İçeriğe Yönlendir

Ön Tampon Altından Motor Tarafına Uzanan Plastik Muhafaza Koptu

Misafir

Recommended Posts

Dün akşam seyir halindeyken ön tamponun altından motora ve tekerlere doğru uzanan ismini bilmediğim plastik muhafaza büyük bir gürültüyle koptu.İlk önce anlamadım heralde birşeyin üzerinden geçtim sandım.Durup baktığımda anladım.Daha önceden zaten kırıktı kaldırımlara sürtmemden dolayı.ucunun bir tarafı aşağıya doğru bakıyordu biraz.Bu parçayı nerden temin edebilirim,pahalı birşeymidir,yada böyle kalsa sorun olurmu.Ustalardan yorum alabilirmiyim teşekkürler.

Yorum bağlantısı

Barış geçmiş olsun,o parçanın fiyatı tuzlu diye hatırlıyorum.keşke kırıkken müdahale etseydin,bence sakın öyle gezme ve biran önce o muhafazayı taktır.

Yorum bağlantısı

Barış geçmiş olsun,o parçanın fiyatı tuzlu diye hatırlıyorum.keşke kırıkken müdahale etseydin,bence sakın öyle gezme ve biran önce o muhafazayı taktır.

Saol Hakan.Ha bugün,Ha yarın derken fırsat bulup yaptıramadık.Aslında tamir yapılabilirdi bir şekilde çok fazla kırık değildi.Ucunda biraz kırık vardı bide sürtmeden dolayı tampona bağlı olan yeri boşa çıkmıştı yani takılabilrdi.

Karter muhafaza dediğimiz plastik parçaysa eğer anladığım 70-80 tl falandı sanırım..

Bilmiyorum abi karter muhafazasımı,radyatörün muhafazası gibi bişey

Bu http://www.yedekparc...2008-iTHAL.html sanırım dediğiniz parça. 1 yıl öncesine kadar pahalıydı evet, ama artık bu tarz plastik parçalar (4-5 yaşını geçmiş araçlar için) ucuzlamaya başladı.

Sanırım bu parça teşekkür ederim

Yorum bağlantısı

yok o değil galiba Hakan ,mehmet emin beyin verdiği linkteki parça sanırım

:good1:

Evet ben direk alt korumaya gittim.arkadaşlar doğru olanı yazmışlar :bravo:

Yorum bağlantısı
Mehmet Atak
(düzenlendi)

Aynı parça aracı aldığımda yoktu, bir ay kadar önce 40 liraya alıp taktırdım.

Tampon alt deflektörü deniyor sanırım.

tarihinde Mehmet Atak tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...