Ali ÇOLAKOĞLU 31 Ağustos 2012 Paylaş 31 Ağustos 2012 merhaba arkadaslar 3 hafta önce bı tane çekme belgelı 2011 model focus hb (focus ll) aldık.Özellikleri Titanyum x in ki gibi aynı jantları , dijital kliması , sunroof u , siyah tabanlı far lambaları...sanırım dijital klima bi tek titanyum paketlerde var. ama ruhsatta 1.6 tdci collection diye geçiyor . bi yanlışlık mı var acaba ya da ben mi tam olarak focus ları bilmiyorum ? yardımcı olursanız sevinirim... Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 31 Ağustos 2012 Paylaş 31 Ağustos 2012 Ruhsat bilgilerine aldanmayın, İsim doğruysa sıkıntı yok Dediğiniz özellikler Titanium X Paket'e aittir 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 31 Ağustos 2012 Paylaş 31 Ağustos 2012 ruhsat hatalı. tr ye sunroof sadece x paketle geldi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ağustos 2012 Paylaş 31 Ağustos 2012 çekme belgeli yani hasarlı demek, bazen ağır hasarı kaapamak, göz boyamak için elde ne varsa takarlar üstüne, çalışmaz o ayrı konu, fotoğraf var mı? ruhsatta bu kadar yanlışlık olacağını sanmam? Ruhsat bilgilerine aldanmayın, İsim doğruysa sıkıntı yok Dediğiniz özellikler Titanium X Paket'e aittir çekme belgeli dünyası başkadır, curiosity ile bile çözemeyebilirsin 1 Yorum bağlantısı
Ali ÇOLAKOĞLU 31 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2012 Ruhsat bilgilerine aldanmayın, İsim doğruysa sıkıntı yok Dediğiniz özellikler Titanium X Paket'e aittir sıkıntı ruhsatta collection yazması Yorum bağlantısı
Tahir İlter 31 Ağustos 2012 Paylaş 31 Ağustos 2012 çekme belgeli yani hasarlı demek, bazen ağır hasarı kaapamak, göz boyamak için elde ne varsa takarlar üstüne, çalışmaz o ayrı konu, fotoğraf var mı? ruhsatta bu kadar yanlışlık olacağını sanmam? çekme belgeli dünyası başkadır, curiosity ile bile çözemeyebilirsin Ben şunu anladım abi araçda tavan sacı değişmiş titanyum X sacı denk gelmiş onunla toplamışlar.Jantları iç donanımı falan ona göre mi uydurmuşlar. Yorum bağlantısı
Ali ÇOLAKOĞLU 31 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2012 çekme belgeli yani hasarlı demek, bazen ağır hasarı kaapamak, göz boyamak için elde ne varsa takarlar üstüne, çalışmaz o ayrı konu, fotoğraf var mı? ruhsatta bu kadar yanlışlık olacağını sanmam? çekme belgeli dünyası başkadır, curiosity ile bile çözemeyebilirsin sitede yeniyim araçta hersey çalışır durumda . fotoğrafları nasıl koyacağımı bilmiyorum Yorum bağlantısı
Tahir İlter 31 Ağustos 2012 Paylaş 31 Ağustos 2012 Resim eklemeniz için http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/230181-foruma-resim-ekleme-resimli-ve-detayli-anlatim/ bu konuyu takip edin. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Kızıl 31 Ağustos 2012 Paylaş 31 Ağustos 2012 Çekme belgeliyse gerçeği trend bile olabilir Yorum bağlantısı
Ali ÇOLAKOĞLU 31 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2012 Şase numarasına göre etis.com dan bakın size ne olduğunu söleyeciktir. Şase nosu varmı aracın ? şase nosu varda şuan bakamam çunku araç sanayıde. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 31 Ağustos 2012 Paylaş 31 Ağustos 2012 Ben şunu anladım abi araçda tavan sacı değişmiş titanyum X sacı denk gelmiş onunla toplamışlar.Jantları iç donanımı falan ona göre mi uydurmuşlar. yok yok olmaz öyle iş sunroof değerli şeydir öyle trendi sunrooflu toplamazlar. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ağustos 2012 Paylaş 31 Ağustos 2012 yok yok olmaz öyle iş sunroof değerli şeydir öyle trendi sunrooflu toplamazlar. 3 arabadan 1 focus yapmıştık görmedin mi onu? Yorum bağlantısı
Ali ÇOLAKOĞLU 31 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2012 Resim eklemeniz için http://www.fordclubt...etayli-anlatim/ bu konuyu takip edin. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 31 Ağustos 2012 Paylaş 31 Ağustos 2012 yok yok olmaz öyle iş sunroof değerli şeydir öyle trendi sunrooflu toplamazlar. 3 arabadan 1 focus yapmıştık görmedin mi onu? Bir ara foruma bir kaportacının ilanını koymuşlardı hatta sonra sitesinde ki fotoları kaldırmıştı eleman parça pinç haldeydi arabalar her parçayı başka araçtan almışlar neredeyse. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ağustos 2012 Paylaş 31 Ağustos 2012 koltuklar+farlar = titanium X , hava yastığı neden patlamış, bu halde mi aldınız? ön tafaı kim tamir etti? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 31 Ağustos 2012 Paylaş 31 Ağustos 2012 3 arabadan 1 focus yapmıştık görmedin mi onu? gördüm de sunrooflu tavan pahalı olur toplama işinde onu diyorum abi. x paket trend toplanırda trend x paket anca hastası toplar. yetkili servis bile farları trend takıyor ucuza kaçınca bir iki yerde gördüm. araç x paket belli. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 31 Ağustos 2012 Paylaş 31 Ağustos 2012 Koltuklar falan parça derili titanyum X e uyuyor araç. Yorum bağlantısı
Ali ÇOLAKOĞLU 31 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2012 koltuklar+farlar = titanium X , hava yastığı neden patlamış, bu halde mi aldınız? ön tafaı kim tamir etti? araç ön sol taraftan darbe yemiş henüz bugün itibariyle bitti. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 31 Ağustos 2012 Paylaş 31 Ağustos 2012 (düzenlendi) Çekme belgeliyse gerçeği trend bile olabilir Sanmam... Hangi insan Trend'i alıp Sunroof, digital klima, karartılmış ayna, kol dayama, sis farı, koltuklar ve sensörleri yapabilir ki, yağmur,far v.s bu çok uzun ve maliyetli iş... 31 Ağustos 2012 tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 31 Ağustos 2012 Paylaş 31 Ağustos 2012 koltuklar+farlar = titanium X , hava yastığı neden patlamış, bu halde mi aldınız? ön tafaı kim tamir etti? abi nette hasarsız görünen hasarlı arabalar var çıkma tampon kaput buldun mu dıştan sıfır masraf alltan darbe yemişte olabilir o değil araba güzelmiş 1 Yorum bağlantısı
Ali ÇOLAKOĞLU 31 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2012 Galiba sizin ruhsat hatalı bu durumu nerde resmi olarak sorgulatabiliriz acaba ? Yorum bağlantısı
Tahir İlter 31 Ağustos 2012 Paylaş 31 Ağustos 2012 Araç bu hasarla perte çıkmış ama eğer altta hasar yoksa çok ciddi bir hasar görünmüyor bana göre yapıldıktan sonra eskisi gibi binilir diye düşünüyorum Yorum bağlantısı
Tahir İlter 31 Ağustos 2012 Paylaş 31 Ağustos 2012 bu durumu nerde resmi olarak sorgulatabiliriz acaba ? Aracın faturasına ulaşma şansınız var ise oradan bir şeyler olur diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts