Osman Ozturk 23 Mart 2015 Paylaş 23 Mart 2015 Muayene olduk geldik.Klasik ön sis farı yönü hatalı hafif kusuruyla geçtik. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Özkan 25 Mart 2015 Paylaş 25 Mart 2015 Bagaj havuzumuz geldi. Güzel de oldu sanki [emoji1] Yorum bağlantısı
Tamer Terzi 25 Mart 2015 Paylaş 25 Mart 2015 (düzenlendi) 1. Önce bir duş niyetine, dış yıkama yaptık, 2. Kışlık lastiklerimizi çıkarıp, 0 km yokohama ac02 lastik aldık ve taktık, Kışliklardan sonra Yeni lastikleri takınca sanki ayağımız yerden kesildi, lastik sesi hiç kalmadı desek yeri, 3. Lastikçinin tavsiyesi ile rot ayarına baktırdık, ve düzelttirdik, 4. Sileceklerimizi yeniledik, Bir gün için baya bi yorulduk ama Araba bu gün sanki 2- 3 yaş gençleşti ! 25 Mart 2015 tarihinde Tamer Terzi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Dalgıç 25 Mart 2015 Paylaş 25 Mart 2015 Kislik lastikten yazliklara gecis yaptim,biraz hafifledik sanki. Yorum bağlantısı
Hasen Kara 25 Mart 2015 Paylaş 25 Mart 2015 1. Önce bir duş niyetine, dış yıkama yaptık, 2. Kışlık lastiklerimizi çıkarıp, 0 km yokohama ac02 lastik aldık ve taktık, Kışliklardan sonra Yeni lastikleri takınca sanki ayağımız yerden kesildi, lastik sesi hiç kalmadı desek yeri, 3. Lastikçinin tavsiyesi ile rot ayarına baktırdık, ve düzelttirdik, 4. Sileceklerimizi yeniledik, Bir gün için baya bi yorulduk ama Araba bu gün sanki 2- 3 yaş gençleşti ! Güle güle kullanın. Yeni almış gibi olmuşsunuzdur. 1 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 25 Mart 2015 Paylaş 25 Mart 2015 Aracım keşke bu donanımda olsaydı diye hayal kurdum:) 2 Yorum bağlantısı
Tamer Terzi 25 Mart 2015 Paylaş 25 Mart 2015 Güle güle kullanın. Yeni almış gibi olmuşsunuzdur. Teşekkür ederim, hakikaten yeni gibi oldu, Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 Baharın sevinci aracıma yansıdı..Komple boya koruma yapıldı. Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 Arabamın boya korumasını yapmak için polisaj makinesi fiyatlarına baktım. Sonra ben bu işleri yapamam diyip vazcaydım. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 Bugün sol arka jant kapağını kaybettim Beter ol, büyüklerine laf atmaya devam et sen Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 Beter ol, büyüklerine laf atmaya devam et sen Kalan 3 taneyide mi kaybedeyim abi Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 Sen bilin. Git doğru dürüst jant al Ofisin üst katı da jant satış Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 Yıkattim yeni bir yer açılmış siftah yaptırdım, örümcek ağları olmuştu arka camın oralarda. Aracı temiz havayı da güzel bulunca cila attım sonax mavi renkli olandan. Çok fazla çizik var o kadar uğraştım ama görüntü kötü oldu yine değmedi sanki Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mart 2015 Paylaş 27 Mart 2015 Sibob ları sıkmıştı ayarlarını yaptım kuş gibi oldu sarı gızı m ve iyi bir temizlik daha sonra üçüncü fren lambası bagladik ve yazılar geldi onlarida montaj ii tamam Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mart 2015 Paylaş 27 Mart 2015 2008 ford fiesta aracın vites topuzu bu şekildeydi orjinal hali Vites mili kısaldı ve spor topuz takıldı son hali bu şekilde Yorum bağlantısı
Ömer Vural 27 Mart 2015 Paylaş 27 Mart 2015 90 bin bakımını yaptırdım triger kayışı değişti rutin olan yağ filtre bakımı yapıldı, debriyaj balata bir yıl önce değiştirmiştim debriyaj bilyasında sıkıntı vardı bilya değişimi oldu. Rahatladı araç kuş gibi oldu maşallah iyi bir bakım oldu araçtaki değişimi de olumlu yönde etkiledi. Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 28 Mart 2015 Paylaş 28 Mart 2015 Kışlık tekerlerimizi yazlıklar ile değiştirdik. Araca yeni beyin güncellemesi yapıldı, temizlik yaptırdık. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 28 Mart 2015 Paylaş 28 Mart 2015 Sibob ları sıkmıştı ayarlarını yaptım kuş gibi oldu sarı gızı m ve iyi bir temizlik daha sonra üçüncü fren lambası bagladik ve yazılar geldi onlarida montaj ii tamam Efsanemiz gün geçtikçe gençleşiyor Kerem abicim Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mart 2015 Paylaş 28 Mart 2015 Efsanemiz gün geçtikçe gençleşiyor Kerem abicim Teşekkür ederim kardeşim Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mart 2015 Paylaş 28 Mart 2015 Daha önce kullandığım ve çok çok memnun olduğum yıkama eldivenimi yıkama yerinde Unuttuğum için tekrar aldım. Yanında birde sıfır araç kokusu alayım dedim cidden güzel bir kokuymuş. Sonra eldiveni bi ıslatalım dedim araba yıkamaya gittim Kapının önüne gelince de evden süpürgeyi indirdim içini hallettim. Sonra bu araba "VIP" oluyordu ya biraz da böyle binelim dedim düzeni sağladım Yorum bağlantısı
Fatih Taktak 28 Mart 2015 Paylaş 28 Mart 2015 Daha önce kullandığım ve çok çok memnun olduğum yıkama eldivenimi yıkama yerinde Unuttuğum için tekrar aldım. Yanında birde sıfır araç kokusu alayım dedim cidden güzel bir kokuymuş. Sonra eldiveni bi ıslatalım dedim araba yıkamaya gittim Kapının önüne gelince de evden süpürgeyi indirdim içini hallettim. Sonra bu araba "VIP" oluyordu ya biraz da böyle binelim dedim düzeni sağladım Eline sağlık Eren. Bişey fark ettim isofix bağlantı yerleri sonradan mı takılmış, benimkinde yok öyle bir bağlantı yeri Yorum bağlantısı
Recommended Posts