İçeriğe Yönlendir

Bagaj Kapağı Açık Uyarısı


Ercan Şen

Recommended Posts

Ercan Şen

Arkadaşlar bende 1 hafta oldu fiesta ailesine katılalı. Aracım 2009 1.4 TCDI Titanium x paket ,

bağaj kapalı olduğu halde , bağaj kapısının açılıp kapanmasnda bir sıkıntıda yok ama aracın göğüste ekranda sürekli bağaj kapağı(kapısı) açık uyarısı yazıyor sürekli , ok basana kadar gitmiyor ve bu nedenle de iç lambalar sürekli açık durumda kalıyor , 5 dk aralıklar ile uyarı sesli ikaz ile yenileniyor ekranda

sorun neyden kaynaklanıyor olabilir. nasıl çözülebilir , benim korkum bağaj kilit mekanızmasını değiştirmek zorunda kalmam :(

Yorum bağlantısı
Metin Çilo

Kardeş geçen benim focusun başınada geldi . Bagaj kilit sistemi çalışmıyor aynı zamanda bagaj açık uyarı ışıgı yanıyor Forum da araştırdım buldum.

Bagaj kapagını açtığında sol amartisörün oradan aşagıya doğru inen siyah bir kablo muhafaza var onun içinde kilit sistemini kontrol eden elektrik kabloları geçiyor zamanla bagaj açılıp kapana kapana kablo kırılıyor ve kilit sistemi çalışmıyor. Git bir elektrikçiye kabloyu tamir etir sorun hallolur.

Yorum bağlantısı
Ercan Şen

bugün özel servise gittim bakımlarını yaptırmak için bağajı da gösterttim servis söktü tamamen kiliti açtılar kilidi benden önceki sahibi yaptırmaya çalışmış yaptıramamış ve tamamen kırmışlar çoğu yerini bu kilit mekanızmasının çalışması ilginç dediler ve bagaj kilidinin siparişini verdim 165 TL :( bir kaç güne gelecek bakalım sorun giderilecek mi?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...