Mustafa AKTÜRK 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Gerçekten çok güzel bir akşamdı.Ali abiye, Semih'e, Fedai abiye çok teşekkürler. Mehmet hocam keşke sizde gelseydiniz güzel yemekler kaçtı 5 Yorum bağlantısı
Murat Dere 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Antep'te ne güzel şeyler yiyorlar ya... 3 Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Off ya canım çekti yahu Ayaklarınıza yüreklerinize sağlık.. Bir de F3 olaymış tam olacakmış 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 6 Eylül 2012 Paylaş 6 Eylül 2012 Yakın zamanda sizleri davet edeceğiz Serhan abi, hazırlıklı olun. Abi yemek fotoları Mustafa kardeşimizde. Mustafa resimleri koymaya iyi cesaret etmişsin Afiyet olsun. Ben de zaten ailelerimizle birlikte kastetmiştimdi de sen net yazmışsın abicim... Aynen. Arkadaşlar ayaklarınıza yüreklerinize sağlık. İnşallah birdahaki sefere aranızda olmayı çok isterim. Mustafa acil avatar değişiklik istiyoruz. 3 Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 6 Eylül 2012 Paylaş 6 Eylül 2012 Maşallah. İnşallah tekrarında bizde oluruz. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Eylül 2012 Paylaş 6 Eylül 2012 Devamı gelmesi dileğiyle....katılanların yüreklerine sağlık Yorum bağlantısı
Ali Eren 6 Eylül 2012 Yazar Paylaş 6 Eylül 2012 Ayağınıza sağlık, afiyet olsun... Yedikleriniz yiyeceklerimizin ispatıdır, ona göre.! Mustafa, acilen avatar yenilemelisin. Avatarındakiyle yolda görsem tanımazdım. Dün kulaklarınızı çok çınlattık. Yakında zamanda çok güzel bir etkinlik yapacağız abi hep birlikte. Antep'te ne güzel şeyler yiyorlar ya... Gel Murat Hocam, birlikte yiyelim. Arkadaşlar ayaklarınıza yüreklerinize sağlık. İnşallah birdahaki sefere aranızda olmayı çok isterim. Mustafa acil avatar değişiklik istiyoruz. Maşallah. İnşallah tekrarında bizde oluruz. K.Maraş - Gaziantep birbirinin mahallesi sayılır. Sizsiz toplantı olmaz artık. 2 Yorum bağlantısı
Mutlu Kanter 6 Eylül 2012 Paylaş 6 Eylül 2012 Gerçekten çok güzel bir akşamdı.Ali abiye, Semih'e, Fedai abiye çok teşekkürler. Mehmet hocam keşke sizde gelseydiniz güzel yemekler kaçtı Tatlıya bayıldım mmmmmm :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: 3 Yorum bağlantısı
Serkan Turan 6 Eylül 2012 Paylaş 6 Eylül 2012 Maşallah tebrik ediyorum sizleri kardeşlerim.. Yüreğinize sağlık.. :bravo: Ali hocam senle sohbet etmeyide özledim ha yakın zamanda görüşmek lazım.. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa AKTÜRK 6 Eylül 2012 Paylaş 6 Eylül 2012 Ayağınıza sağlık, afiyet olsun... Yedikleriniz yiyeceklerimizin ispatıdır, ona göre.! Mustafa, acilen avatar yenilemelisin. Avatarındakiyle yolda görsem tanımazdım. Abi bu fotoğraf beni zayıf gösteriyor gerçi o zamanlar zayıftım .Yakın bir zamanda değişeyim abi en iyisi . Mustafa resimleri koymaya iyi cesaret etmişsin Afiyet olsun. Arkadaşlar ayaklarınıza yüreklerinize sağlık. İnşallah birdahaki sefere aranızda olmayı çok isterim. Mustafa acil avatar değişiklik istiyoruz. Tabi hocam o yönden cesaretliyimdir .İnşallah hocam sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız .Ama ne yazık ki yemeği yiyemedim .Ama avatar iyi gibi sanki hocam 2 Yorum bağlantısı
Mustafa AKTÜRK 6 Eylül 2012 Paylaş 6 Eylül 2012 Kilonda değilim ben, avatardaki yaşındayım. Doğum tarihini görmeyen biri(Şekil1a.Ben ) resimleri gördüğünde aynen benim gibi, "yav bu genç kim?", diye geçirir içinden. Gerçekte avatardakinden çok gençsin çünkü. O derece yaşlı mı görünüyor abi o zaman hemen imha ediyorum 2 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 7 Eylül 2012 Paylaş 7 Eylül 2012 Yüreklerinize sağlık. Yanlız sanırım toplantıya tok katılmışsınız ne o bir gıdım şey var masaüstünde Hadi semih rejimde de ya diğerleri? :bravo: :bravo: 3 Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 7 Eylül 2012 Paylaş 7 Eylül 2012 Semih sahalara dönmüş. Ayaklarınıza sağlık , afiyet olsun. 3 Yorum bağlantısı
Mustafa AKTÜRK 7 Eylül 2012 Paylaş 7 Eylül 2012 Yüreklerinize sağlık. Yanlız sanırım toplantıya tok katılmışsınız ne o bir gıdım şey var masaüstünde Hadi semih rejimde de ya diğerleri? :bravo: :bravo: Abi bunu kim fark edecek diye merak ediyordum . Bana da ne olduysa birşey yiyemedim 2 Yorum bağlantısı
Ali Eren 7 Eylül 2012 Yazar Paylaş 7 Eylül 2012 Ali hocam tatlılar kebaplar şahane görünüyo Gel bu taraflara sana da ikram edelim Burak. Tatlıya bayıldım mmmmmm :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: Maşallah tebrik ediyorum sizleri kardeşlerim.. Yüreğinize sağlık.. :bravo: Ali hocam senle sohbet etmeyide özledim ha yakın zamanda görüşmek lazım.. Eyvallah kardeşim, ben de çok özledim vallahi. Bekleriz bu taraflara. Yüreklerinize sağlık. Yanlız sanırım toplantıya tok katılmışsınız ne o bir gıdım şey var masaüstünde Hadi semih rejimde de ya diğerleri? :bravo: :bravo: Sorma be abi, gençlerin ikisi de biraz rahatsızlardı. Çok bir şey yemediler. Tembihledim amma bi dahaki toplantıya 2 gün önceden aç gelecekler. Semih sahalara dönmüş. Ayaklarınıza sağlık , afiyet olsun. Semih özletti kendi forumda. İnşallah bundan sonra eskisi gibi aktif olur. 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 7 Eylül 2012 Paylaş 7 Eylül 2012 Gel bu taraflara sana da ikram edelim Burak. Eyvallah kardeşim, ben de çok özledim vallahi. Bekleriz bu taraflara. Sorma be abi, gençlerin ikisi de biraz rahatsızlardı. Çok bir şey yemediler. Tembihledim amma bi dahaki toplantıya 2 gün önceden aç gelecekler. Semih özletti kendi forumda. İnşallah bundan sonra eskisi gibi aktif olur. Böcüğü ölmüş bu gençlerin arkadaş..... Antepsein yediklerine bak yahu. Kirişle beni yanyana koyun oraya sonra geri durun ha bi de hacı vardı garb cephesinden 2 Yorum bağlantısı
Mustafa AKTÜRK 7 Eylül 2012 Paylaş 7 Eylül 2012 daha önce görmedim böyle bir kebap türü, nedir bu? Abi pişmiş domatesin kabukları soyularak domatesler çok küçük parça haline getirilir(ezilerek).Tuz karabiber falan atılır.Pişirilen kıyma kebapları üzerine dizilir.Altı ezmeli kıyma kebabı deniliyor Gaziantep'te. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts