İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Tahir İlter

Uzantan kumandanın pilini değiştirdim. Kapıları kilitliyor ama açmıyordu pili değiştirince düzeldi :s 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

ilginç, kilitliyor, ama açmıyor.!!!  :unsure2:

Hakikaten tuhaf abi. Dibine kadar geliyorum açmıyordu ama çok uzak mesafelerden bile kilitliyordu.Bir elektronikçiye gittim , benzer problem benimde başıma geldi pile bir bakalım dedi ve pili değiştirdi düzeldi. Bu arada orjinal kumandası değil, sonradan  uzaktan kumandalı merkezi kilit modülü taktırmıştım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek
(düzenlendi)

Lpg regülatörünün su giriş çıkış boruları çatlamış su eksiltiyordu değiştirdim.

Çelik jant aldım resimler yakında inşallah

tarihinde Mustafa ÇİÇEK tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Fren hidroliji degistirdim birde kat iptali yaptirdik araba kendine geldi :)

Muayenede sıkıntı çıktığını duymuştum
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Diğer modeller arıza ve çözümleri bölümüne iki konu açtım, ha işte onları yaptım :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

servise götürdüm, yazılım güncellendi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Bi-xenon farlarımızı taktık. Yapım aşamaları konusunu açacağız inşallah yakın zamanda. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Hocam hayırlı olsun. ;)

Teşekkür ederim Lokman abi. Bu arada bahsettiğim yedek farı da aldım inşallah yarın kargolanacak.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Bi-xenon farlarımızı taktık. Yapım aşamaları konusunu açacağız inşallah yakın zamanda. 

Hayırlısı olsun, merakla bekliyoruz Ali hocam..

Yorum bağlantısı
Ali Karadağ

Aracım olmadığı için ayakkabılarımı sildim :crazy:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

Ertan Abinin yapıştırdığı plakayı söktüm.

Plaka ST deymiş şu an şansıma. Emmi sigorta yapar yapmaz, emniyete ineceğim.

Aynı binada olmak güzel; şoförler odası, emniyet, plaka atölyesi hepsi bizim binada :biggrin:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Kışlık lasitkleri çıkarıp, yazlık lasitiklere geçtik. Ses sorunumuzun yüzde ellisi gitti.

Yorum bağlantısı
Misafir

Kışlık lasitkleri çıkarıp, yazlık lasitiklere geçtik. Ses sorunumuzun yüzde ellisi gitti.

Yalancı bahara aldandık desene  ;)  :D

Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Yalancı bahara aldandık desene  ;)  :D

İnşallah yalancı bahardır. Kar ve yağmura  o kadar ihtiyaç varki.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ömer Vural

Baskı balatayı bugün sonunda değiştirdim kendine geldi arabam çok şükür

Yorum bağlantısı
Ali Eren

3 gündür aşağıda sessiz sedasız duruyor.

O zaman şöyle yapalım arabayı çalıştır GMK bulvarına çık, otoban levhası görünce takip et otobana çıktıktan sonra tam 300 km düz devam et, Gaziantep kuzey gişelerinden çık.İlk ışıktan sağa, ikinci ve üçüncü ışıktan sola dön. Rampayı çık, büfenin oradan sola dön. Yakışıklı bir siyah focus hb görünce yanına park et. Zaten kat ve kapı numarasını biliyorsun. ;)  :flowers:   

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Arabaya kızdım.

Akşam akşam 120 yle radara girdim...hep gündüz oradaydı 70sınırı.hiç hava kararınca orda görmemiştim hergün en az 4 defa geçtiğim yol.önümdeki kamyon da hız rahat 90 100vardı. Solladım ve radarı gördüm. Yarın sorduracağım umarım kamyona yoğunlaşmışlardır arada kaynamışımdır.

tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Eren
(düzenlendi)

Arabaya kızdım. Akşam akşam 120 yle radara girdim...hep gündüz oradaydı 70sınırı.hiç hava kararınca orda görmemiştim hergün en az 4 defa geçtiğim yol.önümdeki kamyon da hız rahat 90 100vardı. Solladım ve radarı gördüm. Yarın sorduracağım umarım kamyona yoğunlaşmışlardır arada kaynamışımdır.

Geçmiş olsun mu desek bilemedim şimdi inşallah yazılmamıştır.  ;)

Akü aldım. 70 amper Bosh.

Hayırlı olsun efendim. İyi günlerde kullanın.  :tongue: Kaç paraya aldın Hüseyin abi?

tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Hayırlı olsun efendim. İyi günlerde kullanın.  :tongue: Kaç paraya aldın Hüseyin abi?

150 kaat sıkışmış :)

Sabak işe giderken kapıda kalınca almaya karar verdim, sağolsun Emin Önal sarj takviyesi yaptı da gidebildim. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...