Murat Birinci 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 Follow me home modülü Erkan abi sayesinde takıldı. Sağolsun kamera için bağlantısını sağladı. Follow me home süper oldu. Talip Eren ve Erkan abiye teşekkür ediyorum tekrardan Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 Zam gelmeden arabaya benzin almak istedim. Ilk gittiğim istasyon benzin yok dedi. İlk defa başıma böyle bir şey geldi. Zam gelecek diye adamlar benzin satmıyor. Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 çakmaklık çoklayıcım geldi çok mutlu oldum bankmadığım yer kalmadı hepsi aşırı dandkti..Bu çok güzel oldu..aliexpress saolsun.. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 Ben yazmayayım De bi hele, merak uyandırma Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 (düzenlendi) De bi hele, merak uyandırma Depoyu filan sökmedim, hele şaft filan yok öyle bişey. Hepsini yerine oturmayan bi soket yüzünden sökmedim. Yok öyle bişey. Ne duyduysan yalan iftira 9 Haziran 2015 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 Servet abinin telefon da takıldı portiften düştü herhalde yine cihaz Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 Depoyu filan sökmedim, hele şaft filan yok öyle bişey. Hepsini yerine oturmayan bi soket yüzünden sökmedim. Yok öyle bişey. Ne duyduysan yalan iftira Hadi bunları sökmedin. Soketi niye söktün peki Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 Farı söküp soketin üstüne atmadım tamammı yalan bunlar, hem akışmetre niye üstüne bastırınca kırılsınki. Çok dandik İngiliz arabaları 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 Farı söküp soketin üstüne atmadım tamammı yalan bunlar, hem akışmetre niye üstüne bastırınca kırılsınki. Çok dandik İngiliz arabaları İngiltere'ye gidelim, suçluyu bulalım Kate Upton İngiliz'di, suçluyu bulamazsak bari onu bulalım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 Tepinme şu motorun üstünde diyom da. Kime diyom. [emoji16] 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 Ve soketlere bak diyeli 2 ay 3 gün 2 saat oldu. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 Ve soketlere bak diyeli 2 ay 3 gün 2 saat oldu. Ve soketlere bak diyeli 2 ay 3 gün 2 saat oldu. Yazmıyom yaa bu ne böyle Yazmıyom yaa bu ne böyle Yazmıyom yaa bu ne böyle Her yazdığım 4 defa gidiyor. Her yazdığım 4 defa gidiyor. Her yazdığım 4 defa gidiyor. Her yazdığım 4 defa gidiyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 Deneme Sorun bendeymiş Sorun bendeymiş Sorun bendeymiş Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 chip ayarını düşürsünler emmi, turbo gidecek Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 Tekrar deneme Tekrar deneme Tekrar deneme Tekrar deneme Tapatalk bozuk. Yorum bağlantısı
Koray Demir 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 Tekrar deneme Tekrar deneme Tekrar deneme Tekrar deneme Tapatalk bozuk. Tapatalk bozuk değil sürümünuzde veya işletim sistemi uyum sorunu var. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 Bugün ne değişti ?Bir aydır aynı sistemi kullanıyoruz. Yorum bağlantısı
Koray Demir 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 Tahminimce site online kullanıcı yoğunluğuna göre tepki veriyor da olabilir. Ben en fazla foruma baglanilamadi sorun devam ederse vs uyarısı alıyorum. Sunucuya bağlanıyor dediği anda iletiniz gitmiş oluyor. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Haziran 2015 Paylaş 10 Haziran 2015 Tapatalk bağlantısı bu ara stabil değil, eski sürümü kullanıyorum Sani abinin verdiği linkten, bende de gönderirken donuyor, girip tekrar çıkınca tekrar gönderiyor. Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 10 Haziran 2015 Paylaş 10 Haziran 2015 kış lastiklerini değiştirdim artık daha az yakıcaz Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 11 Haziran 2015 Paylaş 11 Haziran 2015 Lütfen yorum yapınız. Bugünkü bakımın faturası. Fiyatlar çok şişik geldi ama işçiliğinden çok çok memnun kaldım. Ek olarak polen filtresi ücretsiz olarak kaliteli bir filtreyle değişti. Kullanılan yağ da bu. Öve öve bitiremedi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts