Ali Eren 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Gaziantep'in ilk toplantısını 4 üyemizle bugün akşam itibariyle gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Saat 18:30'da Celal Doğan Park'ında toplandık. Mustafa Aktürk, Ali Eren, Semih İzgi, Fedai Özoğlu Arabalarımızın fotolarını çektik. Arkadaşlara Sabri Ustamızın yaptırdığı Ustaeller yazılı FCTR şapkalarından verdim. Ayaküstü baya bir sohbet ettik. Fedai Bey'e stciker verdik. Fedai Bey'in çok fazla vakti yoktu o yüzden erken vedalaştık ama inşallah bundan sonraki toplantılarımıza katılacak kendisi. Sonra yemek yemeye geçtik.Altı ezmeli kebap gerçekten nefisti. Yemekten sonra Semih'in tavsiyesi üzerine üzeri dondurmalı billuriye tatlımızı yedik. Tatlı da nefisti. Elbette fotoğraf çektik ama yemek fotoları Mustafa kardeşimizde. Bol bol sohbet ettik forumdan birçok arkadaşın kulaklarını çınlattık. Saat 10 gibi vedalaşarak ayrıldık. Tabiki arabaların başındaki sohbet de çok güzeldi. Mustafa, Semih'in arabadaki iç aydınlatmalarını çok beğendi. Yani o da virüsü kaptı artık. Mustafa'nın sol farındaki sıkıntıyı çözmeye çalıştık. Gerçekten çok güzel akşamdı. Semih ve Mustafa kardeşlerime, Fedai Hocam'a tekrar teşekkür ediyorum. Arkadaşlar birlikte Gaziantep toplantılarını gelenekselleştirme kararı aldık. Ayrıca önümüzdeki günlerde havalar biraz daha serinleyince diğer illeri de davet edeceğimiz bir organizasyon planlıyoruz. Şimdiden duyuralım dedik. Tarih ve organizasyon belirlemek için forumda konu açacağız. 13 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 rengarenk çeşit çeşit modeller de var 4 Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Semih sonunda Gaziantep'e ulaştın da toplantılarda yapmaya başladın maşallah. buluşmanın her türlüsü güzel olur. 2 Yorum bağlantısı
Ali Eren 5 Eylül 2012 Yazar Paylaş 5 Eylül 2012 Ali üyelerin müsait ve havalarında güzel olduğu bir zamana denk getirin. İlerde konu açıp detaylı bir şekilde hep birlikte konuşuruz canım abim. Herkesin müsait olduğu bir gün ayarlarız. 3 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 tebrikler arkadaşlar. aranızda olmayı çok isterdim kısmet işte, ayaklarınıza, yüreklerinize sağlık. 3 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Güzel bir buluşma katılanların yüreklerine sağlık. Daha kalabalıklarında buluşmak dileği ile. 2 Yorum bağlantısı
Ali Eren 5 Eylül 2012 Yazar Paylaş 5 Eylül 2012 Güzel bir buluşma katılanların yüreklerine sağlık. Daha kalabalıklarında buluşmak dileği ile. Yakın zamanda sizleri davet edeceğiz Serhan abi, hazırlıklı olun. arabaları neydek, telefoda yemeğe gidiyoruz diyordunuz. hani ya asıl yemek fotoları nerede? :D Abi yemek fotoları Mustafa kardeşimizde. Yorum bağlantısı
Ali Eren 5 Eylül 2012 Yazar Paylaş 5 Eylül 2012 smart güzelmiş (diğerleride tabii) Smart Ayaklarınıza sağlık Smart buluşmaya renk kattı vallahi. Çok tatlı bir araba 1.5 dizel ve otomatik. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Yakın zamanda sizleri davet edeceğiz Serhan abi, hazırlıklı olun. Abi yemek fotoları Mustafa kardeşimizde. Allah nasip ederse baştacı kardeşim, neden olması. Hatta şimdiden yaz Sadık ve beni. 2 Yorum bağlantısı
Ali Eren 5 Eylül 2012 Yazar Paylaş 5 Eylül 2012 Far bozuk dediler, geldik Sayın King yakında benim arabanın farları bozulsa şöyle kıymetli abilerimizle toplanıp gelseniz far bahane muhabbet şahane olsa ne dersiniz? Allah nasip ederse baştacı kardeşim, neden olması. Hatta şimdiden yaz Sadık ve beni. Bunu duyacağını bilmek ve duyunca da mutlu olmak çok güzel. 2 Yorum bağlantısı
Ali Eren 5 Eylül 2012 Yazar Paylaş 5 Eylül 2012 yaz yaz. hem ailelerde olsun, bekar takılmayalım Yengelerimiz başımızın tacı abi, çok daha güzel olur ailelerle. :good1: Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Sayın King yakında benim arabanın farları bozulsa şöyle kıymetli abilerimizle toplanıp gelseniz far bahane muhabbet şahane olsa ne dersiniz? Yerinde ziyaret etmek istediklerim kişiler arasında üst sıradasın 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 yaz yaz. hem ailelerde olsun, bekar takılmayalım Ben de zaten ailelerimizle birlikte kastetmiştimdi de sen net yazmışsın abicim... 2 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Maşallah..... Bir dahaki toplantıya katılırım inşallah... 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Güzel bir buluşma olmuş.Hemen durum çözümlemesi yapılmış... :D 3 Yorum bağlantısı
Ali Eren 5 Eylül 2012 Yazar Paylaş 5 Eylül 2012 Güzel toplantı olmuş ayaklarınıza sağlık Teşekkürler Mert. Seni de bekleriz buralara. Maşallah..... Bir dahaki toplantıya katılırım inşallah... Topla gel abi Diyarbakır ekibini. Yerinde ziyaret etmek istediklerim kişiler arasında üst sıradasın :flowers: :flowers: Güzel bir buluşma olmuş.Hemen durum çözümlemesi yapılmış... :D Ben gelememiştim Diyarbakır'a ama sizi bekliyoruz artık bundan sonraki toplantıya. :flowers: 1 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Antep toplantısı deyince ben de yemek fotoları bekliyordum Güzel buluşma. 2 Yorum bağlantısı
Ali Eren 5 Eylül 2012 Yazar Paylaş 5 Eylül 2012 Mustafa tokatlasaydı hepinizi Kulağın çınladı mı Murat. Antep toplantısı deyince ben de yemek fotoları bekliyordum Güzel buluşma. Yemek fotoları az sonra. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Teşekkürler Mert. Seni de bekleriz buralara. Topla gel abi Diyarbakır ekibini. :flowers: :flowers: Ben gelememiştim Diyarbakır'a ama sizi bekliyoruz artık bundan sonraki toplantıya. :flowers: İnşallah bakalım Ali hocam.Nasip kısmet.Zaman ve imkanlar uyarsa neden olmasın... Yorum bağlantısı
Recommended Posts