İçeriğe Yönlendir

Collection Mı Titanyum X Mi Anlamadım ?

Ali ÇOLAKOĞLU

Recommended Posts

Ali ÇOLAKOĞLU

Araç bu hasarla perte çıkmış ama eğer altta hasar yoksa çok ciddi bir hasar görünmüyor bana göre yapıldıktan sonra eskisi gibi binilir diye düşünüyorum

araç suan sıfır gibi binilir durumda henüz 20.000 de. sol tarafta alt tabla rot kolu disk falan değişti.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

araç dizelse 50 bin isteyen bile var kazasızına. bu haliyle şasede hasar yoksa gerisi halledilir :p kârlı bir araba bile olur :D

Yorum bağlantısı
Ali ÇOLAKOĞLU

araç dizelse 50 bin isteyen bile var kazasızına. bu haliyle şasede hasar yoksa gerisi halledilir :p kârlı bir araba bile olur :D

babam oto elektrikçi kafasına ben yattım hasarlı araba alalım diye ticaret için değil binmek için, denemek istedik. :D

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Size ruhsatı tekrar çıkarma masrafı görünüyor gibi

çekme belgeli ise zaten masraf var ruhsat plaka için

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali ÇOLAKOĞLU

Size ruhsatı tekrar çıkarma masrafı görünüyor gibi

tahmini bir tutar söyleyebilir misiniz ?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

tüvturk muayene ücreti + 150 TL ruhsat palaka zarf parası vb. gibi + çekici parası + muameleci (İstanbulda 150-250 TL arası)

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

tescil çok tutmaz. evraklarınız eksik değilse bi muayene felan oluyor araç.

Aracı kaça aldınız sakıncası yoksa.

Yorum bağlantısı
Ali ÇOLAKOĞLU

tüvturk muayene ücreti + 150 TL ruhsat palaka zarf parası vb. gibi + çekici parası + muameleci (İstanbulda 150-250 TL arası)

araç ankara dan toplu taşıma ile 500 tl ye geldi diğer masraflar hariç.

Yorum bağlantısı
Ali ÇOLAKOĞLU

tescil çok tutmaz. evraklarınız eksik değilse bi muayene felan oluyor araç.

Aracı kaça aldınız sakıncası yoksa.

bi trafik cezası vardı onu da eski sahibi ödedi. aracı en-ka sigortadan aldık 25.500 tl .

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

muayene için tüvtürke gidecek dediğim çekici onun için

yakalanmadan gitsek :p

bi trafik cezası vardı onu da eski sahibi ödedi. aracı en-ka sigortadan aldık 25.500 tl .

kârlı bi araba olmuş güle güle kullanın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali ÇOLAKOĞLU

yakalanmadan gitsek :p

kârlı bi araba olmuş güle güle kullanın.

sorun olmaz ya antakya da :D gideriz yakalanmadan :D

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

tdci mı? bu halde mi aldınız? kaput vs yapılı?

sorun olmaz ya antakya da :D gideriz yakalanmadan :D

tüvturk kapısında bekliyor burada trafik ekibi oraları bilmem

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali ÇOLAKOĞLU

herseyiçin teşekkür ederim yorumlar , fikirler vs. serviste sorgulatacam. inşallah farklı bi sorun çıkmaz başımı belaya sokmam :unsure2::D :D

aynen bu durumda aldık aracı 1.6 tdci kaput falan orjinal daha hasar yok.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

abi kaputta hasar yok gibi :D sol alttan olmuş olan :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali ÇOLAKOĞLU

1 salıncak ve hava yastığı ile nasıl pert olmuş?milginç

kapı fotoda tam ayrıntılı görunmuyo kapının iç ve dış sacları bırbırınden ayrılmış rulo gibi sarılmış ama direklerde oynama yok etkiler mi bılmem.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

sadece bilgi için yazayım: önde herşey sağlam ama ızgara yok ben şüphelenirim, modeli yeni kasko bedeli yüksek pert olması zor, mesela ön tamponu söktürün içeri bakın elektrik tesisattına, soğutma sisteminde hasar olmuştur üstten yapılmıştır, sonra çok büyük iş açmasın başınıza

hava yastığını tamir ettiriseniz ileride çok fena can yakabilir olmuşları vardır buna da dikkat.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali ÇOLAKOĞLU

sadece bilgi için yazayım: önde herşey sağlam ama ızgara yok ben şüphelenirim, modeli yeni kasko bedeli yüksek pert olması zor, mesela ön tamponu söktürün içeri bakın elektrik tesisattına, soğutma sisteminde hasar olmuştur üstten yapılmıştır, sonra çok büyük iş açmasın başınıza

hava yastığını tamir ettiriseniz ileride çok fena can yakabilir olmuşları vardır buna da dikkat.

hocam araç şu an bitmiş durumda her tarafını kendim detaylı olarak taradım. radyatörlerde çizik bile yok panjür ve kırılan parçaların en küçüğü bile aracın içinde çıktı bagajda :)

hocam araç şu an bitmiş durumda her tarafını kendim detaylı olarak taradım. radyatörlerde çizik bile yok panjür ve kırılan parçaların en küçüğü bile aracın içinde çıktı bagajda :)

ama ne yazık ki hava yastıklrını tamir ettirmek zorunda kaldık . ustaların söylediğine göre bi daha patlıyorlarmış.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

yolcu airbagi nasıl değişiyor onu merak ediyorum. konsol kaplanıyor mu yırtarak çıkıyor çünkü konsolu.

Yorum bağlantısı
Ali ÇOLAKOĞLU

yolcu airbagi nasıl değişiyor onu merak ediyorum. konsol kaplanıyor mu yırtarak çıkıyor çünkü konsolu.

aynen hocam tüm göğüs yeniden kaplanıyor.fark edilmesi biraz zor ama imkansız değil

Yorum bağlantısı
Ali ÇOLAKOĞLU

araca yapacağınız toplam masraf nedir? hesabını yaptınız mı?

hocam yaklaşık olarak 4000-4500 arası masraf tuttu.komple; getirmesı , bandrolu , muayene vs. vs.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...