İçeriğe Yönlendir

Valeo Halojen Ampul Serisi


Selçuk Keleş

Recommended Posts

Selçuk Keleş

Aydınlatma ürünlerinde OE sağlayıcı uzmanlığı , otomotiv aydınlatma sistemlerinin tasarım ve geliştirilmesinde dünyadaki lideri pozisyonu ve 100 yıla yakın tecrübesi ile Valeo artık ampül ürün grubunda da yer almaktadır.

Valeo, en önemli OE teknik gereksinimlerini karşılamak için, ürün geliştirme esnasında ampul performanslarını katı bir şekilde belirler ve test eder.

Yeni ampul ürün gamıyla Valeo, üretimden yedek parçaya aynı kalite standartlarını sunmaktadır.

Valeo, aydınlatma ürünlerindeki satış sonrası tecrübesi, satış teşvik planı ve stok önerileri ile ampül ürün gamında da müşteri satışını optimize etmek amacındadır.

43 ayrı ürün grubunda fark yaratan ambalajı, ihtiyaca göre çabuk bulunabilme, rahat seçilebilme ve premium dizayn özellikleri ile Valeo ampülleri Valeo kalitesini yansıtmaktadır ve Valeo güvencesi altındadır.

Valeo ampul, kolay anlaşılır net ürün çeşidi ve yüksek kapsama oranı ile premium alternatifi bir markadır. Standart serisi yanında sürücülerin her kategoride konfor beklentilerini karşılamak için belirli fonksiyonlarda geliştirilmiş dört ayrı yüksek performans serisi de yer almaktadır.

Tüm ürünleri Avrupa'da far ampullerini onaylayan ECE R37 düzenlemesi ile onaylanmıştır. Son kullanıcıya en iyi performansın sağlanacağından emin olmak için Valeo;ömür süresi, yüksek voltaj testi, şoka direnç, renk koruma, titreşime direnç, akı koruma faktorü, bağlantı duyularının dayanıklılığı gibi ilave testler ile OE seviye kalite standartlarındadır.

Essential (Standart) : Araç performansının devamını sağlar

Blue Effect (Mavi Etki : Xenon etkisi sunar. Daha yüksek konfor, daha iyi görüş sağlar. Gün ışığına yakın bir ışık olduğundan, xenon farlardaki gibi göz alan ışık etkisini önler.

Life X2 (2 Kat Uzun Ömür) : Ampul ömrünü 2 katına kadar arttırır, Çok araba kullananlar için daha az yenileme olanağı sağlar. Senede 16.000 KM'den fazla yol yapanlar için uygundur.

+ %50 Light (%50 Fazla Performans) : %50 ye kadar daha fazla ışık sağlar. Yüksek görüş performansı sunar. Otoyolda sık araç kullananlar için uygundur.

Aqua Vision (Dört Mevsim) : Kötü hava koşullarında daha güvenli ve yüksek görüş mesafeli sürüş sağlar . Yağmurlu, sisli, karlı havalarda daha iyi görüş sunar. Yağmur damlalarından ve yerdeki su birikintilerinden kaynaklanan yansımaları önler. Kötü hava koşullarında sık araç kullananlar için uygundur.

Kaynak : Valeo Servis

Eklenen resimler

  • post-5-0-48995700-1339594391.jpg
  • post-5-0-87100100-1339594399.jpg

View the full article

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...