İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Doğru bildin, bmw ye binip kacsammi dedim... :) Nasilsa smax parası ve onu 2 sn de tokatlar hehe

Beklerim yalnız zr53 işi zor, fena iş var burada, minimum 10 saat arazideyim, 1 gunde kapkara oldum vallahi, dağ bayır dolaniyorum, acil gs1200 lazım, araba gitmiyor da :)

Olsun, maksat tanışmak, satır et yemek.  ;)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Olsun, maksat tanışmak, satır et yemek. ;)

Gel gel :)

u8yryhyd.jpg

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

o gemiden alacağız inşallah.

3008, senatör derken sana gemide yakışır ama emekli adamsın şöye ufak bir yelkenli neyine yetmiyor ? :hahahoho:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Uğur Çimen

Orjinal st spoiler takıldı.yan marşpiyeller ön tampon ekleri ve arka tampon eki beyaza boyandıp montajı yapıldı.

Yorum bağlantısı

plakalari kalinlastirsaniz dahada guzel olur

Onu bende dedim yapmadı hatta şu an yanımda yine dedim :D
Yorum bağlantısı

Pasta cila ve boya koruma adı altında bi bakım yapıldı. Malzemeyi biz tedarik ettik işçilik desteği aldık. Sonuç yaz aylarını geçirmeye yetecek kadar iyi oldu. :)

ava5yguh.jpg

ehe9yna3.jpg

y4y7uby5.jpg

arehu7a8.jpg

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Arabaya mazot haricinde harcama yapm.... Hay Allah mtv var demi daha :yildizlar: :yildizlar:

Eylülde ufaktan kışa hazırlık yaparız :D

tarihinde Eren Erdoğan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Bir detailing forumundaki öğrenciler icin yapılan çekiliş karşılığında bana çıkan hediyelerim gelmis kargodan. Ancak bayramdan önce zaman yaratabilirsem uygulama şansım olacak :)

yqyty9y3.jpg

Yorum bağlantısı

250 km yol yaptım LPG ayarı için.Brc Ustam Elazığda.3 usta bi adam gibi ayar yapamamıstı burada.on numara oldu.yakıt ciddi oranda düştü dönüş yolunda test ettim9.3 lt LPG yaktı.

Yorum bağlantısı

Bir detailing forumundaki öğrenciler icin yapılan çekiliş karşılığında bana çıkan hediyelerim gelmis kargodan. Ancak bayramdan önce zaman yaratabilirsem uygulama şansım olacak :)

Ooo Ozan hiç haberimiz yok bunlardan  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...