Fedai Özoğlu 2 Eylül 2012 Paylaş 2 Eylül 2012 Dizel otomatik bir Smartımız var geri vitese geçmeme sorunu yaşıyorum. Aracın vites kutusu yarım otomatik yani robot kollulardan . Anlamadığım araç kontak açık konumda motoru çalıştırmadan düzgün çalışıyor ancak motoru çalıştırınca geri vitese geçmiyor. Aracı çalıştırınca automatik konumundan N(Boş) konuma alıp hemen R'ye alınca geri vitese garç diye geçiyor. Bu şanzumanlardan anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 2 Eylül 2012 Yazar Paylaş 2 Eylül 2012 Hakan bey hemen deniyorum. Sonucu paylaşacağım. Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 2 Eylül 2012 Yazar Paylaş 2 Eylül 2012 Hakan Bey aracın sanzumanı senin dediğinden değil ,farklı çünkü P konumu yok. Benim aracımın sanzumanında Tork Konvektörü yok galiba. Yinede dediğin benzer takibi yaptım ama olmadı. Birde TSB ne demek benim aracım 2007 model Pulse Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 2 Eylül 2012 Yazar Paylaş 2 Eylül 2012 Vay be bu arabanın amerikadaki ikinci el fiyatları ile Türkiyedeki fiyatlar çok yakın. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Eylül 2012 Paylaş 2 Eylül 2012 Smart'lara bayılıyorum, tam benim için üretilmiş araba. Birde servisi ve parçaları ucuz olsaydı... Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 2 Eylül 2012 Yazar Paylaş 2 Eylül 2012 Araba hakikaten çok zevkli ve ekonomik pulse donanımını kullanıyorum. 4 air bag, asr+esp , elektirikli direksiyon ve sınıfında mevcut olan diğer özellikler mevcut . 6 ileri otomatik versiyonu . işte bir arızamız var onu halletmemiz lazım. sonra zevkli sehir içi sürüşüne devam. Problemi tanıyan arkdaşlar yok mu? cvt ciler nerede. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Eylül 2012 Paylaş 2 Eylül 2012 otomatikleşmiş manuel şanzıman ise, ehil usta + yazılım atmak için orrjianl test cihazı bulmanız gerekecek. Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 2 Eylül 2012 Yazar Paylaş 2 Eylül 2012 Yarın bir otomatikçiye baktıracağım . Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 3 Eylül 2012 Yazar Paylaş 3 Eylül 2012 İnternetten araştırdığıma göre Smart Mitsubishi Colt ile ortak parçaları kullanıyormuş.Genel bir problem olarak otomatiklerde debriyaj motoru denilen bir parça var asıl adı debriyaj aktivatörü o parçada sıkıntı oluyormuş. Gaziantep Mitsubishi servsisi Elit otomotivde orjinal cihazla bakıldı ve problem debriyaj aktivatörü olarak görülüyor. Parça işçilik 1335 TL dediler. Aracı coltla karşılaştırdım motoru birebir aynı hatta kontak anahtarına kadar aynı. Motor sanzumanda Mercedes logolarına bakıpta Mercedes servislerine bir ton para vermeye gerek yok. Aşağıdaki adresteki kataloğun 38-48 syf. bakılınca arıza biraz daha anlaşılır oluyor. http://issuu.com/e_cimen/docs/colt 1335 TL yi hemen bayılmaya niyetim yok biraz daha bekleyip daha uygun yollu nasıl hallederim bakacağım. Bizim forum global oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 8 Eylül 2012 Yazar Paylaş 8 Eylül 2012 Problemim anlaşılmıştır. Debriyajın ömrü azalmış. Debriyaj aktivitörü bundan dolayı arıza veriyormuş. Debriyaj aktivitörünün ayar yerleri var orayı biraz içeri aldık şükür şimdi daha iyi. aşağıdaki resimde görülüyor. http://imageshack.us/photo/my-images/594/debriyaj.jpg/sr=1 debriyaj aktivatörü. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Eylül 2012 Paylaş 8 Eylül 2012 bu tip şanzımanların debriyajı bildiğimiz baska balatadır ancak değiştikten sonra makinesi ile adaptasyon yapılmazsa marş biile basmaz Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 8 Eylül 2012 Yazar Paylaş 8 Eylül 2012 Bu arabada yeni nesil otomatik sanzımanları çok iyi öğrendim. Şu anda bir çok araç bu tip sanzımanları kullanıyor. Toyota coralla, auris, mini, mitsubishi amt'ler, corsa eastronikler, pejoların bazı modelleri , ferrari bile var. Aslında çalışma mantığı çok basit , normal baskı balatalı sanzımana bir vites aktivatörü(vites değiştirmek için genellikle çift motorlu, robat kol dedikleri) bir debriyaj aktivatörü( debriyaja bizim yerimize kendisi basıyor) bir kaç sensör ,ecu bundan ibaret. Şimdi çalışma mantığını bilmeyen kullanıcılar baskı balatadan haberi olmadığı için baskı balata eskiyince hala devam ettikleri için özellikle uzun yolda komple şanzımanı dağıta biliyorlar çünkü normal devirini tutturamayan sanzıman, sensörler aracılığı ile bir anda hangi vitese geçireceğini vites aktivatörü veya debriyaj aktivatörü yazılımlara göre hareket ettiği için düzensizlik olduğunu algılayamıyor her şeyi karıştırıyor. Bence başarılı otomatikleştirilmiş sanzıman sahipleri aracınız normalden fazla yakmaya başladı ise, hızlanmalarınızda bir eksilme veya araç bağırıpta yeteri kadar gidemiyorsa , ufak sorunlar hissediyorsanız birde bu gözle bakın derim. Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 8 Eylül 2012 Paylaş 8 Eylül 2012 Oh be cvt' den başka sorunlu şanzımanlarda varnış. İçim ferahladı bu akşam güzel bir uyku çekerim artık Geçmiş olsun çabuk halletmişsiniz sorunu diyemiyeceğim çünkü geçici olarak çözmüşsünüz. Yakında baskı balata değişimi gerekecektir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Eylül 2012 Paylaş 8 Eylül 2012 asm ler de easytronicler de, sahiplerini çook sever Yorum bağlantısı
Tahir İlter 8 Eylül 2012 Paylaş 8 Eylül 2012 asm ler de easytronicler de, sahiplerini çook sever Ustalarda bunları çok sever Yorum bağlantısı
Recommended Posts