İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Sökümüne kendim başlayıp malzemesizlikten bitiremediğim Sony teyp temizliğini Mert Boran kardeşimle tamamladık :) bahaneyle yüz yüze de tanışmış olduk :) ailecek çok iyi ağırladılar sağolsunlar.tekrar teşekkür ederim kardeşim :)

Bu vidayı sökecek tormavidam olmadığı için kalktım gittim :)

Teybi söküp Mert e gönderecem sonunda.  :yes: Elinize sağlık. Çok iyi olmuş.

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Teybi söküp Mert e gönderecem sonunda. :yes: Elinize sağlık. Çok iyi olmuş.

Gönder abi. Kargoda olusacak hasarlardan MB ltd.şti sorumlu değildir. :p
Yorum bağlantısı

Gönder abi. Kargoda olusacak hasarlardan MB ltd.şti sorumlu değildir. :p

Öyle bir paket yapıp gönderirim ki, bırak hasar görmeyi, 2 saat uğraşırsın paketi açmaya. Aynı zamanda ambalajlama uzmanıyım janım.  ;)

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Öyle bir paket yapıp gönderirim ki, bırak hasar görmeyi, 2 saat uğraşırsın paketi açmaya. Aynı zamanda ambalajlama uzmanıyım janım. ;)

Hmm çok iddiali. :p

Görelim. :D

Yorum bağlantısı

Hmm çok iddiali. :p

Görelim. :D

Satmaktan %100 vazgeçtiğim vakit gönderirim janım. Burda sadece sök/ tak ve ekran temizliği için 80 Tl fiyat biçti eleman. Cd okumama problemi için gözü temizle yeter dedim. Yok komple değişmeden olmaz dedi. Oda 200 ü bulur dedi..  :shok: Denemeden nerden biliyon dedim. Sürekli yapıyoz abi dedi. Yalanını yiyeyim dedim, çektim geldim. En azından 10+10, 20 Tl kargo ile Kitlemeci Mert, 1995 ten beri hizmetimizde..  :D

Yorum bağlantısı
Serkan Turan

Dün yağ bakımları için burdaki anlaşmalı parçacımıza arabayı teslim ettim. 

Değişenler:

1. Castrol 5w30 tam sentetik 4 litre :70 tl
  2. Bosch yağ filtresi :13 tl
  3. Otosan hava filtresi:28 tl
  4. Polen filtresi:17 tl
  5. Atf eksiği :2,5 tl  :) ​ (kopyala yapıştır)
Yorum bağlantısı
Önder Boran

Sökümüne kendim başlayıp malzemesizlikten bitiremediğim Sony teyp temizliğini Mert Boran kardeşimle tamamladık :) bahaneyle yüz yüze de tanışmış olduk :) ailecek çok iyi ağırladılar sağolsunlar.tekrar teşekkür ederim kardeşim :)

Bu vidayı sökecek tormavidam olmadığı için kalktım gittim :)

Her zaman bekleriz. Tanıştığımıza memnun oldum. :)

Yorum bağlantısı

Her zaman bekleriz. Tanıştığımıza memnun oldum. :)

Teşekkürler abi :) şimdi göksu Parkı'na gidiyoruz size yakın :) canınız sıkılırsa çıkın gelin :)
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

7000 bakımımız...

castrol 5-30 yağ tam sentetik,

hava, yağ, polen filtresi işçilik toplam 100 tl :)

klima gazı basıldı 50 tl

toplam 150 tl

Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit
(düzenlendi)

u6e5yjyb.jpgsuzesaju.jpg

Yorumlarinizi bekliyorum

tarihinde Ahmetcan Yiğit tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Uzun yoldan dönerken özellikle bir kac yerde sabit giderken devir dalgalanmasi hissediyordum, kafama takılınca Goksel abideki Obd ile bağlandık araca çok şükür sorun çıkmadı zaten tekrar test edince sorun da yoktu tahminimiz rakım,basınç ve oksijen durumlarindan arac o an biraz sacmaladı. Ayrıca obd varken bi 0-100 denedik, yol musait denk gelince 160a kadar denedik.

0-100 10.9 sn civarında

100-160 7.1 sn.

Ford şu arabaya daha uzun bi şanzıman koysa özellikle 1-2.viteslere su değerler çok daha iyi olacaktı.

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Uzun yoldan dönerken özellikle bir kac yerde sabit giderken devir dalgalanmasi hissediyordum, kafama takılınca Goksel abideki Obd ile bağlandık araca çok şükür sorun çıkmadı zaten tekrar test edince sorun da yoktu tahminimiz rakım,basınç ve oksijen durumlarindan arac o an biraz sacmaladı. Ayrıca obd varken bi 0-100 denedik, yol musait denk gelince 160a kadar denedik.

0-100 10.9 sn civarında

100-160 7.1 sn.

Ford şu arabaya daha uzun bi şanzıman koysa özellikle 1-2.viteslere su değerler çok daha iyi olacaktı.

Benim arabada bozuk çıktık :D

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Paspasıda hesaba kat :) La ne adamsın ya overboost yapamadık :)

Sorma abi ya 1.5 sn daha düşerdi o :D

şu  benimkini de müsait bi zamanda bi bağlasak 3 haftaya uzun yolculuk var kafam rahat etsin hem Göksel abi kafama takılan bir iki bişey var onları da test ederiz sana danışmış olurum

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

şu benimkini de müsait bi zamanda bi bağlasak 3 haftaya uzun yolculuk var kafam rahat etsin hem Göksel abi kafama takılan bir iki bişey var onları da test ederiz sana danışmış olurum

Bu akşam, yada pazar akşamı bir cila etkinliğimiz olacak vialand otoparkında gel hallederiz Eray.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Bu akşam, yada pazar akşamı bir cila etkinliğimiz olacak vialand otoparkında gel hallederiz Eray.

abi çalışıyorum akşam 10 da çıkıyorum saat uyarsa iş çıkışı gelebilirim 

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

İçişleri bakanın vurduğu yeri yaptırıyorum.. : :)

te8yvube.jpg

buduqysa.jpg

3u4yty9e.jpg

medeqa7a.jpg

e8uzupyt.jpg

9ygu5uga.jpg

e8yguqan.jpg

Devam geliyor...

geçmiş olsun mesut abi ben bundan dolayı resmi diplomasiyi hep dışişler bakanı olarak yürütüyorum cana gelmesinde gerisi öyle veya böyle çıkıyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

abi çalışıyorum akşam 10 da çıkıyorum saat uyarsa iş çıkışı gelebilirim

Tamam Eray çık gel sen oralarda olurum
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...