İçeriğe Yönlendir

Araca Playstation 3 Bağlamak

Hasan Varnalı

Recommended Posts

Hasan Varnalı

Başlıktan da anlaşılacağı gibi arabaya playstation 3 bağlamak istiyorum fakat bir kaç aklıma takılan soru var.

1-Araçta tesisat var ve bu zaten aküyü araç durduğu zaman yeteri kadar yoruyor dur diye düşünüyorum artı playstation da bağlanınca ekranlarda olacağı için kaldırır mı?

2-çok maliyetli olurmu?

cevaplar için şimdiden teşekkür ederim :)

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Bağlanır sıkıntısız kullanılır lakin 220v inverter gerekli. Lakin ps3 ün özelliklerinden biride ekran grafik ve derinlik kalitesidir. Böyle bir ekranı arabaya nasıl koyacaksın mühim olan bu bence.

Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı

süha abi evlerdeki tv lerde olduğu gibi bir kalite beklemiyorum fakat ufak ekranlar var onların kaliteli olanlarından alırsam olur gibi düşünmüştüm.Birde akü için güçlü bi akü almalımıyım yokjsa elimdeki akü kaldırır mı?

Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı

Yolculuk esnasında ben oynuyamam zaten:) evde pek durmadgim için arabaya koymak ist

iyorum

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Bir arkadaşım bunu yapmak istiyordu ama sonradan vazgeçti..

Alternatif olarak dizüstü bilgisayarını aux girişinden araca bağladı.. 2 adet oyun kolu aldı.. Pes'in tadını aracın içinde yaşadı.. Hem bilgisayardan oynandığı için görüntü kalitesi ve boyutu şahaneydi hem de sanki stadda maç izler gibi araçta oyun oynuyordu.. :yes:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
süha abi evlerdeki tv lerde olduğu gibi bir kalite beklemiyorum fakat ufak ekranlar var onların kaliteli olanlarından alırsam olur gibi düşünmüştüm.Birde akü için güçlü bi akü almalımıyım yokjsa elimdeki akü kaldırır mı?

hesaplama yapmamız için ps3 ün arkasında veya altında yazan watt veya amper değeri gibi bir bilgiyi buraya yazarsan sana akünün dayanma süresini yazarım ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı

hakan abi yakınız ya o yüzden heralde toprağından buraların :D

hesaplama yapmamız için ps3 ün arkasında veya altında yazan watt veya amper değeri gibi bir bilgiyi buraya yazarsan sana akünün dayanma süresini yazarım ;)

abi o değerleri bulup yazayım buraya

Bir arkadaşım bunu yapmak istiyordu ama sonradan vazgeçti..

Alternatif olarak dizüstü bilgisayarını aux girişinden araca bağladı.. 2 adet oyun kolu aldı.. Pes'in tadını aracın içinde yaşadı.. Hem bilgisayardan oynandığı için görüntü kalitesi ve boyutu şahaneydi hem de sanki stadda maç izler gibi araçta oyun oynuyordu.. :yes:

baya iyi fikirmiş bu :D

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Ercan Palabıyık

merhaba arkadaşlar ben 2008 yılın reno cilo sedana bağladım ps 2  hemde güneşlik monitöründen cıkarak bağladım şimdinin teknolojisi ile pıoneer indashlar için konusuyorum direk aux var video s girişi gibi düşünün bu aksamda focusa bağlıyıcam

az önce yazılanları okudumda biraz cvblıyım soru cvb ları olarak

1 koltuk monitörlerin varsa onlarla cok harıka oluyor indash dabıl olacak iş değil bide pes oynuyosan

2 aküden korkma üst tavan ısıgını pek acmadıkca problem yasamassın pes oynarken akü için

3 sarj dinoman güzel şarj ediyosa problem yok

sonuç olarak ps bağla ne bağlarsan bağla karızması cok carusel alışveriş merkezinin önünde 1 sene oynadım gelen gecen arabaya bakıyo mac sonucuna bile iddalaşan vardı :)

upJ4nq6.jpg

sGR1HMv.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...