İçeriğe Yönlendir

Geri Vites Lambası Yanmıyor ?

Ahmet Karahan

Recommended Posts

Ahmet Karahan

Ampulü ve sigortası sağlam olmasına rağmen geri vites lambası yanmıyor.Sebebi ne olabilir ki ?

Yorum bağlantısı
Ahmet Karahan

teşekkürler çağlar abi.2006 trend benzinli müşür tam olarak nerde ve nasıl bişeye benziyo :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

lifte alınca alttan görülür, şahsen söküp takmadım ama zaten bir lift lazım bunun için

Yorum bağlantısı
Ahmet Karahan

anladım abi.bi usta eli değecek yani.abi bir de bagaja led koymuştum ben .bi 20 saniye kadar gözle görülebilecek kadar yanıyo sonradan düzgün yanmaya başlıyo.her seferinde böyle oluyo.bağlantıları yeniden yaptım, ledi kısalttım biraz ama yine aynı.pek sanmıyorum ama bunun sebebi de bu müşür olabilirmi?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

bagajdaki ledin geri vites ile bir bağlantısı yok? ama bu sorun şaseleme ile alakalı olabilir

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Bugün geri park sensörünü felan kontrol ettim benim fusion'da da aynı problem varmış. PArk sensörü sağlam, geri vites lambası yanmıyor sigorta sağlam. Hedef müşür.

Yorum bağlantısı
Fatih Kasa

led bağlantısında büyük ihtimalle temassızlık gevşek bağlantı var .

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Yapılınca müşür kaçaydı buraya ekleyebilir misiniz? Bana da yol göründü.

Yorum bağlantısı
Ahmet Karahan

bagajdaki ledin geri vites ile bir bağlantısı yok? ama bu sorun şaseleme ile alakalı olabilir

gevşek baglantı vb birşey olamaz çünkü sıfır kablo aldım.saglam bi şekilde lehimleyerek yaptım.bende şaseyle ilgili oldugunu düşünüyorum ama nereye müdahale edeceğimi bilemedim :)

eklerim tabi.ocakta muayene var mecburen yapılması lazım bi an önce

Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş

Bence de müşür. Ben 50.- TL ye almıştım. Ama bakım yaptırırken arada onun için işçilik ne aldılar bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ahmet Karahan

merak edenler için.. müşürü değiştirttik.müşür ankarada 20 tl imiş, 5 tl de kargo parası verdik. ustaya da 10 lira verdik yani 35 tlye mal oldu bize :)

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Semih Arslan

merak edenler için.. müşürü değiştirttik.müşür ankarada 20 tl imiş, 5 tl de kargo parası verdik. ustaya da 10 lira verdik yani 35 tlye mal oldu bize :)

mrb lar ankara demişsiniz aldıgınız yerın internet sitesi varmı? nasıl ulaşrız?

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

Güncel: Bugün Ford Cevizli'de geri vites müşürü değişimi niyetiyle gidilerek müşür kablosunun kopmuş olduğu anlaşıldı. Ücretsiz yapıldı. Ayrıca periyodik bakım mazot filtresi vs değişti. Oldukça uygun bir fiyat da verildi. Güler yüze de ayrıca teşekkürler.

Kopuk kabloyu bulup müşür değiştirmeyen elemanı kutluyorum.

Müşürün orijinali 110 lira gibi birşeymiş yan sanayisi ise daha ucuz.

tarihinde Mehmet G&#246ktürk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Berkay Özdemir

Bugün geri park sensörünü felan kontrol ettim benim fusion'da da aynı problem varmış. PArk sensörü sağlam, geri vites lambası yanmıyor sigorta sağlam. Hedef müşür.

Abi müşür bozuk olunca, park sensörü çalışırmı? 

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Turgut Ünal

Abi müşür bozuk olunca, park sensörü çalışırmı? 

müşür bozuk olunca park sensörüde çalışmıyor.

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Ersin Özkaya

Focus 2 geri vites lambasini led yapmak istiyirum.simdikisi cok aydinlatmiyor.geri vites icin nasil ampul lazim ? Yardimci olabilecek var mi?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

sağ altta tek geri vites alt stobu var.

bence sola da beyaz tip alt stop bulun. sonra her ifi tarafa da çiftli duy yaparak hem sisi hem geri viteste çok iyi sonuç alırsınız.

Yorum bağlantısı

Focus 2 geri vites lambasini led yapmak istiyirum.simdikisi cok aydinlatmiyor.geri vites icin nasil ampul lazim ? Yardimci olabilecek var mi?

Bu üründen alabilirsiniz,kendi aracımda takılı ve efsane bir led.

http://m.aliexpress.com/item/32362626326.html?productId=32362626326&productSubject=Free-shipping-2pcs-lot-1156-1157-BA15S-50W-High-Power-Led-10cree-p21w-Car-Turn-Signal&tracelog=wwwdetail2mobilesitedetail

Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya
(düzenlendi)

İki tane alın diğerini de sis lambasına takarsınız.

Kendi aracım da öyle yaptım.

Tamam tsk ederim ilginiz icin. tarihinde ersin özkaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Eren Gökmen

müsür icin illa lifte gerek yok. ilk önce hava filtresi kutusu sökülecek sonra akünün altina dogru biraz gicik bir yerde kaliyor ama sökülüyor rahatlikla. Müsürün bozuk olup olmadigini anlamak icin sadece soketini söküp, soketin üzerindeki iki girisi kabloyla birlestirince geri vites lambasi yaniyorsa müsür bozuktur.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...