Ahmet Karaayvaz 12 Ocak 2024 Paylaş 12 Ocak 2024 Ali Cihangiroğlu yazdı: buda güzlemiş, işe yaramazsa bas silikon spreyi keyfine bak, ben çok yerde motorsiklette vs bir sürü yerde kullanırım bu spreyi... Gıcırtı menteşelerden çıktı hocam , tüylü bez bant sardım ses kesildi , fitillerden gelen ses yok çok şükür Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Ocak 2024 Paylaş 12 Ocak 2024 Ahmet Karaayvaz yazdı: Gıcırtı menteşelerden çıktı hocam , tüylü bez bant sardım ses kesildi , fitillerden gelen ses yok çok şükür menteşe kapının değil koltukların karşılığı demek istedin sanırım... bulduysan geçmiş olsun hadi Yorum bağlantısı
Ahmet Karaayvaz 12 Ocak 2024 Paylaş 12 Ocak 2024 Ali Cihangiroğlu yazdı: menteşe kapının değil koltukların karşılığı demek istedin sanırım... bulduysan geçmiş olsun hadi Kapıların şaselerdeki buluşma yerine menteşe mi denir damak mı denir ne denirse işte hocam 😂 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Ocak 2024 Paylaş 12 Ocak 2024 Ahmet Karaayvaz yazdı: Kapıların şaselerdeki buluşma yerine menteşe mi denir damak mı denir ne denirse işte hocam 😂 kilit karşılığı 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Karaayvaz 13 Ocak 2024 Paylaş 13 Ocak 2024 Ali Cihangiroğlu yazdı: kilit karşılığı İşte buralara bir tür bez bant doladım , buralardan geliyormuş işte . Çok şükür gitti gelmedi daha 😂 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 Ocak 2024 Paylaş 13 Ocak 2024 Ahmet Karaayvaz yazdı: İşte buralara bir tür bez bant doladım , buralardan geliyormuş işte . Çok şükür gitti gelmedi daha 😂 çok dayanmaz keser atar ama olsun, yine sararsın, kapıdaki karşılığına bak, plastik kaplama olacak, o sağlamsa ayarsızlık olabilir.... Yorum bağlantısı
Ahmet Karaayvaz 13 Ocak 2024 Paylaş 13 Ocak 2024 Ali Cihangiroğlu yazdı: çok dayanmaz keser atar ama olsun, yine sararsın, kapıdaki karşılığına bak, plastik kaplama olacak, o sağlamsa ayarsızlık olabilir.... Bir ara servise de baktıracağım zaten anormal gıcırdıyor , ayarsızlık kesin var da benim ki geçici çözüm zaten . İlçedeyim , ile gidince ilk iş o olacak . 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 14 Ocak 2024 Paylaş 14 Ocak 2024 Açılır tavan fitilleri icin öneri var mi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts