İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Köksal Yılmaz

Markası AEG Lavamat mı acaba ? Kapak menteşesi lazım bana da?

Arçelik marka ne yazık ki

Ellerin dert görmesin. Elbette günün birinde siz ondan hiç akla gelmeyecek bir şey yaparsınız, ya da birinin çok işine yarar.

Benzer çalışmayı ben de bir gün yapacağım, az kaldı: yazlıkta bir pencere tipi klima var. Her gün hurdacılar geçer ve çağırışlarında mutlaka `eski klimalar alırım` derler benim tarafa bakarak. Ben de inat ettim, size vermeyeceğim diye seslenirim kendilerine. Bakalım kim kimi ikna edecek:)

Teşekkürler abi eksik olma. Dün hurdacı motor ve cıvatalar hariç toplamış gitmiş 20 tl vermiş, bütün hali de 26-27 tl edermiş zaten, 7 tl ye hem motorum oldu hem de merakım gitti :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

dün, gitim, heryerine baktırdım, balatalardan ön düzen ekzos ve lpg ayarına kadar, bagaj daki lpg filitresini taktım, hava filitresi aldım, hafta sonu degiştiririm, turp gibiymiş benim ehtiyar, şimdilik masrafsız atlattık. :biggrin:

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

İtinayla sökülür. :yes:

Getiririm, sökemezsen iki tane duble çay ısmarlarsın abi..  :D

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

En son teybi tırnak törpüleme aleti ile sökmüştüm  :p

Ben akşam motor tarafından sökecektim sonra vazgeçtim... Blok, kaput tampon teyp sökerdim herhalde...  :D

Yorum bağlantısı

Ben akşam motor tarafından sökecektim sonra vazgeçtim... Blok, kaput tampon teyp sökerdim herhalde...   :D

Farklı bir çalışma stiliymiş abi  :hahahoho:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

triger set ve 40.000 bakımı için ford merkezden sipariş ettiğim parçalar geldi. 

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

triger set ve 40.000 bakımı için ford merkezden sipariş ettiğim parçalar geldi. 

Bin biraz arabana Mehmet, 5 yılda 40 bin km.. :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Bin biraz arabana Mehmet, 5 yılda 40 bin km.. :)

başladım artık binmeye günlük 42 km yol yapıyorum artık.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Satmak üzere sanayide o servis senin, bu kaportacı benim gezdik, kaporasını aldık.. Bagajını boşalttık.. :(:)

Yorum bağlantısı

Son uzun yolculuğumuzu yaptık Trakyalı ile.. Ayazım'ın koltuğunu söktüm. Torpido, kapı ve koltuk ceplerini boşalttım. Köşe bucak birşey unutmamak için aradım, temizledim. Yeni sahibine teslim etmek üzere hazırladım.. Biraz içinde oturup müzik dinledim. Karşılıklı anılarımızı yadettik..

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ön sinyalleri de led yaptım... 

Ayrıca 6000K ampulleri söküp, kışlık osram xenarc ampullerimi taktım... 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Cihan Ekinci

Son uzun yolculuğumuzu yaptık Trakyalı ile.. Ayazım'ın koltuğunu söktüm. Torpido, kapı ve koltuk ceplerini boşalttım. Köşe bucak birşey unutmamak için aradım, temizledim. Yeni sahibine teslim etmek üzere hazırladım.. Biraz içinde oturup müzik dinledim. Karşılıklı anılarımızı yadettik..

hayırlı olsun Allah daha iyilerini nasip etsin......

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

cumartesi günü, No Name Seviste Osman Usta ve Fatih Usta tarafından 40.000 km bakımı yapıldı, triger set değişti ve fren hidroliği değişti.

Osman ustamız tarafından yapılan işlemler sonrası test yapıldı lastiklerin sertleşmiş olmasından başka bir sorun görülmedi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

Radyoyu açınca donmasi ve ayrica her iki anahtarinda kontak açarken direksiyon kilitlenmiş gibi takılması sebebiyle arabayi bu aksam servise biraktim. Bakalim yarin akibeti belli olur. .

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Ön sinyalleri de led yaptım... 

Ayrıca 6000K ampulleri söküp, kışlık osram xenarc ampullerimi taktım... 

Cob led ler geldi demek :)

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...