Ersen Tapan 11 Ağustos 2012 Paylaş 11 Ağustos 2012 http://www.sabah.com.tr/Ekonomi/2012/08/11/turk-soforleri-bu-habere-bayilacak 2 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 11 Ağustos 2012 Paylaş 11 Ağustos 2012 Film isteyenler böyle şeylerle gelsin işte Avukat dava açmış, kazanmış, yasak değilmişmişle olacak iş değil. İnşallah güzel bir yönetmelik hazırlanır da cam filminin serbest olmasını isteyen haklı insanlar yararlanır. 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 11 Ağustos 2012 Paylaş 11 Ağustos 2012 Uygulama yapacak yerlerin denetimi zor olabilir de, en azından kullanılacak filmleri üretecek firmalar TSE denetimi bile yeterli olabilir. Uygulamada birşey yok, sonuçta insanlar kendileri bile film uygulayabiliyor. Yorum bağlantısı
A. Ulaş Barut 11 Ağustos 2012 Paylaş 11 Ağustos 2012 http://www.haberturk.com/yasam/haber/767188-o-yasak-kalkiyor Sonunda beklenen haber diyebiliriz sanırım .. Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 11 Ağustos 2012 Paylaş 11 Ağustos 2012 Umarım aracın içini göstermeyen koyuluktaki filmler yasaklanmaya devam eder... 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 11 Ağustos 2012 Paylaş 11 Ağustos 2012 muhtemelen tse belgeli filmleri (evrakları beyan edilerek) ruhsata işletmek gerekecek. Ücreti mukabil? O da ekstra külfet olacak. Uzun iş be Neyse hele netleşsin de bakalım son haline abi. Medyada bugün konusunda konuşuyorduk, burada birleştirdim mesajları. Gelişmelerden haberdar oldukça konuyu güncel tutarız. 1 Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 11 Ağustos 2012 Paylaş 11 Ağustos 2012 Ben Ziebart'ın uv korumalı sanırım 2 numaralı filmini 4 senedir kullanıyorum.Muayenede sorun çıkmıyor nede yolda çeviren var.Film olduğu bile anlaşılmıyor ama yazın çok rahat ettirdiğini söyleyebilirim klima soğutması olumlu yönde çok değişti... Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 11 Ağustos 2012 Paylaş 11 Ağustos 2012 ''Bu arada, yetkililer, yapılan deneylerde cam filmi kullanan araçlarda klima kullanımının yüzde 37 oranında azaldığı, güneş ısısının araç içine girişinin yüzde 61, zararlı ultraviyole ışınlarının da yüzde 98 oranında engellendiği, klima ısı yükünün ise yüzde 50 düşürüldüğünün görüldüğünü ifade ediyor.'' Kesinlikle katılıyorum.Bu aracımda cam filmi var.Çok rahatız.Araca bindiğimiz zaman bu sıcaklarda bile içerisi serin oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 11 Ağustos 2012 Paylaş 11 Ağustos 2012 muhtemelen tse belgeli filmleri (evrakları beyan edilerek) ruhsata işletmek gerekecek. Sonraki satış ilanları, tüplü ruhsata işli, filmli ruhsata işli gibi... 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 11 Ağustos 2012 Paylaş 11 Ağustos 2012 Türk Polis'i fabrika çıkışlı camlara bile ceza yazdı... Bunlarada yazar söleyim, yasayı söylediğinizde, TSE damgalı memur bey dediğinizde hala ceza kağidını yazıyor olur, sonrada git mahkemeye ver der 2 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 11 Ağustos 2012 Paylaş 11 Ağustos 2012 Sol kolum kara sağ kolum beyaz önlerede serbest bıraksınlar şu filmleri palyaçoya döndüm... Yorum bağlantısı
Serkan Danış 11 Ağustos 2012 Paylaş 11 Ağustos 2012 Bir an evvel adam gibi bir düzenleme yaparlar umarım ! Yorum bağlantısı
Sedat Oral 11 Ağustos 2012 Paylaş 11 Ağustos 2012 filmleri tse li olanlarla değiştiririz artık.. bu uygulama iyi oldu Yorum bağlantısı
Onur Çam 11 Ağustos 2012 Paylaş 11 Ağustos 2012 sonunda güzel haber geldi bu ay içinde yasalaşırda artık korkmadan taktırabilirim Yorum bağlantısı
Arif Doğan 11 Ağustos 2012 Paylaş 11 Ağustos 2012 (düzenlendi) Ön yan camlara da serbest olmalı. Mümkünse ön cam için de en azından 1 numara serbest olmalı. Arka ve arka yan camlar ile tasarruf %37 oluyorsa benim söylediğim şekilde %74 olacaktır. Özellikle sürücüler için ön ve ön yan camların serbest olması daha önemli.. 11 Ağustos 2012 tarihinde Arif Doğan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 11 Ağustos 2012 Paylaş 11 Ağustos 2012 haklısın, benim de başıma geldi, ama memuru ikna ettim. eğer bu konu yasalaşırsa ve bizlerde yasanın gereklerini yerine getirirsek bu tarz sıkıntılar kendiliğinden ortadan kalkar. belki o zaman bende film takmayı düşünebilirim. Sadık Abi 9 yıldır, Cam Filmli araç kullanıyorum, sayısız çevirmeye girdim.. Henüz bu sebepten ötürü ne ceza yedim, nede derdimi anlatmaya çalıştım... Dediğinde haklısın ikna edebilmekte önemlidir, ruhsatsız araba ile çevirmeye girdim, üstelik cep telefonu kullanırken yakalandım, emniyet kemeri takilı değil, sis farı açık, abart egsoz, plaka yok, teknik değişiklik araba dibine kadar trafikten men olmasına rağmen 1 kuruş ceza yemeden o trafikten çıktım, karşındaki insana kendini ifade edebilmende önemli... 1 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 11 Ağustos 2012 Paylaş 11 Ağustos 2012 Film işinden önce şu xenon işine kesinlikle BAKILMALI... 4 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Ağustos 2012 Paylaş 11 Ağustos 2012 Sadık Abi 9 yıldır, Cam Filmli araç kullanıyorum, sayısız çevirmeye girdim.. Henüz bu sebepten ötürü ne ceza yedim, nede derdimi anlatmaya çalıştım... Dediğinde haklısın ikna edebilmekte önemlidir, ruhsatsız araba ile çevirmeye girdim, üstelik cep telefonu kullanırken yakalandım, emniyet kemeri takilı değil, sis farı açık, abart egsoz, plaka yok, teknik değişiklik araba dibine kadar trafikten men olmasına rağmen 1 kuruş ceza yemeden o trafikten çıktım, karşındaki insana kendini ifade edebilmende önemli... Bu aralar pek girme çevirmeye. Abimin arabasını men ettiler... Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 11 Ağustos 2012 Paylaş 11 Ağustos 2012 Bu aralar pek girme çevirmeye. Abimin arabasını men ettiler... Bu aralar diye birşey yok, herzaman trafikten men olayı vardı bu arada geçmiş olsun Sunny sebep neydi? Film işinden önce şu xenon işine kesinlikle BAKILMALI... Katılıyorum... Toplu Taşıma Araçlarına bile sıçradı Yorum bağlantısı
Borga Tansel 11 Ağustos 2012 Paylaş 11 Ağustos 2012 Benim F3'te arka camlar fabrikasyon filmli zaten. Annemin bu yaz yazlığa giderken kurduğu cümle: " Aa ne kadar rahat geldik bu sefer hiç sıcak olmadı" Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Ağustos 2012 Paylaş 11 Ağustos 2012 Bu aralar diye birşey yok, herzaman trafikten men olayı vardı bu arada geçmiş olsun Sunny sebep neydi? Cam filmi Eskiden cam filmine pek bakmıyorlardı ama şimdi her gördüklerini alıyorlar. Biriyle konuştuk, yukarıdan çok sert talep gelmiş... Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 11 Ağustos 2012 Paylaş 11 Ağustos 2012 ''İç piyasa canlanacak, yakıt tüketimi düşecek'' Ey cam filmi sen nelere kadir'mişsin bee... Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 11 Ağustos 2012 Paylaş 11 Ağustos 2012 Onu diyene, "ismini düzgün yaz da görevi kötüye kullanma şikayetini rahat yapayım" denir Kontrolü düzgün yapmadan ceza yazmak görevi suistimal ya da kötüye kullanmaktır. Fransada mı? Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 11 Ağustos 2012 Paylaş 11 Ağustos 2012 Cam filmi Eskiden cam filmine pek bakmıyorlardı ama şimdi her gördüklerini alıyorlar. Biriyle konuştuk, yukarıdan çok sert talep gelmiş... Sunny sizin memlekettede Cam Filmi'ne ceza var mı ? Yada orada cam filmi yapan yer var mı Yorum bağlantısı
Hadi Küçükoğlu 11 Ağustos 2012 Paylaş 11 Ağustos 2012 yasakken bile cam filmleri yapılabiliyorken, yasal olduğunda TSE belgesi olmayan firmalar film yapmaya devam edeceklerdir. Peki akla şu soru geliyor : Arabımızda ki filmlerin TSE belgeli olduğunu veya yetki belgeli firmada yapıldığını nasıl kanıtlayacağız? Kanıt için yanımızda fiş/fatura falanmı gezdireceğiz? İşleyişi zor olacak gibi... Yorum bağlantısı
Recommended Posts