Misafir 14 Mayıs 2015 Paylaş 14 Mayıs 2015 Değişmemiş miydi zaten Mert abideyken amartisörler? patlayan ön iki sachs amortisörlerim yerine trw marka olanları taktırdım.iç aks körüğü yenilendi,amortisör istinat takozları da parçalanmış onlar da değişti,lastikler ön-arka yapıldı,acıkmış doyuruldu,biraz da gezdirildi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Mayıs 2015 Paylaş 14 Mayıs 2015 10 bin km periyodik bakım yapıldı 2. 5000 km. olduğundan yine hava filtresi değişti... Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 14 Mayıs 2015 Paylaş 14 Mayıs 2015 Akşam akşam can sıkıntısından boyası dökülmüş jant göbeklerini arabanın rengine boyadım bakalım beğenecekmisiniz Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 14 Mayıs 2015 Paylaş 14 Mayıs 2015 Sen yaparsın da güzel olmaz mı be☺ Çok güzel yakıştırmışsın Komple boyayıp üstü kapanan yazıyı nasıl ortaya çıkardın? Şimdi bak abi boyadıktan sonra yakın gözlüğünü takıyorsun ardından meyve bıçağını alıp ufak ufak kazıyorsun kabarık olan logoyu ve sonuç ortada Hatta bittikten sonra üzerine varsa vernik yoksa ki ben öyle yaptım kızımın tırnak parlatıcısından sürüp yerine montaj yapıyorsun Ve sonuç abi 4 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 14 Mayıs 2015 Paylaş 14 Mayıs 2015 patlayan ön iki sachs amortisörlerim yerine trw marka olanları taktırdım.iç aks körüğü yenilendi,amortisör istinat takozları da parçalanmış onlar da değişti,lastikler ön-arka yapıldı,acıkmış doyuruldu,biraz da gezdirildi Değişmemiş miydi zaten Mert abideyken amartisörler? Mert yeni değiştirmişti, nasıl patlattın? Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mayıs 2015 Paylaş 14 Mayıs 2015 Mert yeni değiştirmişti, nasıl patlattın?Çok sarsıldı zaar araba Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 14 Mayıs 2015 Paylaş 14 Mayıs 2015 Şimdi bak abi boyadıktan sonra yakın gözlüğünü takıyorsun ardından meyve bıçağını alıp ufak ufak kazıyorsun kabarık olan logoyu ve sonuç ortada Hatta bittikten sonra üzerine varsa vernik yoksa ki ben öyle yaptım kızımın tırnak parlatıcısından sürüp yerine montaj yapıyorsun Ve sonuç abi Bu güzel açıklama için teşekkür ederim kardeşim. Bende de dört tane var bunlardan. Jantları aldığımda üzerinde gelmişti. Boyaları gitmiş olduğundan yüzde on iskonto ile 90 liraya yenilerini alıp eskileri belki lazım olur diye bir kenara atmıştım. Bu yöntemle ben de bir boyama çalışması yapayım. Yakın gözlüğümü takıp 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 15 Mayıs 2015 Paylaş 15 Mayıs 2015 Sanırım bu işin püf noktası, yakın gözlüğü [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 15 Mayıs 2015 Paylaş 15 Mayıs 2015 Bu güzel açıklama için teşekkür ederim kardeşim. Bende de dört tane var bunlardan. Jantları aldığımda üzerinde gelmişti. Boyaları gitmiş olduğundan yüzde on iskonto ile 90 liraya yenilerini alıp eskileri belki lazım olur diye bir kenara atmıştım. Bu yöntemle ben de bir boyama çalışması yapayım. Yakın gözlüğümü takıp Sanırım bu işin püf noktası, yakın gözlüğü [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 15 Mayıs 2015 Paylaş 15 Mayıs 2015 Abi, tümünü boyasaydın yani logoları da, olmaz mıydı? Yorum bağlantısı
Murat_Güneş 15 Mayıs 2015 Paylaş 15 Mayıs 2015 Yeni seritler hazirlandi. Uygulama yapildi. 4 Yorum bağlantısı
İsa Erdoğan 15 Mayıs 2015 Paylaş 15 Mayıs 2015 lastikleri yeniledim.goodyear efficientgrip performans Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 15 Mayıs 2015 Paylaş 15 Mayıs 2015 guzel olmus mert.kaca nereye yaptirdin muhur varmi kaca mal oldu.hep aklimda bi turlu para ayiramadim Yorum bağlantısı
Misafir 15 Mayıs 2015 Paylaş 15 Mayıs 2015 Bende app yaptırdım. Şoförler odasında 38 TL aldılar. Hemide mühürlü Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 16 Mayıs 2015 Paylaş 16 Mayıs 2015 guzel olmus mert.kaca nereye yaptirdin muhur varmi kaca mal oldu.hep aklimda bi turlu para ayiramadim Abi arkadaşım hediye etti. Şaşmazda newform oto plaka diye biryer. Mühür yok malesef. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mayıs 2015 Paylaş 16 Mayıs 2015 Abi arkadaşım hediye etti. Şaşmazda newform oto plaka diye biryer. Mühür yok malesef. Ben iç kapı kollarını orada kaplatmıştım Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 16 Mayıs 2015 Paylaş 16 Mayıs 2015 Ben iç kapı kollarını orada kaplatmıştım İşçilikleri iyi o zaman abi bakmıştım güzel olmuştu onlar. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 Mayıs 2015 Paylaş 17 Mayıs 2015 Yıkadım kuruladım, ardına yağmur yağdı sonra depo kilidi takılıyordu wd40'ladım düzeldi, arka sileceğe modifikasyon yapacaktım yağmur yine yağdı vardır bir hikmeti deyip yapmadan yarım bırakıp eve geldim 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 Mayıs 2015 Paylaş 17 Mayıs 2015 (düzenlendi) Bu günde yağmurlu [emoji16]Zaten olay sabah oldu, öğlene kadar uğraşacaktım arabayla, nasip olmadı[emoji4] 17 Mayıs 2015 tarihinde Selçuk Bakış tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 17 Mayıs 2015 Paylaş 17 Mayıs 2015 bugün, yarın bir fotoğraf ekleyeyimde neler yapmadığımı görün. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 17 Mayıs 2015 Paylaş 17 Mayıs 2015 (düzenlendi) Toz içinde yatıyor yavrular 17 Mayıs 2015 tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts