Mehmet Ozyurek 2 Mayıs 2013 Paylaş 2 Mayıs 2013 Bu da güzel fikir... Hemen araştırıyorum Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 2 Mayıs 2013 Paylaş 2 Mayıs 2013 Sana profesyonellerin seçiminden verelim o zaman Kaç k bunlar? Benim de ilgimi çekti. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Mayıs 2013 Paylaş 2 Mayıs 2013 3000K bundan ötesi reklama girer ceza almayım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Mayıs 2013 Paylaş 2 Mayıs 2013 Mahmut, Benim gördüğümü görüyorsan, ampulleri değişip denemedim ama ampul hatası olduğunu düşünüyorum... Çünkü duvara sıfır yanaşınca duvarda olmaması gereken bir ışık yumağı görüyorum orada... Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2013 Paylaş 2 Mayıs 2013 bu sabah sürpriz le uyandım, saolsun komşu çıkarken r yerine d ye takmış vitesi güüüm tampon gidik, saglık olsun tutanak tutduk. nedir benim bu tamponlardan çekdigim. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mayıs 2013 Paylaş 3 Mayıs 2013 bu sabah sürpriz le uyandım, saolsun komşu çıkarken r yerine d ye takmış vitesi güüüm tampon gidik, saglık olsun tutanak tutduk. nedir benim bu tamponlardan çekdigim. 341 43 93 Ömer çiftçi. tamponu alabilirsin burdan abi... Geçmiş olsun... Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mayıs 2013 Paylaş 3 Mayıs 2013 341 43 93 Ömer çiftçi. tamponu alabilirsin burdan abi... Geçmiş olsun... saolasın hakan, eksik olma, arayım. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mayıs 2013 Paylaş 3 Mayıs 2013 saolasın hakan, eksik olma, arayım. Adımı ver,sen ödeyeceğin zaman,indirim yapar. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mayıs 2013 Paylaş 3 Mayıs 2013 Adımı ver,sen ödeyeceğin zaman,indirim yapar. aradım şimdi adını verdim selamı var, arkadan yok abi önden var dedi kaporta arka kısımları çıkmacıya bakcaksınız dedi, ön tampon varmış mesala, artık tamir edilip boyacak başka çare yok. mondeo dan sonra bunun tamponu bayaa saglam mış. saol hakan. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Mayıs 2013 Paylaş 3 Mayıs 2013 Mahmut, Benim gördüğümü görüyorsan, ampulleri değişip denemedim ama ampul hatası olduğunu düşünüyorum... Çünkü duvara sıfır yanaşınca duvarda olmaması gereken bir ışık yumağı görüyorum orada... Bunca zaman sonra elin lehim tutmuş Ellerine sağlık Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mayıs 2013 Paylaş 3 Mayıs 2013 Dün bakıma soktum yağ(mobil 5/30) 4lt=65 tl*2 =130tl (araba 5,5 lt yağ aldı 1 lt yağ 30 tl idi.o yüzden 2*4 lt alındı) yağ filtre ve rotbaşı 85 tl bosh balata viraj demir lastiği rot balans yaptırdım 50 tl fren diski taşlama 35 tl işçilik 70 tl toplamda 370 tl Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mayıs 2013 Paylaş 3 Mayıs 2013 3gündür yıkatacam,sallıyordum Yıkamaya verdim,Sanırım ishal olmuş kuş filosu arabanın üstünden geçmiş Güneştede kaldı bi kaç gün Bakalım çıkacakmı Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 3 Mayıs 2013 Paylaş 3 Mayıs 2013 dün aracımı orginal hale getiirdim dükkanın içi çorbaya döndü kablolardan ıvız zıvırlardan :D Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mayıs 2013 Paylaş 3 Mayıs 2013 Dün bakıma soktum yağ(mobil 5/30) 4lt=65 tl*2 =130tl (araba 5,5 lt yağ aldı 1 lt yağ 30 tl idi.o yüzden 2*4 lt alındı) mk2 mondeomu ? Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mayıs 2013 Paylaş 3 Mayıs 2013 Evet mk2 Gidip şırıngayla çektirin. Keçelerden atmaya başlar o fazla yağ... 4,2 yada 4,3 alır mk2 mondeo Motor yağını. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mayıs 2013 Paylaş 3 Mayıs 2013 Gidip şırıngayla çektirin. Keçelerden atmaya başlar o fazla yağ... 4,2 yada 4,3 alır mk2 mondeo Motor yağını. Abi hep fazla alıyordu ama bu zamana kadar.yağ filtresi de değişti ve 4 - 4.5 lt koyduğum zaman, yağ çubuğunun ucuna dokunuyor sadece.hatta ustalar da şaşırıyor fazla almasına. Bir de , ben hep magnatec 5*30 kullanıyordum,bu sefer mobil full sentetic 5*30 kullandım,magnatec yoktu. iyimidir bu yağ? Gerçi ford araçlar için olduğu yazıyordu ama yinede sorayım dedim. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mayıs 2013 Paylaş 3 Mayıs 2013 Abi hep fazla alıyordu ama bu zamana kadar.yağ filtresi de değişti ve 4 - 4.5 lt koyduğum zaman, yağ çubuğunun ucuna dokunuyor sadece.hatta ustalar da şaşırıyor fazla almasına. Bir de , ben hep magnatec 5*30 kullanıyordum,bu sefer mobil full sentetic 5*30 kullandım,magnatec yoktu. iyimidir bu yağ? Gerçi ford araçlar için olduğu yazıyordu ama yinede sorayım dedim. Mobil daha iyidir,castroldende. Niye fazla alıyor? farklı karter takılamazki Bakalım ne diyecekler bu konuda,bende merak ettim. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mayıs 2013 Paylaş 3 Mayıs 2013 3gündür yıkatacam,sallıyordum Yıkamaya verdim,Sanırım ishal olmuş kuş filosu arabanın üstünden geçmiş Güneştede kaldı bi kaç gün Bakalım çıkacakmı Çıkar benim araba ful kuş pisliği içindedir hep. Haftada bir yıkıyorum çıkıyor. Biraz uğraştırıyor ama Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Mayıs 2013 Paylaş 3 Mayıs 2013 Çıkar benim araba ful kuş pisliği içindedir hep. Haftada bir yıkıyorum çıkıyor. Biraz uğraştırıyor ama Senin kuşları bilmem ama benim arabaya pisleyen kuşlar baya kuvvetliymis boya zarar görmüş. Bursa'dan aldım arabayı. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mayıs 2013 Paylaş 3 Mayıs 2013 3gündür yıkatacam,sallıyordum Yıkamaya verdim,Sanırım ishal olmuş kuş filosu arabanın üstünden geçmiş Güneştede kaldı bi kaç gün Bakalım çıkacakmı Vernikte iz bırakıcak....ben sana demiştim... Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 3 Mayıs 2013 Paylaş 3 Mayıs 2013 Bir güzle temizlendi paklandı. gün sonunda aynısı kir devam edicek maalesef:( 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mayıs 2013 Paylaş 3 Mayıs 2013 Senin kuşları bilmem ama benim arabaya pisleyen kuşlar baya kuvvetliymis boya zarar görmüş. Bursa'dan aldım arabayı. Bende gördüm 1 tl büyüklüğünde,resmen boyayı yerinden koparmıştı... Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mayıs 2013 Paylaş 3 Mayıs 2013 Çıkar benim araba ful kuş pisliği içindedir hep. Haftada bir yıkıyorum çıkıyor. Biraz uğraştırıyor ama Uğraşacaklar bugün çıkmazsa,bizim işyerindeki boya korumacıların ellerinden öper Abi hep fazla alıyordu ama bu zamana kadar.yağ filtresi de değişti ve 4 - 4.5 lt koyduğum zaman, yağ çubuğunun ucuna dokunuyor sadece.hatta ustalar da şaşırıyor fazla almasına. Bir de , ben hep magnatec 5*30 kullanıyordum,bu sefer mobil full sentetic 5*30 kullandım,magnatec yoktu. iyimidir bu yağ? Gerçi ford araçlar için olduğu yazıyordu ama yinede sorayım dedim. Yağ çubuğu başka arabanın olmasın ? Vernikte iz bırakıcak....ben sana demiştim... İstanbula gelince bakarsın,bizimkiler beceremezsse Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mayıs 2013 Paylaş 3 Mayıs 2013 İstanbula gelince bakarsın,bizimkiler beceremezsse İyi olur ben ekibe haber vereyim hemen... Yorum bağlantısı
Recommended Posts