Misafir 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 lastikçi kaldırıma o kriko sistemini nasıl kurmuş buna hakkı yok Arazi onun Yorum bağlantısı
Önder Kuru 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 Termostat ve contalari değiştirdik. El emegimizle yaptık. Uzun suredir aklımda olan bir şeydi hararetin oynaklığı. Ancak 2 tip(biri düz tip ucuz olan yani 60 tl diğeri elektrikli 240 tl) termostat olması ve hangisinin olacağı konusundaki belirsizlik bekletti beni. Düz olduğunu öğrenip ve kendimiz yapabiliriz gazına gelince sabahtan hallettik... Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 Bu uygulamayı bizim bebeğin poposuna uygulasak günde 20 ıslak mendil kar ederiz. [emoji1] Güzel olmuş güle güle kullanın.. [emoji106] Ürün ile ilgili link vs var mı ? Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 Arazi onun sanmam,kaldırım taşı var belediyelerin döşediği Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 Bu uygulamayı bizim bebeğin poposuna uygulasak günde 20 ıslak mendil kar ederiz. [emoji1] Güzel olmuş güle güle kullanın.. [emoji106] Ürün ile ilgili link vs var mı ? :D pişik kremi için verirsin mendil parasını Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 lastikçi kaldırıma o kriko sistemini nasıl kurmuş buna hakkı yok Barış abi kaldırım o noktanın aşağısından başlıyor yani hizası aşağıda hatta fotoğrafın sol üst köşesinde bir parça gözüküyor.. Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 :D pişik kremi için verirsin mendil parasını Kesinlikle sizin bebeğe başka bi çözüm lazım halılara uygulayın yazın salın gitsin bebeği üryan Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 :D pişik kremi için verirsin mendil parasını Zeytin yağını daya geç Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 Barış abi kaldırım o noktanın aşağısından başlıyor yani hizası aşağıda hatta fotoğrafın sol üst köşesinde bir parça gözüküyor.. ozaman belediye adamın arazisine tecavüz etmiş Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 sanmam,kaldırım taşı var belediyelerin döşediğiOnları sadece Belediye mi kullanıyor abi? Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 Zeytin yağını daya geç olmaz sakın,asit var onda Onları sadece Belediye mi kullanıyor abi? yok değil ama,kaldırım taşları arasında ton farkı yok,ya belediye döşedi adamın arazisine,yada tam tam tersi,tersi olma ihtimali yok,yinede uygunsuz bi durum var Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 olmaz sakın,asit var onda yok değil ama,kaldırım taşları arasında ton farkı yok,ya belediye döşedi adamın arazisine,yada tam tam tersi,tersi olma ihtimali yok,yinede uygunsuz bi durum var Lastikçinin bulunduğu mekan benzinlik gibi bir yer. Yani sokak arası değil cadde değil. Insanların yürüyüş yaptığı bir yerde değil. Anayol üzeri sağda bir yer. Arazisi ona ait olmasa zaten yapması saçma olur. Senin düşündüğün gibi bir ortam değil yani abi orası Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 şekerli bişey dökülseMeyve suyu döktüm bişey olmadı Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 Lastikçinin bulunduğu mekan benzinlik gibi bir yer. Yani sokak arası değil cadde değil. Insanların yürüyüş yaptığı bir yerde değil. Anayol üzeri sağda bir yer. Arazisi ona ait olmasa zaten yapması saçma olur. Senin düşündüğün gibi bir ortam değil yani abi orası hım Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 (düzenlendi) Bugün değil ama geçen haflarda köksal ile birlikte yaptık. Komple detaylı bir temizlikten geçtik. 3m kil + autogylm srp + fusso vax + amigo glaze. Plastik temizleyici ve koruma, motor temizleme ve koruma, cam temizleme çizik giderme su kaydırıcı. Ve aklıma gelmeyen bir çok detay 4 Nisan 2015 tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 75.000 bakımı + motor yıkandı Hemen Yakıt azaldı 4.5 a kadar düşüyor ama fotoda eğimli bir yer denk geldi [emoji1] Yorum bağlantısı
Okan Tansel 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 Yıkadım pakladım fiestayı tam 2 saat sürdü be oş Barışım bizim sitenin tamamı bu taşlarla döşeli iki blok 65 araç park yeri var bizde belediyeye satış yapan firmadan aldık dış yol kaldırımlarıyla aynı bizimkide Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 Hakan ustanın ellerine teslim ettim. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 Hakan ustanın ellerine teslim ettim.Mermercilerdeki usta mı? Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 Mermercilerdeki usta mı? Şu hemen yakıt al mevzusu sanırım anlık yol giderken tüketim ama park yeri bulamama korkusundan şuan deneyemedim Saat için çok uğraştım gelmedi nedense senin araçta nasıl getirmiştik hatırlamıyorum abi tüm şekillerde denedim Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 Mermercilerdeki usta mı? yok abim, kaporta, boya Maslak 1 Yorum bağlantısı
Uğur Şahinbaş 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 Tüvtürke götürdüm sıra gelmedi geri getirdim. Morali bozulmasın diye Kolçak taktım :-D :-D güzel oldu Yorum bağlantısı
Tamer Yıldırım 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 Önlerle arkaları değiştirdim. lastikçi kaldırıma o kriko sistemini nasıl kurmuş buna hakkı yok Lastikçinin kriko süpermiş gerçekten. Çok kullanışlı gözüküyo, benim hoşuma gitti. Barış abi zabıta galiba abi bende lastikleri değiştirdim konuya yazacaktım ama yolu kullandım değiştirirken sakıncası yoksa yazim Yorum bağlantısı
Recommended Posts