Kemal Korkmaz 1 Kasım 2014 Paylaş 1 Kasım 2014 (düzenlendi) Rot Balans ayarı yaptırıyorum.... 2 Kasım 2014 tarihinde Kemal Korkmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Kasım 2014 Paylaş 1 Kasım 2014 Kışlık lastikletimi taktım. Garantiden yazlık lastikletimi de değiştim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 1 Kasım 2014 Paylaş 1 Kasım 2014 Kışlık lastikletimi taktım. Garantiden yazlık lastikletimi de değiştim. Yazlıkların neyi vardı. Markası neydi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Kasım 2014 Paylaş 1 Kasım 2014 Goodyear efficient grip.Lastikler topallıyordu hocam. Araç titriyordu.Yine aynından aldım. 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 1 Kasım 2014 Paylaş 1 Kasım 2014 4 adet Petlas Snowmaster W651 kış lastiği siparişi verdim. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 1 Kasım 2014 Paylaş 1 Kasım 2014 N11 mobil de 100 lira indirim + 111 Maxi puan var. Yazlıklari yeni değiştirdim ama bir takım kışlık alsam mı bilemedim Yorum bağlantısı
Bayram Ünsal 1 Kasım 2014 Paylaş 1 Kasım 2014 Kemal beyin aracına gaz ayarı yaptırdık Yorum bağlantısı
Doğu Kemik 1 Kasım 2014 Paylaş 1 Kasım 2014 1 kasım oldu, kışlık lastikleri taktık kar yağmasını bekliyoruz Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 1 Kasım 2014 Paylaş 1 Kasım 2014 Lpg ayar kablosu ve 2 adet gaz filtresi aldım. Yorum bağlantısı
Yasin_On 2 Kasım 2014 Paylaş 2 Kasım 2014 Ankara Keçiören belediyesi fiber kablo çekmek için yolları kesip asvalt yerine toprak atıp bırakıyo. Malum yagmur yağınca toprak akıp gidiyor. Dün gece biz de nasibimizi aldık. Gitti güzelim 3 aylık conti lastik Yorum bağlantısı
Yasin_On 2 Kasım 2014 Paylaş 2 Kasım 2014 Eee tabi devamında da kışlık lastik değişimlerimizi yaptık Yorum bağlantısı
Yasin_On 2 Kasım 2014 Paylaş 2 Kasım 2014 Geçmiş olsun lastik balonlamamı yaptı? kaskonuz varsa müracat edebilirsiniz. Makinayla kesilen asvalt olduğu için köşeler çok keskinmiş 2 yerden yarıldı. Fotograf çekip belediyeye başvuru yapsammı diye düşündüm ama onda da pek şansım olmazdı galiba. Kaskodan hasarsızlık v.s. bozulur diye de hiç araştırmadım. Yorum bağlantısı
Yasin_On 2 Kasım 2014 Paylaş 2 Kasım 2014 Bidahakine sansimi denerim abi. Bunda lastigi felan attim zaten. Bu da baskentin ultra bakimli yollari 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 2 Kasım 2014 Paylaş 2 Kasım 2014 Kaskoların belediyeye neler rücü ettiklerini bilseniz, şaşırırsınız Yorum bağlantısı
Misafir 3 Kasım 2014 Paylaş 3 Kasım 2014 Kaskoların belediyeye neler rücü ettiklerini bilseniz, şaşırırsınız Kaynak varsa bilgilendirirseniz sevinirim. Bu konuda hiç bilgimiz yok Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 3 Kasım 2014 Paylaş 3 Kasım 2014 Kaynak varsa bilgilendirirseniz sevinirim. Bu konuda hiç bilgimiz yok Kaskolar, kaza olunca, yolları da kusurlu buluyorlar. Yolar yönetmeliğe uygun yapılmadı için, tazminat alıyorlar. Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 4 Kasım 2014 Paylaş 4 Kasım 2014 Citaları degistirmek istedik garantiden reddettiler [emoji28] 45k bakımı Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 4 Kasım 2014 Paylaş 4 Kasım 2014 Ben onun için birşey yapmadim ama o beni evden cikartmadi sagolsun. Yolda kaldım. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Kasım 2014 Paylaş 4 Kasım 2014 Ben onun için birşey yapmadim ama o beni evden cikartmadi sagolsun. Yolda kaldım. Tırt Fiat. Hayırdır noldu Mert? Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 4 Kasım 2014 Paylaş 4 Kasım 2014 Ben onun için birşey yapmadim ama o beni evden cikartmadi sagolsun. Yolda kaldım. Gecmis olsun nesi var Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 4 Kasım 2014 Paylaş 4 Kasım 2014 Tırt Fiat. Hayırdır noldu Mert?Hakkatten fırt. Gecmis olsun nesi varSağol kardeşim. Sabah kizilaya gittim. Eve geldim. Sonra bi ışim daha çıktı. Calistirdim ve vites kutusunu kontrol edin çıktı. Yürümedi. Sonra tekrar denedim düzeldi ama benim içime sinmedi. Baskı balatasi da bitti galiba. Şimdi servise çektirdim, Bakılacak. Yarına hazır olur dediler. Manuel vitesin gözünü seveyim. 1 Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 4 Kasım 2014 Paylaş 4 Kasım 2014 Baskı Balata, Buji, bozuk olan Subap iticileri ve genel bakım için ustaya teslim edildi. Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 4 Kasım 2014 Paylaş 4 Kasım 2014 Hakkatten fırt. Sağol kardeşim. Sabah kizilaya gittim. Eve geldim. Sonra bi ışim daha çıktı. Calistirdim ve vites kutusunu kontrol edin çıktı. Yürümedi. Sonra tekrar denedim düzeldi ama benim içime sinmedi. Baskı balatasi da bitti galiba. Şimdi servise çektirdim, Bakılacak. Yarına hazır olur dediler. Manuel vitesin gözünü seveyim. Gecmis olsun tekrardan tirt demistim sana Yorum bağlantısı
Recommended Posts