İçeriğe Yönlendir

Çakmaklık 220 Volt Çıkış Alma 400 Wattlık Bir Işık Çalıştırma

Barış Çelik

Recommended Posts

Barış Çelik

Merhaba arkadaşlar bu konu illaki açılmıştır lakin benim sorunum çok farklı olduğu için bilen ustadlara sormak istedim. Araçtan 220 v çıkış yapan converterler heryerde bulunmaktadır lakin kullanacağım şey ışık sistemi 400 w değerinde ışık veren bir flash acaba bunu nasıl halledebilirim. Converter alsam çalışır mı yada araca herhangi bir şekilde zararı olurmu ne tavsiye edersiniz. Kullanacağım ışığın linkini size sunuyorum.

http://www.metesflas...flektorler.html

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

fiestada nereye takılacak bu flaş :s ? 600W a kadar invertör var diye biliyorum, biraz büyüçe ama

Yorum bağlantısı
Barış Çelik
:) Değiştirmeyi unutmuşum ben arabayı değiştirdim 2012 Connect silver aldım full onların arkada çakmaklık oluyor ordan mesela
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Connecte sakın haaa böyle şeyler takmayın, park lambasına led bile takmayın, tavan ampulune bile dokunmayın derim......

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Eğer gücü bu ışığın 400watt ise size sağlam bir converter gerekli. Olmaz diye bir şey yok olur pek tabiki lakin aküden özel bir hat almak gerekli motor çalışıtğı süerece alternatör destekler kapalı iken akü ;)

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Çakmaktan değil de en az 500 wattlık bir invertörü kutup başından çalıştırmak daha iyi olur...Flaş için o kadar elektriği düzenli verir mi bilmem..Soğutucu fanı kesinlikle olmalı...

Yorum bağlantısı
Barış Çelik

Ben diyorum araç devamlı çalışsın cihazın 400w lakin bunun tam anlamıyla 400w değerinde kullanmayabiliriz yara yarıya kullanabiliriz mesela aküden ayrı kalın bir kablo ile + - hat çekecez converter'e alternatör destekler kapalı iken akü ne demek istediniz çok fazla anlamadım açıkçası

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Neden Çağlar abi yani açıklarsan çok sevinirim.

Beyinleri bozuluyordu, tecrübe ile test etmişti çağlar abi

Yorum bağlantısı
Barış Çelik

Yani benim böyle bir şey yapmam tamamen zarar olur diyorsunuz peki beyinleri bozuluyor 40 milyar arabaya para ver gel gelelim bişi çalıştırmaya işe yaramıyor

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Mehmet Ozyurek

Piyasada 400 wattlık inverter rahat bulursunuz.. Bizim köydeki komşu anadol aküsü ile kuyudan su çekiyor.. :D

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Akıllıca olur aslında Mehmet abi, bir tane akü alınır birde evde şarj cihazı..İnvertör bagajdaki aküden akü de evdeki prizden beslenir eğer kullanımı şartsa...Vücut geliştirme kol kası da bedavaya gelir... :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Akıllıca olur aslında Mehmet abi, bir tane akü alınır birde evde şarj cihazı..İnvertör bagajdaki aküden akü de evdeki prizden beslenir eğer kullanımı şartsa...Vücut geliştirme kol kası da bedavaya gelir... :)

ya allah aşkına akü kaç para + invertör kaç para topla ikisini= al bir tane uygun 1 kw jenaratör ne uğraşırsınız anlamam ki

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Barış Çelik

bence siz küçük 1 kw jenaratör alın atın aracın bagajına onu kullanın hem invertörden daha ucuza size mal olacaktır hemde aracınıza hiç zarar vermeyeceksiniz

http://www.hepsibura...CFVMbtAodm1oA0Q

Ben bu akülerden :) pek anlamam tavsiye edeceğiniz varsa alayım yardımcı olursanız çok sevinirim devlet meselesi oldu bende :(

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

ya allah aşkına akü kaç para + invertör kaç para topla ikisini= al bir tane uygun 1 kw jenaratör ne uğraşırsınız anlamam ki

Benzin pahalı...:) Ayrıca gürültü olacak, belki arkadaş fotoğraf çekiminde paraflaş kullanacak...Ortam sessiz olmalı, yanda zırrr diye çalışan bir jeneratör iyi olmaz..Ne kızıyon be..:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Çok uzun süre de elektrik üretiyor... Düzeneği gördüm şok oldum.. Adam ne zaman şarj ettiğini hatırlayamamıştı :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Benzin pahalı... :) Ayrıca gürültü olacak, belki arkadaş fotoğraf çekiminde paraflaş kullanacak...Ortam sessiz olmalı, yanda zırrr diye çalışan bir jeneratör iyi olmaz..Ne kızıyon be.. :)

yok yorulma her gün diye dedim aküyü eve getir geri götür falan diye

Yorum bağlantısı
Barış Çelik

Benzin pahalı... :) Ayrıca gürültü olacak, belki arkadaş fotoğraf çekiminde paraflaş kullanacak...Ortam sessiz olmalı, yanda zırrr diye çalışan bir jeneratör iyi olmaz..Ne kızıyon be.. :)

Valla Serkan abi gürültü olsun :) Katalog çekimi var normalde akülü flaşım vardı arızalandı acil bir katalog çekimi çıkınca böle bir arayışa çıkmak zorunda kaldım.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Ben bu akülerden :) pek anlamam tavsiye edeceğiniz varsa alayım yardımcı olursanız çok sevinirim devlet meselesi oldu bende :(

benim bahsettiğim jenaratör akü değil. benzin ile çalışır biraz seslidir. bu konuda türkiye lideri aksa dır. ama o da genelde çinde kendi adına üretim yaptırıp burada kendi adına satış yapar. servis ağı diğerlerine göre daha kuvvetlidir.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Çok uzun süre de elektrik üretiyor... Düzeneği gördüm şok oldum.. Adam ne zaman şarj ettiğini hatırlayamamıştı :D

4 tane 20 wattlık floresan altında 3 el 20 den düşerek okey oynadık, bastım marşa arabayı çardağın yanından ileri aldım...Problem çıkarmadı ama Erkan' ın araba bir saatte aküyü teslim etti elimize...Akü ölüymüş zaten...

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Valla Serkan abi gürültü olsun :) Katalog çekimi var normalde akülü flaşım vardı arızalandı acil bir katalog çekimi çıkınca böle bir arayışa çıkmak zorunda kaldım.

Paraflaşı bildim yani...Kumanda nasıl, doğrudan kablo mu bağlı kameraya ? Ayrıca jeneratör her zaman işe yarar, ancak benzin tüketimi sürekli çalışma zamanı ve ayrıca iple falan çalıştırma durumları da düşünülmeli...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...