Şükrü Abay 28 Ağustos 2012 Paylaş 28 Ağustos 2012 Merhabalar; Siteyi önceden uzun zamandır takip ediyordum; Kayıt oldum Öncelikle burdaki değerli abilerimin yazdıklarıyla bir çok konuda bilgili oldum ; Onlara minnettarım.. Sorularıma gelirse 1-)Yakın bir zamanda 2000 Ford Focus 1.6 Ambiante GP Aldım. 103.500 km'de Boya ve değişen yok .. Ankara'dayım.. 18.500 'a işlemi bitirdim. Ederi fazla mı ? Sedan aracım öncelikle.. Son derece temiz 500-1000tl yukarıda bir piyasada aldım sanırım.. 2-) Garip bir soru olcak ama Şu makyajlılara Tırt deniyor Sağlamlık konusunda Makyajlı Veya Makyajsız Fark var mı ? 3-) Aracım 1.6 100bg Sedan .. Bu aracın Son hızı 180-185 km sanırım kadranda 205 km'ye kadar görebiliyoruz.. Peki bu aracın gerçek fabrika verisi 0-100' nedir ? Bazı sitelerde 10.4'den başlıyor 10.7 ye kadar bi söz konusu.. 4-) Focus Teypleri Genelde 4000 RDS 5000RDS felan.. Bunlarda pek bir fark yok sanırım .. Sizin bilgilerinizle 5000RDS 'nin özürlü olduğunu algıladım Pioneer Deh-3450UB alcam sanırım ses kalitesinde bir değişiklik olur heralde ? Birde Tweeter almak istiyorum nereye derseniz Şu bagaj açma düğmesinin yanında havalandırma olarak gözüken ama boşş oralara tweeter gider mi ? 5-) Focus 1'lerde Ses Sistemi Farkı var mı ? Hoparlör açısından .. ? Makyajlı veya Makyajsız ;Ghia veya Ambiante veya Collection .. Bu soruyu sorma nedenim 2 şekilde.. 1.si Focus2 'lerde Ghia donanımı altında Sony Sistem var. 2.si Benim aracım Ambiante GP 2004 Collection var burda ikisini karşılaştırdığımda benim aracımdaki ses daha kaliteli ve tok gibi geliyor.. Sanırım o aracın hoparlör patlamış ya da ben yanılıyorum.. 6-) Ambiante Gp Paketinde Abs varmış . Gauge menüsünde baktığımda EBD olduğunuda farkettim . Her araçta abs olursa ebd de oluyor mu ? İlginize ve sabrınıza şimdiden çok teşekkür ederim.. Gereksiz sorular olduğundan farkındayım fakat merak söz konusu İyi Günler ; En kısa zamanda Profil Fotoğrafı ve Profilimi Düzenleyeceğim. Sağlıcakla Kalın.. Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 28 Ağustos 2012 Paylaş 28 Ağustos 2012 (düzenlendi) Merhabalar; Siteyi önceden uzun zamandır takip ediyordum; Kayıt oldum Öncelikle burdaki değerli abilerimin yazdıklarıyla bir çok konuda bilgili oldum ; Onlara minnettarım.. Sorularıma gelirse İlginize ve sabrınıza şimdiden çok teşekkür ederim.. Gereksiz sorular olduğundan farkındayım fakat merak söz konusu İyi Günler ; En kısa zamanda Profil Fotoğrafı ve Profilimi Düzenleyeceğim. Sağlıcakla Kalın.. Öncelikle hoş geldiniz. 1-Araba alınmış, bizim forumda satın alınan araç hakkında fiyat yorumu pek yapılmaz, alınmış alınmıştır. Aynı yaşta arabalar farklı paralara olabilir ve her arabanın ederi birbirinden farklıdır. Temizse fazla verilebilir gönül rahatlığıyla binilir. Güle güle kullanın. 2-Makyajlı kasaya kim tırt demiş adres alalım 3-0-100 verisi hakkında bilgim yok maalesef. Ama benim araçta 7.8 galiba 4-Ses sistemi konusunda arkadaşlar yazarlar birazdan. 5-Ghialarda 6 hoparlör var. Gerisini bilmiyorum. 6-Her araçta ABS var diye EBD yok bildiğim kadarıyla; sizin bahsettiğiniz araç ambiente güvenlik paketli onlarda ayrıca var herhalde. 28 Ağustos 2012 tarihinde Osman Yücel Çetin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 28 Ağustos 2012 Paylaş 28 Ağustos 2012 Ben bildiğim soruları cevaplayayım. 1. Yürüyen aksam olarak Z-rot dışında pek arıza vermemiştir. 3. Ben 10.9 yada 11 sn olarak biliyorum. 6. Focuslarda ABS olanlarda EBD de var. Yanlış hatırlamıyorsam ilk çıkan yani 99-00-01 model focuslarda Ghia ve Amb. Güvenlik Paketinde ABS var. Sadece Amb de ABS yok. Fiyat olarak Ankaralılar şunu rahatlıkla söyleyebilir, Ankarada Focus 1 ler biraz yüksek, özellikle hata-boya yoksa gerçekten bence fiyat normal. Ben F1 imi satalı 14 ay oldu benimkide boyasız sayılırdı 2000 model Amb. Gp HB. 17,300 e vermiştim. Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 28 Ağustos 2012 Paylaş 28 Ağustos 2012 Öncelikle hoş geldiniz. 1-Araba alınmış, bizim forumda satın alınan araç hakkında fiyat yorumu pek yapılmaz, alınmış alınmıştır. Aynı yaşta arabalar farklı paralara olabilir ve her arabanın ederi birbirinden farklıdır. Temizse fazla verilebilir gönül rahatlığıyla binilir. Güle güle kullanın. 2-Makyajlı kasaya kim tırt demiş adres alalım 3-0-100 verisi hakkında bilgim yok maalesef. Ama benim araçta 7.8 galiba 4-Ses sistemi konusunda arkadaşlar yazarlar birazdan. 5-Ghialarda 6 hoparlör var. Gerisini bilmiyorum. 6-Her araçta ABS var diye EBD yok bildiğim kadarıyla; sizin bahsettiğiniz araç ambiente güvenlik paketli onlarda ayrıca var herhalde. makyajlılar tırt. abi senin arabada tırtt :D 2001 amb. geçen hafta mavi 18.250 geldi 165000 km ankara arabası. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 28 Ağustos 2012 Paylaş 28 Ağustos 2012 ghialarda 6 hoparlör var demissin abi onların yerleri nasıl anlatabilirmisin abi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Ağustos 2012 Paylaş 28 Ağustos 2012 1- ucuz değilmiş 2-Bunu aracı satan demiştir büyük ihtimal. en tırt makyajısz ambianteler 3-10.4 fabrika verisi 4- 6000rds ler var ghialarda hatta 6006 cd tuner olanlar bile var. O havalandırma olarak gördüğünüz yerler buğu çözücü kısmı oraya tweeter ben koymazdım. 5-Ghia da Cd çalar var kalitesi o. 6-ABS olan tüm focuslarda EBD var ama siz EBD yi ESP sanmayın. ghialarda 6 hoparlör var demissin abi onların yerleri nasıl anlatabilirmisin abi 6 hoparlör yok her kapıda bir adet var. sadece ön hoparlörlerin içinde tweeter olduğuna dair rivayetler vardı. hani şu piyasa işi 2 yollu kolan diyorlar ya onun gibi. Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 28 Ağustos 2012 Paylaş 28 Ağustos 2012 ghialarda 6 hoparlör var demissin abi onların yerleri nasıl anlatabilirmisin abi Doğru 6 değil ya Yorum bağlantısı
Şükrü Abay 28 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2012 1- ucuz değilmiş 2-Bunu aracı satan demiştir büyük ihtimal. en tırt makyajısz ambianteler 3-10.4 fabrika verisi 4- 6000rds ler var ghialarda hatta 6006 cd tuner olanlar bile var. O havalandırma olarak gördüğünüz yerler buğu çözücü kısmı oraya tweeter ben koymazdım. 5-Ghia da Cd çalar var kalitesi o. 6-ABS olan tüm focuslarda EBD var ama siz EBD yi ESP sanmayın. 6 hoparlör yok her kapıda bir adet var. sadece ön hoparlörlerin içinde tweeter olduğuna dair rivayetler vardı. hani şu piyasa işi 2 yollu kolan diyorlar ya onun gibi. EBD yi ESP sanmıyorum zaten Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 28 Ağustos 2012 Paylaş 28 Ağustos 2012 4 tane kapıda varda 2 nerde diye merak ettim abi Yorum bağlantısı
Şükrü Abay 28 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2012 Öncelikle hoş geldiniz. 1-Araba alınmış, bizim forumda satın alınan araç hakkında fiyat yorumu pek yapılmaz, alınmış alınmıştır. Aynı yaşta arabalar farklı paralara olabilir ve her arabanın ederi birbirinden farklıdır. Temizse fazla verilebilir gönül rahatlığıyla binilir. Güle güle kullanın. 2-Makyajlı kasaya kim tırt demiş adres alalım 3-0-100 verisi hakkında bilgim yok maalesef. Ama benim araçta 7.8 galiba 4-Ses sistemi konusunda arkadaşlar yazarlar birazdan. 5-Ghialarda 6 hoparlör var. Gerisini bilmiyorum. 6-Her araçta ABS var diye EBD yok bildiğim kadarıyla; sizin bahsettiğiniz araç ambiente güvenlik paketli onlarda ayrıca var herhalde. Tırt ne demek boş demek mi ? Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 28 Ağustos 2012 Paylaş 28 Ağustos 2012 Tırt ne demek boş demek mi ? Makyajlı kasaya tırt diyenin lastiği yarılsın 1 Yorum bağlantısı
Şükrü Abay 28 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2012 Makyajlı kasaya tırt diyenin lastiği yarılsın Focus Focus'tur Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 28 Ağustos 2012 Paylaş 28 Ağustos 2012 Makyajlı kasaya tırt diyenin lastiği yarılsın Aynen makyajlı kasanın comfortu bile donanım açısından çok versiyonlu makyajsızdan doludur.Birinde abs var diğerinde yok yok öncam otomatik arka yok, vs vs.. Yorum bağlantısı
Şükrü Abay 31 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2012 hayırlı olsun güle güle kullan Teşekkürlerr Şimdi Fabrika Verisi 10.4 mü 11 mi ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts