Serkan Ünsalan 23 Nisan 2013 Paylaş 23 Nisan 2013 3 saat süren iç dış temizlik sonrası toprakla dolu olan sokağıma geri koydum duruyor. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz 23 Nisan 2013 Paylaş 23 Nisan 2013 30bin bakımından sonra orjinal Motorcraft balatalarla 4 balata değişimi yaptık 180lira artı 50 liraya. Jant baktım Erkan abinin RRS jantı çok güzel de biraz daha bekliyicem. Yorum bağlantısı
Recep Güney 23 Nisan 2013 Paylaş 23 Nisan 2013 yıkadım pakladım kuruladım içini dışını temizledim 1saatten fazla uğraşıp evin önüne koydum 2saat sonra kazı çalışması yaptılar arabanın üstü bir parmak toz oldu sinirden kudurdum!! Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 23 Nisan 2013 Paylaş 23 Nisan 2013 Takılı kalan devir saati nedeniyle, gösterge komle söküldü, eve göstergesiz geldim Yorum bağlantısı
Serkan Turan 24 Nisan 2013 Paylaş 24 Nisan 2013 Cuma günü yola çıkmadan önce 4 adet ContiEcoContact 3 serisi lastik taktırdım. 2013 5. hafta üretimi. Fiyatı hiç araştırmadım müşterimizden aldım parça parça ödeyeceğim. Tanesi 145 tl den balans dahil taktırdım. Fiyat nasıl bilmiyorum ama benim için gayet sağlıklı oldu. 1 Yorum bağlantısı
Mert Ender 24 Nisan 2013 Paylaş 24 Nisan 2013 "Bugün" ne ki, Nisan ayım komple onun uğruna geçti 90.000 bakım, motor arızaları, akü...2.000 TL sıkışması... Yorum bağlantısı
Çetin Kılıç 24 Nisan 2013 Paylaş 24 Nisan 2013 Bugün bostancı oto sanayide ki 2a brc servisine gidip,her 10,000 km de bir yapılması gereken lpg bakımını yaptırdım.Filitre değişimi ve bilgisayara bağlanarak ayarların kontrolü. Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş 24 Nisan 2013 Paylaş 24 Nisan 2013 Kalorifer motorundan 1. devrede hafif bir cik cik sesi geliyor. Torpidoyu söktüm, motoru buldum. Motor tam ortada, WD40 sıkacak yer bulamadan torpidoyu tekrar taktım. Bu işin kolayını bilen varsa cevaplarsa sevinirim. Yorum bağlantısı
Caner Açıksöz 25 Nisan 2013 Paylaş 25 Nisan 2013 hepsiburada.com dan sipariş verdiğim park sensörünü taktırdım. yine ordan sipariş ettiğim paspaslarını koydum içine çok şık ve güzel oldu. iç dış yıkamaya gittik bi bucuk saat sonra pırıl pırıl çıktık opetten mazotumuzu alıp eve döndük Yorum bağlantısı
Onur Çankaya 27 Nisan 2013 Paylaş 27 Nisan 2013 15gün bakımı yaptırdım. İç-dış temizlik 10 TL..50 tl gaz 50 tl benzin.Lastiklere 32şer hava.. Yorum bağlantısı
Akan Belen 29 Nisan 2013 Paylaş 29 Nisan 2013 Bütün hafta sonunu dış bakıma ayırdım.Oldukça yordu ama güzel oldu ha birde ciğerleri bayram etsin diye gittim shell gtl mazot aldım ona Yorum bağlantısı
Rifat Şeker 30 Nisan 2013 Paylaş 30 Nisan 2013 Bugün değil ama geçen hafta içerisinde sağlam bir bakım yaptırdım. Bu arada aracım 70.000 km de. Triger seti komple V kayışı seti Yağ ve tüm filtreler (Polen , hava vs.) 4 Disk ve 4 takım balata Ön iki amortisör Bagaj amortisörleri Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 1 Mayıs 2013 Paylaş 1 Mayıs 2013 Sabah geri geri gelen bir arkadaş ufaktan ön tarafa dokundurdu, çok şükür birşey olmadı, sadece plakalık çatladı. Olur böyle kazalar Allah beterinden korusun dedik gittil arkadaş (Yüzündeki tedirginlik beni üzdü, yok kardeşim birşey yok sen devam et dedim). Az önce Meguiar's PlastX ile diğerine göre daha sarı olan sol farı bir güzel cilaladım, PlastX'e verdiğim para helal olsun, iki farda bayağı güzel oldu. Yine Meguiar's ın deri bakımı kremi ile koltukları ve deri yerlere bakım uyguladım, TurtleWax F22 ile de kalan plastik yerlere. Sıvı gres ile de bütün yağlanması gereken yerleri yağladım. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Mayıs 2013 Paylaş 2 Mayıs 2013 Dün öğleyin sanayiye çıktım... 99 mondeonun bakımları vardı... Balatalarını, fren hidroliğini, z rotlarını, amortisör takozlarını ve amortisör bilyalarını değiştirdik... Torpido açma kolunu kırmışlar, açıp onu tamir ettik.. parçalar için 290 lira.. İşçilik 70 lira ödedik.. Sonra Aksaray'a GLS Gelişim Ford Servisine kendi aracımla gittim... Burada, Yaşar Usta, Servis müdürü Sezgin Dokuz ve bana hala TC kimlik numarasını vermemiş olan Satış sorumlusu Onur'u gördüm Farları takmış ama hala düzgün bir ayar yaptıramamıştım... Ayrıca otomatik eğim çalışmıyordu... IDS ile onun kalibrasyonunu yaptırdım... Sonuç : düzgün ayarlı bir farım, düzgün çalışan bir otomatik eğim sensörüm oldu... Teşekkürler Yaşar Usta, teşekkürler Sezgin Dokuz ve Onur Karakay... Farlar için, Teşekkürler Çağlar Bayur, Teşekkürler Süha Demirtaş... Kısa farlarım Uzun farlar Bunlar parklar... tam güç.. Parklar 7 volt Plaka lambalarını kendim yaptım, hazır alınanlar çabuk bozuluyor.. 9 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Mayıs 2013 Paylaş 2 Mayıs 2013 Emmi 8000k xenon kullanıyor millet 6000 bi kerem Lokman abim gibi yapacağım... yazın 6000, diğer mevsimlerde 4300... 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Mayıs 2013 Paylaş 2 Mayıs 2013 6000 bi kerem Lokman abim gibi yapacağım... yazın 6000, diğer mevsimlerde 4300... Sana profesyonellerin seçiminden verelim o zaman 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts