Murat Gök 6 Şubat 2016 Paylaş 6 Şubat 2016 Dun tam iki saat boyunca,ic dis yikadim,cilasini attim, hava filtresini degistim,maf sensorunu temizledim ve aliexpress'den aldigim ecoboost amblemini yapistirdim. Simdi yagmurda yatiyor kendileri 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 Kuzen işleri yüzünden zaman ayıramadığı için benim de işime geliyor Bugün üç harflinin eksik kalan işleri halloldu Cam üstü spoiler takıldı. Marşpiyel piano Black kaplandı, alt lip takıldı. Bir kaç kare gelsin sağından solundan Maşallah Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 Keşke benimde BMW si olanım kuzenim olsa, zamanı olmasa ve araba hep bana kalsa [emoji48] [emoji23] Yorum bağlantısı
Guest Misafir 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 Keşke benimde BMW si olanım kuzenim olsa, zamanı olmasa ve araba hep bana kalsa [emoji48] [emoji23] +1000 İyi kuzen Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 Bugün kuzenimin aracı için ne yaptım eline sağlık kardeşim. Maşallah. Fotoğraflar süper Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 Keşke benimde BMW si olanım kuzenim olsa, zamanı olmasa ve araba hep bana kalsa [emoji48] [emoji23] +1000 İyi kuzen Bu konuda şanslıyım evet İstanbul a yeni taşındı kendisi, bir de öyle sakınmaz etmez, keyfi olarak da istesem gözü kapalı verir sağolsun, gerçi ben emanet araba korkusuyla pek istemiyorum ama Bugün kuzenimin aracı için ne yaptım[emoji3]eline sağlık kardeşim. Maşallah. Fotoğraflar süper Teşekkürler abi daha yaptıracak şeyleri var bi de Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 İki haftadır yatıyordu, bacaklarını açtım biraz Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 (düzenlendi) Aliexpressten aldığım ışıklı derecenin montajnı yaptım. Elektiriği parklardan aldım. Parkları açınca çalışıyor. Kışın yolda buzlanma olup olmadığını anlamak için lazım oluyor. Özellikle ışıklı aldım, ışıksız olanlar gece gözükmüyor. 7 Şubat 2016 tarihinde Ayhan Şentürk tarafından düzenlendi 8 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 Aliexpressten aldığım ışıklı derecenin montajnı yaptım. Elektiriği parklardan aldım. Parkları açınca çalışıyor. Kışın yolda buzlanma olup olmadığını anlamak için lazım oluyor. Özellikle ışıklı aldım, ışıksız olanlar gece gözükmüyor. Çok iyi olmuş abi.Birde sony gelse oraya mükemmel olur.Paspasların da gözümden kaçmadı Yorum bağlantısı
Okan Tansel 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 vauuu çok güzel yerine oturmuş orjin fabrika çıkmış gibi bıravo çok net bir uygulama olmuş Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 (düzenlendi) Aslında ölçüler tam değildi. Dremel ile bazı yerleri traşladım. Sonunda orjinal gibi olu. Ölcüleri ayarlarken yerine sıkı girecek şekilde ayarladım. Kolay kolay yerinden oynamaz.Sony güzel olur ama pek masraf yapmak istemiyorum. İstediğim gibi 2010-11 focus hatcback titanium x paket hatcback bulursam alacağım. Aldıktan sonrada fiestayı satarım 7 Şubat 2016 tarihinde Ayhan Şentürk tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 Ayhan hocam eline sağlık çok güzel olmuş fabrika imalatı gibi duruyor. 1 Yorum bağlantısı
Guest Misafir 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 (düzenlendi) Bugun Kara Kuzumun cani sikildi, gezmeye cikardim, fotografi simdi cektim [emoji5] 7 Şubat 2016 tarihinde E. Ozlem Kaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Okan Tansel 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 vaaay cıstaka cıstaka iyi eylenceler inşallah Yorum bağlantısı
Guest Misafir 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 vaaay cıstaka cıstaka iyi eylenceler inşallah [emoji23][emoji23] Bir an tereddut ettim, video mu yukledim diye[emoji5] Yorum bağlantısı
Muhsin Küçüktuna 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 Bu gün olmasa da dün aküsünü yeniledim. Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 Babam sabah almış gezdirmiş. Bende babamdan alıp gezdirdim. Paspasları bir silkeledim. Arkadaki kauçuk paspaslar kaymış hep altına cırt yapmam lazım yarın tuhafiyecileri gezecez sanırım Yorum bağlantısı
Uğur Çimen 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 Bugün submarine aydınlatmasını aktif hale getirdim.Led tavan aydınlatma gurubunda hazır.Donanım seviyesi olarak benim araç aktif değil.Yaptığım araştırmada sigorta tablası üzerinde hat çekerek led yanıyor.Bana daha kolay geleni yaptım.Lede ( - ) uç bağlıydı.araç kamerasının bağlantısından yararlanarak kontağı açınca gelen (+) ucuda lede bağlayarak aktif ettim.Resimler mini0826 ile çekildi kusura bakmayın. Gündüz görünüşü. Gece görünüşü. 2 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 [emoji23][emoji23] Bir an tereddut ettim, video mu yukledim diye[emoji5] Bugün submarine aydınlatmasını aktif hale getirdim.Led tavan aydınlatma gurubunda hazır.Donanım seviyesi olarak benim araç aktif değil.Yaptığım araştırmada sigorta tablası üzerinde hat çekerek led yanıyor.Bana daha kolay geleni yaptım.Lede ( - ) uç bağlıydı.araç kamerasının bağlantısından yararlanarak kontağı açınca gelen (+) ucuda lede bağlayarak aktif ettim.Resimler mini0826 ile çekildi kusura bakmayın. Gündüz görünüşü. Gece görünüşü. Varya kardeşim iyisin maşallah . bu fransızın ben neresine el atsam elimde kalıyor. park lambalarını led yapayım dedim lambayı tutan plastin tırna elimde kaldı yahu amma naylonmuş beeee Sarman direksiyon kılıfı diktim,park ampulerini led yaptım gerisin yapamadım çünkü elimi kestim off acıdı beee bir tık ilerisi dikişlikti haaa 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çimen 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 Varya kardeşim iyisin maşallah . bu fransızın ben neresine el atsam elimde kalıyor. park lambalarını led yapayım dedim lambayı tutan plastin tırna elimde kaldı yahu amma naylonmuş beeeeSarman direksiyon kılıfı diktim,park ampulerini led yaptım gerisin yapamadım çünkü elimi kestim off acıdı beee bir tık ilerisi dikişlikti haaa Okan abi 6 sene fransız gemisinde çalıştım o yüzden yabancılık cekmiyorum.huyunu suyunu ogrenince cok basit geliyor.bence sende yakin zamanda cözersin abi. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 İki gündür yikatacam hava bozuk diye yikatmadim bu sabah hava çok güzeldi hemen pazar günü yikamaci aradım ve iç dış güzelce yikandi sonra hanım bi fırça attı kahvaltı ya gel diye [emoji23] kahvaltı yapıp güç kuvvet aldıktan sonra kolları sıvayıp pasta + turtle wax black + meguaris hızlı cila attıktan sonra fotoğraf bile cekemeyecek halde eve çıktım [emoji22] Yorum bağlantısı
Misafir 8 Şubat 2016 Paylaş 8 Şubat 2016 Bende eksik kalmadım, modaya uydum ve kamera aldım.. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/268464-g1w-c-dünyanın-en-iyi-fp-araç-kamerası-42-hemde-kapasitörlü/?p=2888194 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Şubat 2016 Paylaş 8 Şubat 2016 Hafta sonu acil bir durumdan dolayı Elazığ'a gitmem gerekti, mondeom'a da iş çıktı gittik geldik beraber, gezmiş olduk 1200 Km kadar ciğerleri açıldı biraz Yorum bağlantısı
Alper Başdemir 8 Şubat 2016 Paylaş 8 Şubat 2016 Aliexpressten aldığım ışıklı derecenin montajnı yaptım. Elektiriği parklardan aldım. Parkları açınca çalışıyor. Kışın yolda buzlanma olup olmadığını anlamak için lazım oluyor. Özellikle ışıklı aldım, ışıksız olanlar gece gözükmüyor. Link isteriz 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts