İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

M.Fatih Yüce

Arabada geçende yeni bir ses oluşmuştu bugün no name' gittim kasnaktaymış sorun...Bayram parasını harcadık geldik :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Arabada geçende yeni bir ses oluşmuştu bugün no name' gittim kasnaktaymış sorun...Bayram parasını harcadık geldik :)

Ben 150 kasnak+ 25 kayış almıştım. Yan sanayi Alman malı. Senin nekadar tuttu abi?

Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Evvela şampuanıyla bi güzel bıcı bıcı, sonra Bim den alınan pasta cila, son olarakta Sonax hızlı cila cillop gibi oldu, plakalıklardan da kurtulduk, son olarak da az önce 100 TL ile karnını doyurduk. Bayrama hazır artık...

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Ben 150 kasnak+ 25 kayış almıştım. Yan sanayi Alman malı. Senin nekadar tuttu abi?

Kasnak orjinal 190 lira...

Yorum bağlantısı

Kasnak orjinal 190 lira...

Çok iyi. Burda 230-240 gibi bir rakam çekmişlerdi. Bende tavsiye üzerine yan sanayi olanı aldım. 

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Çok iyi. Burda 230-240 gibi bir rakam çekmişlerdi. Bende tavsiye üzerine yan sanayi olanı aldım. 

Yan sanayi sevmiyorum. Bir tek farları depo marka taktım. Mekanik parçalarda hep orjinal taktırıyorum kafam daha rahat ediyor. Zaten Osman bana artık sormuyor bile alıp takıyor :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Hadi hayırlı olsun Eray'ım 2 sene free :);)

Eyvallah kardeşim ama. Geçemedim daha ağır kusurlu geçtim bi daha gidicem sol fren hortumunda sıkıntı çıktı :(
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Eyvallah kardeşim ama. Geçemedim daha ağır kusurlu geçtim bi daha gidicem sol fren hortumunda sıkıntı çıktı :(

Hayırlısı olsun geçersin elbet ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya

İçini süpürdüm akşam da dışını yıkamaya gideceğim :)

e8uzezav.jpg

myva7uqu.jpg

mepuby2e.jpg

bu sprey ne işe yarıyor ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur

yıllık bakımı yapıldı. yağ ve tüm filtreler değişti. kesintisiz 2500 km yola hazır. :elveda:

Yorum bağlantısı

bu sprey ne işe yarıyor ?

Makine ile önce taşı toprağı çekip bunu sıkıyorsunuz ve kalan tozu kiri yumuşatıp başında ki fırça ile kolayca temizliyorsunuz :) zemin eski siyah haline geri dönüyor.

Fotoda çıkmamış normal şekli bu

tune7eze.jpg

Yorum bağlantısı
muhammet erecekli

klaıma gaz kacagı varmıs onu yaptırdım. ramazanın su son gunlerınde muazzzam ıhtıyaç oluyo

Yorum bağlantısı

Karnını gırtlak doldurduk, yıkadık, özellikle aracın ön tarafina wax'ı tazeledim. Malum uzun yolda sinek, böcek bol. Sonra çıkmıyor onlar.

Yarin öğlene doğru tekerlek Gaziantep'e döner :)

7yze3y4e.jpg

7uzutava.jpg

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Ben memnun kaldım :) kiri yumuşatıp temizliyor

nereden aldınız, kaça geldi.

Yorum bağlantısı

nereden aldınız, kaça geldi.

Büyük marketlerde bulunuyor. Ben öyle almıştım. 18 liradan 13 liraya düşmüştü kampanya varmış o gün. Şu an ne kadar bilmiyorum belki hala 13 liradır :) aynı ürünün birde turtle wax marka olanı var.
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Büyük marketlerde bulunuyor. Ben öyle almıştım. 18 liradan 13 liraya düşmüştü kampanya varmış o gün. Şu an ne kadar bilmiyorum belki hala 13 liradır :) aynı ürünün birde turtle wax marka olanı var.

Teşekkürler Eren hocam. Koltuklar içinde aynı ürünü önerir misiniz? Ne yaptıysam bir türlü halı yıkama makinesi olan birini denk getiremedim yoksa göze aldım koltukları söküp teker teker temizleyeceğim.

Yorum bağlantısı

Teşekkürler Eren hocam. Koltuklar içinde aynı ürünü önerir misiniz? Ne yaptıysam bir türlü halı yıkama makinesi olan birini denk getiremedim yoksa göze aldım koltukları söküp teker teker temizleyeceğim.

Koltuklarda işe yaramaz o kadar derin bi temizlik için genelde aspirini öneriyorlar hocam.

yde3ugaz.jpg

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Yoksa yıllardır konusu geçen asprin bu mu????????????

Koltuklarda işe yaramaz o kadar derin bi temizlik için genelde aspirini öneriyorlar hocam.

Uzun farlar için Osram NightBreaker Unlimited aldım ve taktım.

Sis farlarını gerekmedikçe asla açmam ama araca giriş çıkışlarda yanıyor, kedi gözleri beyaz olunca bunu da beyaza yakın bir renk almış olmak için aldım ama daha takmadım akşama Karamürsel'de takarım.

nbu_sis.jpg

Nightbreaker 69 TL, Photon 35 TL

Birde mercek temizliği ve Philips 85122+ veya 85122CM denk getirdim mi. Aydınlatma kısmı tamamlanacak.

Yorum bağlantısı
Semih İzgi
(düzenlendi)

Bayramlık pabuçlar alındı.    Sol ön Pirelli yanaktan patlayınca, tüm eski ve yılı geçmiş Efsane sarı yazılı Pirelli takımı bir kenara ittim

e2013_02_26_268.jpg

ve yepyeni Goodyear Efficientgrip Performance aldım 4 adet.   

Tavsiye eden : İlteber Göksel Yaman  : :flowers:  :good1:

20140726100816.jpg

20140726154059.jpg

20140726114930.jpg

Goodyear lastik yorumlarında detaylardan bahsederim zamanla.  İlk izlenim %100 olumlu :yes:

tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...