İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Mehmet Ali Karakaya

Arabamın ön koltuklarına koltuk ısıtma sistemi yaptım. Çinden aldığım set i monte ettim. Bu kadar başarılı ısıtacağını tahmin etmezdim. 5 dk çekmeden ciddi ısı alıyorum.

Elinize sağlık. Ürün linki, montaj aşamaları vs. isteriz. Hatta konu bile açılabilir. Malum Kütahya soğuk, sabah donuyor :)

Yorum bağlantısı

Elinize sağlık. Ürün linki, montaj aşamaları vs. isteriz. Hatta konu bile açılabilir. Malum Kütahya soğuk, sabah donuyor :)

Mod onayından geçerse konu geliyor focus 3 modifiye bölümünde.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

bu gün evde bıraktım kendisini dinlensin diye malum İstanbul trafiğinde yorulmasın diye

Yorum bağlantısı

Bugün Eren Erdoğan kardeşimin sipariş verdiği kameram geldi [emoji2] ilk müsait durumumda montajını da yapicam öpüyorum kardesim. [emoji6] [emoji106]

73b6ce1e5576a810c0a2aa87537445dc.jpg

30790c6b203a078e4a5627c649584126.jpg

555306184d3beab9b597387e5b9bf5d2.jpg

Yorum bağlantısı

Bugün Eren Erdoğan kardeşimin sipariş verdiği kameram geldi [emoji2] ilk müsait durumumda montajını da yapicam öpüyorum 

Hayırlı olsun kardeşim,güzel günlerde kullan.

Yorum bağlantısı

Hayırlı olsun kardeşim,güzel günlerde kullan.

Teşekkür ederim abi doğum günü hediyesi oldu bana bugün [emoji6] [emoji106]
Yorum bağlantısı

Kıyamam ya,keşke haberimiz olsaydı ben alırdım [emoji3] Adetten yani.

15 kasımda aldık gelmedi gelmedi doğum gunume geldi [emoji23] kendi kendime almış gibi oldum [emoji7]
Yorum bağlantısı
Alper Aytar

Bende bugün biraz kar temizledim ve lastik havalarını kontrol ettim...

58afa3311b8b9cb0daf867acfc662eb7.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Son iki araç ayrı renk ve kasa Passat mi :)

Üstündeki karı temizledim biraz ama donmuş pek ellesmedim bene :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Bugün Eren Erdoğan kardeşimin sipariş verdiği kameram geldi [emoji2] ilk müsait durumumda montajını da yapicam öpüyorum kardesim. [emoji6] [emoji106]

Yılan hikayesine dönmüştü :D Hergün watsaptan "gelmedi" mesajı alamayacak mıyım ben artık :biggrin:

Hayırlı olsun abi, Allah kötü şeyler kaydettirmesin. Araç kamerası duasıdır bak bu :D

Yorum bağlantısı

Yılan hikayesine dönmüştü :D Hergün watsaptan "gelmedi" mesajı alamayacak mıyım ben artık [emoji3]

Hayırlı olsun abi, Allah kötü şeyler kaydettirmesin. Araç kamerası duasıdır bak bu :D

Amin kardesim sagolasin inşallah bu arada whatsapp çalışmıyor sana geldi yazacaktim [emoji23]
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

Sadece fotoğrafını çektim.

:i-ih: hayııırr, bir de aracım konusu açtınız  :rolleyes:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...