Misafir 8 Ocak 2016 Paylaş 8 Ocak 2016 (düzenlendi) sözleşmesini yaptım gün saymaya başladık sigorta araştırması abooo trafik sigortası o nebe 1859 TL yuhh diyorum 1 ocakta %20 zam geldi trafiklere abi geçmiş olsun 8 Ocak 2016 tarihinde DOĞUŞ BAĞ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ocak 2016 Paylaş 8 Ocak 2016 sözleşmesini yaptım gün saymaya başladık sigorta araştırması abooo trafik sigortası o nebe 1859 TL yuhh diyorum Hayırlısı olsun abi.. Şimdi sende bu hariç araç var mı? Ford Courier i neden satmıştın? Satmış mıydın yada? Kafam karıştı, yetişemiyorum hızına. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 8 Ocak 2016 Paylaş 8 Ocak 2016 Hayırlısı olsun abi.. Şimdi sende bu hariç araç var mı? Ford Courier i neden satmıştın? Satmış mıydın yada? Kafam karıştı, yetişemiyorum hızına. yok kardeşim bu tek araç kuryeyi sığmadığımız için satmıştım Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ocak 2016 Paylaş 8 Ocak 2016 yok kardeşim bu tek araç kuryeyi sığmadığımız için satmıştım İnşallah buna sığarsınız abi. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 8 Ocak 2016 Paylaş 8 Ocak 2016 İnşallah buna sığarsınız abi. bence sığmıcazda yapacak birşey kalmadı Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ocak 2016 Paylaş 8 Ocak 2016 Araç kameram için hafıza kartı aldım [emoji4] Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 8 Ocak 2016 Paylaş 8 Ocak 2016 sözleşmesini yaptım gün saymaya başladık sigorta araştırması abooo trafik sigortası o nebe 1859 TL yuhh diyorum son iki günde aracımı sattın dedin, ikinci el bakıyorum dedin, sıfır bakıyorum dedin. şimdi de trafik sigortası diyorsun. yeni aracın hayırlı olsun mu? Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 8 Ocak 2016 Paylaş 8 Ocak 2016 Okan hocam inşaallah gönlünüze göre bir araç bulursunuz. Yorum bağlantısı
Ali Önal 8 Ocak 2016 Paylaş 8 Ocak 2016 Yarın aracımı muayeneye götürecegim inşallah bı aksilik cıkmaz. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 8 Ocak 2016 Paylaş 8 Ocak 2016 son iki günde aracımı sattın dedin, ikinci el bakıyorum dedin, sıfır bakıyorum dedin. şimdi de trafik sigortası diyorsun. yeni aracın hayırlı olsun mu? Olsun kardeşim evde 3 canavar olunca bazı şeyleri ivedi halletmek gerekiyor. kardeşim ikinci eller deli etti bir tek köksalımın tank muhteşemdi reis sıfır olsun deyince ve en mantıklısı olunca o yöne döndük birde yıl sonu araç neredeyse tükendi için fiyatlar zıplıyacaktı zıplatmadan çöktük Okan hocam inşaallah gönlünüze göre bir araç bulursunuz. ALLAH razı olsun kardeşim benim partner tepee oldu inşallah 2 Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 8 Ocak 2016 Paylaş 8 Ocak 2016 hayırlı olsun o zaman okan abi. yalnız kafama takıldı; vitesli mi olacak, vitessiz mi ? Yorum bağlantısı
Okan Tansel 8 Ocak 2016 Paylaş 8 Ocak 2016 (düzenlendi) kardeşim vitesli olacak senin koydukların en dolunun resmi o ekran, dijital klima ve deri direksiyon yok bunda şöyle olacak döşemeler mavi renk kenarları 8 Ocak 2016 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 8 Ocak 2016 Paylaş 8 Ocak 2016 kardeşim vitesli olacak senin koydukların en dolunun resmi o ekran, dijital klima ve deri direksiyon yok bunda şöyle olacak döşemeler mavi renk kenarları anlıyorum abi o konuda sıkıntı yok.partner binek tipi tek donanım (en düşük) zaten. ayrıca görsellere girince en dolunun da opsiyonlu resimleri çıkar karşımıza hep bilirsin. ben de google görsellerde partner diye aratınca ikinci resimdeki otomatik vitesli (vites kolu yerine çevirmeli düğme var) partner çıktı karşıma. türkiyede olmadığı için ilginç geldi. paylaşmak amaçlı ekleyiverdim. Yorum bağlantısı
Behram Doygun 9 Ocak 2016 Paylaş 9 Ocak 2016 (düzenlendi) Yağ değişimine 1000 km kalmıştı bende indirimdeyken hemen yağımı sipariş geçtim ve bugün teslim aldım [emoji4][emoji41] 9 Ocak 2016 tarihinde Behram Doygun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 9 Ocak 2016 Paylaş 9 Ocak 2016 Aracim için geri görüş kamerasi aldim. İyi günlerde kullanın. Fiyatını öğrenebilirmiyim ? Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Araç kameram için hafıza kartı aldım [emoji4] Oo hadi hayırlı olsun haftada iki gün burdasın zaten 32gb fazla bile Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Oo hadi hayırlı olsun haftada iki gün burdasın zaten 32gb fazla bile [emoji14] Yok lem 4 gün 3 gün disardayim [emoji6] Yorum bağlantısı
Canberk Eken 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Zeynep'e küçük sürprizler yaptım, Direksiyonunu deri kaplattım, bi iki takı hediye ettim. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/277566-corsa-d-13-cdti-90-zeynep/?p=2863715 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Stoplara taktığımız led ampullere,direnç bağladık Servet abim ile. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Servetin arabadaki amber ledleri söküp, benim sinyallere taktık. Bozmadık bi yeri. Ledi bozduk ama tamir ettik. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts