik değişiklik araba dibine kadar trafikten men olmasına rağmen 1 kuruş ceza yemeden o trafikten çıktım, karşındaki insana kendini ifade edebilmende önemli...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Sadık Abi 9 yıldır, Cam Filmli araç kullanıyorum, sayısız çevirmeye girdim.. Henüz bu sebepten ötürü ne ceza yedim, nede derdimi anlatmaya çalıştım...

Dediğinde haklısın ikna edebilmekte önemlidir, ruhsatsız araba ile çevirmeye girdim, üstelik cep telefonu kullanırken yakalandım, emniyet kemeri takilı değil, sis farı açık, abart egsoz, plaka yok, teknik değişiklik araba dibine kadar trafikten men olmasına rağmen 1 kuruş ceza yemeden o trafikten çıktım, karşındaki insana kendini ifade edebilmende önemli...

Bu aralar pek girme çevirmeye. Abimin arabasını men ettiler...

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Bu aralar pek girme çevirmeye. Abimin arabasını men ettiler...

Bu aralar diye birşey yok, herzaman trafikten men olayı vardı ;)

bu arada geçmiş olsun Sunny sebep neydi?

Film işinden önce şu xenon işine kesinlikle BAKILMALI...

Katılıyorum...

Toplu Taşıma Araçlarına bile sıçradı

Yorum bağlantısı
Borga Tansel

Benim F3'te arka camlar fabrikasyon filmli zaten. Annemin bu yaz yazlığa giderken kurduğu cümle: " Aa ne kadar rahat geldik bu sefer hiç sıcak olmadı" :D

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bu aralar diye birşey yok, herzaman trafikten men olayı vardı ;)

bu arada geçmiş olsun Sunny sebep neydi?

Cam filmi :D

Eskiden cam filmine pek bakmıyorlardı ama şimdi her gördüklerini alıyorlar. Biriyle konuştuk, yukarıdan çok sert talep gelmiş...

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Onu diyene, "ismini düzgün yaz da görevi kötüye kullanma şikayetini rahat yapayım" denir :) Kontrolü düzgün yapmadan ceza yazmak görevi suistimal ya da kötüye kullanmaktır.

Fransada mı?

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Cam filmi :D

Eskiden cam filmine pek bakmıyorlardı ama şimdi her gördüklerini alıyorlar. Biriyle konuştuk, yukarıdan çok sert talep gelmiş...

Sunny sizin memlekettede Cam Filmi'ne ceza var mı ? Yada orada cam filmi yapan yer var mı :)

Yorum bağlantısı
Hadi Küçükoğlu

yasakken bile cam filmleri yapılabiliyorken, yasal olduğunda TSE belgesi olmayan firmalar film yapmaya devam edeceklerdir. Peki akla şu soru geliyor : Arabımızda ki filmlerin TSE belgeli olduğunu veya yetki belgeli firmada yapıldığını nasıl kanıtlayacağız? Kanıt için yanımızda fiş/fatura falanmı gezdireceğiz? :) İşleyişi zor olacak gibi...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...