İçeriğe Yönlendir

Opel Astra Classic Sedan Hak. Görüşleriniz

O.Yücel Çetin

Recommended Posts

O.Yücel Çetin

Arkadaşlar Opel Astra Classic Sedan alma konusunda bir girişimde bulunabilirim. Sıfırı için şuan 40.000 TL gibi bir rakam telaffuz ediliyor daha bayiye gidip pazarlık yapmış da değilim ama en kısa sürede Erzurum bayisinden fiyat alacağım. Bana göre bu rakam bu donanımda sıfır bir araç için gayet makul zira piyasada sedan araçların ikinci eline bu fiyatlar isteniyor. Bu tercih arabamı büyütme adına nasıl bir tercih olur? Binen, eşinde dostunda olan var mı? Ne dersiniz? Arabamı Opel bayiden iyi bir teklif gelirse takasa vereceğim yok gelmezse haricen kendim satacağım.

Arabayı almayı düşündüğüm haliyle aşağıdaki linkte konfigüre ettim. :good1:

http://www.opel.com.tr/opel-serisi/satis-alani/arabalar/astra-saloon/konfig%C3%BCrat%C3%B6r.html#/summary

Değerli görüşlerinizi bekliyorum. Teşekkürlerimle. :good1:

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Mantıklı.

3 arkadaşım dizelinden aldı. Rampalarda kalkış hariç çok memnunlar.

Konfigürene gurban babom... :D

Biz rampaların her türlü ustasıyız Mübarek siyaset adamı :D Ciddi düşünüyorum kısmetse.

Yorum bağlantısı
İsmail Avcı
(düzenlendi)

easy troniklerle ilgili sıkıntı olduğu konuşuluyordu .ben meriva düşünmüştüm 2006 falan .araştırırken bu problemleri duyunca fusion da karar kılmıştım ..opel iyidir astra iyidir hayırlısı olsun

tarihinde İsmail Avcı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin
(düzenlendi)

Sıfır araba neden olmasın bence güzel olur.

Araştırdım ama bu fiyata başka marka yok. Zaten en güzel yanı sıfır olması. :)

Easytronic olmaz ise çöpsüz üzüm derim ben :)

Düz vites, 5 ileri, 115 beygir diyor veriler.. Easytronic sorunlu diyorlar bu nedenle düşünmüyorum.

Fiyat sudan ucuz...

Zaten aklımı en çok çelen fiyatı. Sıfır araba alacağım sonuçta. ;)

Opelin yedek parça fiyatlarını da bir düşün bence,ve 1.6 benzinli alınacak,depodan emer benzinin.

sıfır yerine bu gibi birşey daha sağlıklı olur bence(illa opel ise)

http://www.sahibinde...-91960471/detay

bu arada bunlara da hastayım :wub:

http://www.sahibinde...-97265221/detay

veya bu http://www.sahibinde...-97221202/detay

Şimdi kullandığım araçta 1.6 benzinli, yakıt işi çok fazla kullanmadığımdan çok yormuyor beni. :) Ayrıca Erzurum'a gelirken 1.6 motor arabamla bir depoyla 880 km. yol geldim. 1.3 dizel 6 ileri vites olan var arkadaşımda onu tavsiye etmiyor alırsan benzinli al diyor.

Easytronic modelde hill holder var mı? özelliklere yazmamışlar da

Sadece easytronic donanımda var galiba.

easy troniklerle ilgili sıkıntı olduğu konuşuluyordu .ben meriva düşünmüştüm 2006 falan .araştırırken bu problemleri duyunca fusion da karar kılmıştım ..opel iyidir astra iyidir hayırlısı olsun

Düz vites düşünüyorum kısmetse. :)

tarihinde Osman Yücel Çetin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Turkay Enez

Sıfır her zaman sıfırdır. Ancak classic kasa çok eskidi. İlla, sedan olması gerekmiyorsa, 1.4 turbo 140 bg yeni kasa Astra Sport alınabilir. Bayramdan önce kardeşim Erzurum dan aldı. Fiyat olarak 46500 lira...

Ben olsam yeni kasayı düşünürdüm. Hem dış görünüş, hem iç görünüş hem de motor olarak çok dikkat çekiyor. Üstelik Opelin en az yakan en verimli benzinli motoru (1.4 turbo) büyük artı olarak görünüyor...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Dizel al...

Erzurum'un kış şartlarında dizel arabayı pek tercih etmiyorlar, kışın aslı var mı bilmiyorum ama seyir halinde bile mazot donuyor diyorlar.

Güzel ama, bana göre senin focus'tan sonra çok fazla değişiklik yapmışsın gibi bir hava vermez.

Hız sabitleyicisi yeter be Hocam. :) Hem 3 ay boyunca içi sıfır kokan arabaya bineceğiz fena mı?

40 bin liraya sıfır alınabilecek en iyi araba . :good1:

:bravo:

Sıfır her zaman sıfırdır. Ancak classic kasa çok eskidi. İlla, sedan olması gerekmiyorsa, 1.4 turbo 140 bg yeni kasa Astra Sport alınabilir. Bayramdan önce kardeşim Erzurum dan aldı. Fiyat olarak 46500 lira...

Ben olsam yeni kasayı düşünürdüm. Hem dış görünüş, hem iç görünüş hem de motor olarak çok dikkat çekiyor. Üstelik Opelin en az yakan en verimli benzinli motoru (1.4 turbo) büyük artı olarak görünüyor...

Yeni kasayı da soracağım gittiğimde inşallah.

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Konfigürasyon yaptığın seçenekte yokuş kalkış desteği yazıyor zaten. Bu araçta olması bile ilginç geldi aslında. 40,000 tl ye bu özellikte, oldukçada rahat ve konforlu bir araç için fiyat çok iyi aslında. Gayet sorunsuzda lpg takılıyor bu motora. Yeni astrada test aracında bu motor vardı geçen sene test ettiğimde, bana göre ağır yeni kasayı bile iyi götürüyordu. Bu kasada senin focustan daha tatminkar netice alabilirsin...Eski kasa olsa bile hala çokta güzel tipi var. Bizim sokakta 3 tane var çok dikkatimi çekerler hala. Sıfır her zaman sıfırdır, en kötü sıfır araba en iyi kullanılmış araçtan iyidir, nesi var nesi yok bilirsin.... Test etmeni tavsiye ederim. Acelen yoksa sene sonuna doğru seat toledo ve skoda rapid gelmeye başlıyacak. Her ikiside aynı ataç satış/servis oralarda hangisi iyi ise onlarada bakabilirsin. Fiyatlarıda bu seviyelerde olacak gibi. Aslında Leon lardada şu ara sıkı indirim var fiyatıda bu seviyelerde.

Ford un fiyatları şişince bu forumdakilerin bir çoğu haklı olarak başka araçlara yönelmeye başladılar bilmem farkındamısınız. Herşeyden önemlisi fiyat/performans gerisi hikaye.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

focusa ne istiyorsun abi :D

sıfır alacaksan 40 bine evet iyi seçenek denebilir ama yeni kasası gelir yakında. 2. el temiz cdti cosmo yada elegance bak derim.

Yorum bağlantısı

Dizelini kullaniyor arkadasim. Performans olarak asiri bir memnuniyeti yok. Ekonomisinden memnun. Birkac kozmetik kusuru var. Onlar da serviste duzeliyor.

Aslinda easytronic modelinde esp, hill holder gibi ekstralar var ama dizel kombinasyonundan memnun olan duymadim. Kasanin eskidigine ben de katiliyorum. Yalniz, Bu fiyata alinacak diger "0" km ve ikincinellerle kiyaslandiginda konumu avantajli.

Buyuk bagaj, konfor gibi ekstralari da var tabi:)

Alinir ve binilir bir arac statusunde.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin
(düzenlendi)

Konfigürasyon yaptığın seçenekte yokuş kalkış desteği yazıyor zaten. Bu araçta olması bile ilginç geldi aslında. 40,000 tl ye bu özellikte, oldukçada rahat ve konforlu bir araç için fiyat çok iyi aslında. Gayet sorunsuzda lpg takılıyor bu motora. Yeni astrada test aracında bu motor vardı geçen sene test ettiğimde, bana göre ağır yeni kasayı bile iyi götürüyordu. Bu kasada senin focustan daha tatminkar netice alabilirsin...Eski kasa olsa bile hala çokta güzel tipi var. Bizim sokakta 3 tane var çok dikkatimi çekerler hala. Sıfır her zaman sıfırdır, en kötü sıfır araba en iyi kullanılmış araçtan iyidir, nesi var nesi yok bilirsin.... Test etmeni tavsiye ederim. Acelen yoksa sene sonuna doğru seat toledo ve skoda rapid gelmeye başlıyacak. Her ikiside aynı ataç satış/servis oralarda hangisi iyi ise onlarada bakabilirsin. Fiyatlarıda bu seviyelerde olacak gibi. Aslında Leon lardada şu ara sıkı indirim var fiyatıda bu seviyelerde.

Ford un fiyatları şişince bu forumdakilerin bir çoğu haklı olarak başka araçlara yönelmeye başladılar bilmem farkındamısınız. Herşeyden önemlisi fiyat/performans gerisi hikaye.

Her kelimesine katılıyorum. :good1:

focusa ne istiyorsun abi :D

sıfır alacaksan 40 bine evet iyi seçenek denebilir ama yeni kasası gelir yakında. 2. el temiz cdti cosmo yada elegance bak derim.

Az önce babamla konuştum ben aldım gitti dedi. Bu arabayı ancak sıfır alırsam düşünüyorum onun harici ikinci el alırsam başka seçenekler var kafamda.

tarihinde Osman Yücel Çetin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Cihangir Elbasan

Astranın bu kasası tarih olacak.Yakında yeni kasa opel astra sedan gelecek.O zamana kadar ellerinde kalan son benzinli araçları satma gayretindeler.Zaten dizel seçeneği yok.Olsa benim de ilgimi çekmişti.Araç dopdolu.Bu paraya benzinli takıntısı yoksa alınabiliecek güzel bir araç bence.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Otomatik ve cruze? Cok sikayet var, kesinlikle arastirilmadan ve sindirilmeden alinmamali. 2.0 malibu'dan alinan gocebe bir sanzimanin hem aracin konforunu bozdugu, hem tuketimini arttirdigi bu arada da performansini bitirdigi en cok duyulan sikayetler.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Astranın bu kasası tarih olacak.Yakında yeni kasa opel astra sedan gelecek.O zamana kadar ellerinde kalan son benzinli araçları satma gayretindeler.Zaten dizel seçeneği yok.Olsa benim de ilgimi çekmişti.Araç dopdolu.Bu paraya benzinli takıntısı yoksa alınabiliecek güzel bir araç bence.

http://www.ajansotomobil.com/opel/haberler/yeni_astra_sedanin_ilk_sahne_performansi_2722.html

Bunu mu beklesek? Acaba?

Otomatik ve cruze? Cok sikayet var, kesinlikle arastirilmadan ve sindirilmeden alinmamali. 2.0 malibu'dan alinan gocebe bir sanzimanin hem aracin konforunu bozdugu, hem tuketimini arttirdigi bu arada da performansini bitirdigi en cok duyulan sikayetler.

Saygilarimla.

Cruze'dan memnun olan yok gibi. :good1:

Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

Saygilarimla.

ben bu kadar şikayet olduğunu duymamıştım açıkcası teşekkür ederim bilgiler için.bir arkadaşımda otomatik fabrika çıkıslı lpg li var cok memnundu :unsure2: en fulunü oluşturdum :siyah 2.o dizel otomatik falan filan 65bin liraya çıktı yavv :shok:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...