İçeriğe Yönlendir

Opel Astra Classic Sedan Hak. Görüşleriniz

O.Yücel Çetin

Recommended Posts

Mehmet Kaya

Osman 1.3 dizeli kendini ispatlamış motor. Bildiğim kadarıyla Fiat'ın kullandığı motorla aynı.

Şanzuman olarak bilgim yok. Ancak Astra opelin alnı ak bir modeli vectralara göre. Eski astralarıda sağlam.

Bagaj olarak geniş bagaj. İç hacimde geniş. Fİyatına göre alınıp binilebilecek bir araba.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

ben bu kadar şikayet olduğunu duymamıştım açıkcası teşekkür ederim bilgiler için.bir arkadaşımda otomatik fabrika çıkıslı lpg li var cok memnundu :unsure2: en fulunü oluşturdum :siyah 2.o dizel otomatik falan filan 65bin liraya çıktı yavv :shok:

Rica ederim. Memnuniyet takdir edersiniz ki; goreceli bir kavram. Ancak otomobil forumlarinda istatistiki olarak cok fazla ayni konudan muzdarip kisiyi gorunce, arkadasinizin beklentisinin ya da otomatik deneyiminin daha alt seviyelerde oldugunu dusunebiliriz.

1.6 benzinli icin bu şikayetler. Dizelini bilmiyorum ama onun da 2.0 motor vergisi bu sinifa gore degil. Ustelik yillarca da yuksek olacak

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

http://www.seat.com....at-listesi.aspx

Kafan iyice gitsin, 47.300TL ye Altea 1.4 tsi alırdım, missss, kasa güncellenecek ama bu rakama şu anda bedava bir araç, hem de gazladın mı gider, az beyin mıcıklatsan 140 Ps bile oluyor :f1:

Yapma bunu yapma bunu :) Bu da iyiymiş :good1: C-Max tadında :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Osman 1.3 dizeli kendini ispatlamış motor. Bildiğim kadarıyla Fiat'ın kullandığı motorla aynı.

Şanzuman olarak bilgim yok. Ancak Astra opelin alnı ak bir modeli vectralara göre. Eski astralarıda sağlam.

Bagaj olarak geniş bagaj. İç hacimde geniş. Fİyatına göre alınıp binilebilecek bir araba.

linkteki model benzinli , zaten 1.3 multijetli dese idi, elbirlği ile vazgeçirirdik :seytan: ömür törpüsü

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Osman 1 kere bindin dişli asfaltta önümde titreyen bir ön konsol görünce notunu verdim :nea:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

linkteki model benzinli , zaten 1.3 multijetli dese idi, elbirlği ile vazgeçirirdik :seytan: ömür törpüsü

Abi ben 1.3 dizel için söyledim. 1.6 benzinliyi bilmiyorum arkadaşım aldı okul açılınca konuşayım bakalım ne diyecek :)

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Osman 1 kere bindin dişli asfaltta önümde titreyen bir ön konsol görünce notunu verdim :nea:

Şirket aracı olmasın o? :shok: Biniciyiz la biz :D

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Şirket aracı olmasın o? :shok: Biniciyiz la biz :D

Yok yok arkadaşımındı pert olmak suretiyle aramızdan ayrıldı araç şimdi superb takılıyor.Astra full dü.

Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin

Bir abimde dizeli var 2011model 1,3 bu 111,yıla özel dediklerinden içi hacim ve bagaj olarak sedan focusla aynı gibi. İçine gelince focustan daha iyi özelliklede ön konsolu çok güzel. 1,3motor gerçekten de çok hantal kalıyor ama 120nin üstünde 6.viteste çok güzelde gidiyor :) Opel araçları genel olarak sert bir yapısı vardır ama çok sağlam arabalar amcam da 95modeli var 1,4gl taşş gibi araba harbiden. Fazla km yapmıyorsanız dizel almanıza gerek yok mazot donma işine gelincede 2006 senesinde erzurumdayken dizel bir mercedes 190d arabamız vardı hareket halindeyken aracın mazotu donmuştu :) Benzinli sizin için uygun olur zaten motorları da tüpe uygun lpg dizelden daha uygun bence zaten litresi oldu 4tl daha da zam geliyor. Kışın çok soğuklarda lpg problem çıkarmaması için 2 ay benzinde kullanılır . Bence alınası bir araç ..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin
(düzenlendi)

Ben dizel derken bu kadar soğuğu hesaba katmamıştım.

Beni de çok korkuttular inşallah donmayız soğuktan. :)

tarihinde Osman Yücel Çetin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Beni de çok korkuttular inşallah donmayız soğuktan. :)

Yeni nesil dizeller biraz daha dayanıklı soğuğa ama Erzurum bu Valla belli olmaz.

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Yeni nesil dizeller biraz daha dayanıklı soğuğa ama Erzurum bu Valla belli olmaz.

Resmi connect araçlarda webasto var gerisini sen düşün.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Korhan Orkun

Sedan Dizel Aveo düşünmezmisiniz? 1.3 LT donanımlı? Gerçi Astra'da güzel ama benzine dayanmak zor oluyor yahu :s Bu arada İstinye'den gitmişsiniz Hayırlı olsun yeni görev yeriniz Allah utandırmasın..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Sedan Dizel Aveo düşünmezmisiniz? 1.3 LT donanımlı? Gerçi Astra'da güzel ama benzine dayanmak zor oluyor yahu :s Bu arada İstinye'den gitmişsiniz Hayırlı olsun yeni görev yeriniz Allah utandırmasın..

Bu aracı fiyat cazipliği ile düşünüyorum yoksa benim de aklımda olan bir araç değildi. Aveo'yu hanım istemiyor. :wub:

Çok teşekkür ederim. :)

Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz
(düzenlendi)

Dizel almayın benzinli alın . Dizel alırsanızda 50000 sonrası satın... Yüksek surata dayanmıyor turbo enjektör sorunları başlıyor...

tarihinde Kemal Korkmaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

gıcırdı tıkırtı var aynı gri renk 1 sene oldu üst komşum alalı.işe giderken biniyoruz.güzel araç benzinli alırsın sonrada lpg takarsın yola devam edersin abi.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

OSman, 1.3 dizel gitmiyor. Erzurum'da yanlış bilmiyorsam yokuşlu memleket. 1.6 dizeli varsa eyvallah diyeyim.

Yorum bağlantısı
Sedat Oral
(düzenlendi)

erzurumda dizel sıkıntı olur benzinli alın -25 leri görüyorduk atatürk üniversitesindeyken..dolmuşların deposunun altında ateş yakarlardı sabahları

tarihinde Sedat Oral tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

OSman, 1.3 dizel gitmiyor. Erzurum'da yanlış bilmiyorsam yokuşlu memleket. 1.6 dizeli varsa eyvallah diyeyim.

erzurumda dizel sıkıntı olur benzinli alın -25 leri görüyorduk atatürk üniversitesindeyken..dolmuşların deposunun altında ateş yakarlardı sabahları

Herkes aynı şeyi söylüyor zaten o nedenle dizel düşünmüyorum. 1.6 dizeli yok maalesef. :(

Yorum bağlantısı
Uğur Çelik

Merhabalar alacağınız araç benzin tüketimi ş.içi 8.5-9.5 lt arasıdır.araç fiyat özellik bakımından şu an alacağınız en ucuz araçtır.kasasının görünümü hoş iç dizaynı çok idealdir.araçta hız sabitleyici,çelik jant,dijital klima,esp plus sistem, vs...birçok özellik var.kendini kanıtlamış bir araç.opel kalitesi bence iyi.tavsiye ederim.lpg ile sorunsuz binersiniz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Kılıç
(düzenlendi)

bende benzinlisi var1.6 115 hp gazıda taktım gayet güzel konforu bana göre iyi .

tarihinde Onur Kılıç tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...