İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Ahmetcan Yiğit
  Eren Erdoğan yazdı:

Daha önce sürekli flash yapan bir modül almıştım onu montaj esnasında yaktım ve bende daha değişik ve daha çok hoşuma giden bu modülü aldım. Az önce yakmadan montajını yaptım. :D

bu da sonuç

Abi zevkler renkler tartisilmaz ama ben begenmedim [emoji55]

Yorum bağlantısı
Misafir
  Ahmetcan Yiğit yazdı:

Abi zevkler renkler tartisilmaz ama ben begenmedim [emoji55]

yalancı beğenmişsin ya :D bildirim bile geldi :p

Yorum bağlantısı
İbrahim Can
  Eren Erdoğan yazdı:

:D :D

Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit
  Eren Erdoğan yazdı:

[emoji85][emoji85]

Hani daha farklı yanıp sönse daha güzel olur :p

Yorum bağlantısı
Misafir
  Ahmetcan Yiğit yazdı:

[emoji85][emoji85]

Hani daha farklı yanıp sönse daha güzel olur :p

Disko Tarzı mı istiyorsun daha ne olsun :D
Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit
(düzenlendi)
  Eren Erdoğan yazdı:

Disko Tarzı mı istiyorsun daha ne olsun :D

Hemen bilgisayardan link gönderiyorum :D

tarihinde Ahmetcan Yiğit tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir
  Eren Erdoğan yazdı:

Sahte beğenileri kabul etme  :tongue:

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
  Eren Erdoğan yazdı:

Abi bende begenmedim malesef. Hele geçen sıkışık trafikte önümde ki 307 de vardı. Bir an önce başka seride geçme ugrastim. Kulakları çinlamıştır. :)
Yorum bağlantısı
Misafir
  Hakan Erken yazdı:

Sahte beğenileri kabul etme :tongue:

Ahmetcan da naptığını şaşırdı :D
Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit
(düzenlendi)
  Mert Boran yazdı:

Abi bende begenmedim malesef. Hele geçen sıkışık trafikte önümde ki 307 de vardı. Bir an önce başka seride geçme ugrastim. Kulakları çinlamıştır. :)

Bilgisayarin acilmasini bekliyorum cok begendigim bir tane var ama yaparsam babam beni camdan asagiya atabilir :D tarihinde Ahmetcan Yiğit tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir
  Mert Boran yazdı:

Abartmayın ulen :D sürekli flash yapmıyor sürekli yanmaya devam ediyor 3.saniyeden itibaren. 3 saniyede de kör olacaksanız ohooo hiç trafiğe çıkmayın. Bence gereksiz yere arka sisleri açık gidenlerden daha iyi :D sisli ve yağmurlu havalarda da dikkat çekici olduğu için 2 kat iyi :p hep kendime yonttum ohh :D
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
  Eren Erdoğan yazdı:

Abartmayın ulen :D sürekli flash yapmıyor sürekli yanmaya devam ediyor 3.saniyeden itibaren. 3 saniyede de kör olacaksanız ohooo hiç trafiğe çıkmayın. Bence gereksiz yere arka sisleri açık gidenlerden daha iyi :D sisli ve yağmurlu havalarda da dikkat çekici olduğu için 2 kat iyi :p hep kendime yonttum ohh :D

Abi 3 saniye iyi de sıkışık trafik dedim. Sürekli frene bas cek olunca 36189117 saniye oluyor ışte :D
Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit
(düzenlendi)
  Eren Erdoğan yazdı:

Böyle isterim olacaksa böyle olsun :p

Ayrica arabayıda begendim o yeşil şey hariç :p

tarihinde Ahmetcan Yiğit tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir
  Eren Erdoğan yazdı:

Bi-xenon yapsaydın bari  :D

Yorum bağlantısı
Misafir
  Mert Boran yazdı:

Abi 3 saniye iyi de sıkışık trafik dedim. Sürekli frene bas cek olunca 36189117 saniye oluyor ışte :D

Bandırma'da sıkıntı olmaz dur kalk çok olmuyor :) he Ankara'ya gelirsem de onu o zaman düşünürüz :D
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
(düzenlendi)

Olmasi gereken su G sensörlü :

Golf Mk6 Emergency Brake Flashing:

tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan
(düzenlendi)
  Eren Erdoğan yazdı:

Daha önce sürekli flash yapan bir modül almıştım onu montaj esnasında yaktım ve bende daha değişik ve daha çok hoşuma giden bu modülü aldım. Az önce yakmadan montajını yaptım. :D

bu da sonuç

Guzel olmus talip abinin module benziyor.sanki biraz daha hizli yaniyor gibi.tepkisi biraz daha uzun gibi geldi bana[emoji2] nerden aldin eren:-)kac tlcik

Eren Erdoğan yazdı:

bu da sonuç

Guzel olmus talip abinin module benziyor.sanki biraz daha hizli yaniyor gibi.tepkisi biraz daha uzun gibi geldi bana[emoji2] nerden aldin eren:-)kac tlcik

tarihinde Hakan Erken tarafından düzenlendi
Alıntı yaparken fotoğrafları siliniz..
Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit
  Mert Boran yazdı:

İzledim şimdi 

bunu diyorsun galiba? Buda güzelmiş
Yorum bağlantısı
Misafir
  Ahmetcan Yiğit yazdı:

Ayrica arabayıda begendim o yeşil şey hariç :p

Yahu mert bunu görse iner adamı döver herhalde :D bu ne hiç beğenmedim :biggrin:

Mert Boran yazdı:

Hiç bir farkı yok :D

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
  Ahmetcan Yiğit yazdı:

İzledim şimdi bunu diyorsun galiba? Buda güzelmiş

Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit
  Eren Erdoğan yazdı:

Yahu mert bunu görse iner adamı döver herhalde :D bu ne hiç beğenmedim :biggrin:

Sadece üstteki şey abi :p

Cok göz alır mı bilmem ama :p

Yorum bağlantısı
Misafir
  Hakan Erken yazdı:

Bi-xenon yapsaydın bari  :D

Önde ki bi-xenonlar yeter abi :D arka sakin kalsın bu kadarcıkla. ona bile laf ediyorlar ya :punish:

Serkan Ünsalan yazdı:

:flowers:  :bravo: Teşekkürler beklediğim yorum buydu :D :D

Aliexpressden aldım link bu

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
  Eren Erdoğan yazdı:

Bandırma'da sıkıntı olmaz dur kalk çok olmuyor :) he Ankara'ya gelirsem de onu o zaman düşünürüz :D

Mert Boran yazdı:

Tapatalkttan attığım link gelmemiş. Video şu:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
  Mert Gülkokan yazdı:

Aracınız modeli ve km si konusuna canım [emoji12] [emoji83]

O konuyu güncel bulamadım. Hem bugün aracım için yol yaptım ben belki :p
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
  Eren Erdoğan yazdı:

Abi farkı şu belli g kuvvetini algıladığında sadece çakarları açıyor ve ardından da dörtlüleri yakıyor. Durduk yere yanıp sönmüyor ki bir çok aracın fabrika çıkışı bu şekilde. :)

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...