İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Bende bugün bagaj amortisorlerini degistim orjinal den şaşmadık servise sordum 280 tl dedi 90 tl ye parcacidan aldım

Ahaaa, kardeş bunlar tam acilirken son anda fren yapıyor kut diye sona vurmuyor değilmi.... tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Golfu yıkadım. Motorunu hafif sildim. Temizdi zaten.

Starex çamur kaplıydı yıkadım içini elektrikliye çektim. Maalesef foto çekemedim

Kaputu temizledim öncesi;

22d7a4c4c6b0b424d8c0e9003b5fe705.jpg

Sonrası;

af047154ba4825a013cc96b1c4f5fd2f.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Semih Güney

Aylardır aklımda olan torpido,bagaj temizliğini yaptım.

Dünkü çiseyen yağmur çamur bırakmıştı aracın üzerinde, 3 gün arayla 2. kez yıkadım.

Paspaslardan birinin klipsi dağdeviren yıkamacılar tarafından nasıl çıkartıldıysa onla uğraştım ama yapamadım.

Rutin hava,yağ,su kontrolleriyle günü kapadık he tabi birde Titanium deri kaplı direksiyon simidimiz geldi,Cuma gününe servisten randevu alındı takılması için.

b07a2f069fd617aa87030a3c649d14ae.jpg

18fa1e318921b729023aa75bd5e7056d.jpg

Yorum bağlantısı

Ahaaa, kardeş bunlar tam acilirken son anda fren yapıyor kut diye sona vurmuyor değilmi....

Evet ali abi en son fren yapıyor yumuşuyor
Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

Buydu [emoji16]

b2f370c009ae00c6a8f372577cbf9a0f.jpg

Bu oldu [emoji8][emoji8] mis mis motor fobim var  :D 

cad6c27b3a3889fc1c14eaa9a94975b5.jpg

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı

Yeni farlarımın Yeni balastlarını programlattım.

Far ayarı da tamam. 10 numara oldu.

Muayeneden geçer abi şimdi darısı suvaslıya [emoji6]

Güneşi gördüm yazlıklara geçtim

7e383615dd2753bb66dc044531fbca01.jpg561116f79d6bd2453f75654b11c206e8.jpg

Yorum bağlantısı
Alper Aytar

Bugün bende vag com yardımı ile log aldım...Yazılım için araştırmalara start verdim.

Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

yakın zamanda araç kameramızı taktırdık. youtube a nasıl video eklenir kırpılır öğrendik ve ilk video paylaşımımızı gerçekleştirdik.

20160219_145413.jpg

20160219_145419.jpg

Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Beni de muayenede uyardılar. Kontrol zamanı geçmiş.

Aynen, ama ihmal ettim, kucuk birsey alsam diyorum [emoji16]

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Beni de muayenede uyardılar. Kontrol zamanı geçmiş.

Benimki 4 senedir geçik, basınç yesil de, tüpün islevselligi açısından sıkıntı olurmu acep?
Yorum bağlantısı
Erdal Aydın

Benim de almam lazim [emoji15]

Millet olarak lüzumsuz şeylere para harcayıp, hayati şeyleri erteliyoruz genelde. Arabayı alalı 1 sene oldu, aldığım arkadaşın pintiligini geçtim ben bile ihmal ettim 1 sene boyunca. Neyse ki artık var. ☺Baktım indirime girmiş. O gün, bugün dedim.☺

Benimki 4 senedir geçik, basınç yesil de, tüpün islevselligi açısından sıkıntı olurmu acep?

İhtiyaç anında hiç hoşunuza gitmeyecek kötü bi sürpriz yapabilir. Yapmayın böyle şeyler 30 lira bişey altı üstü. ☺
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Hiç fikrim yok.. Benimki de yeşil.. 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Hiç fikrim yok.. Benimki de yeşil..

Bildiğim basınç tamamsa sorun yok, içindeki toz zaten bozulmaz, hafif kusurla geciyor zaten, neyse biraz arastirayim, sıkıntı yoksa aynen devam ederim....
Yorum bağlantısı

Bildiğim basınç tamamsa sorun yok, içindeki toz zaten bozulmaz, hafif kusurla geciyor zaten, neyse biraz arastirayim, sıkıntı yoksa aynen devam ederim....

normal presedür bir yıl, ama içine 5 yıl bir şey olmaz demişti bizim işyerine dolum yapan şirket elamanı, ama mecbur her yıl o etiket e para veriyoruz, [emoji5]yani düşündüğümüz gibi içi degişmiyormuş.
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

normal presedür bir yıl, ama içine 5 yıl bir şey olmaz demişti bizim işyerine dolum yapan şirket elamanı, ama mecbur her yıl o etiket e para veriyoruz, [emoji5]yani düşündüğümüz gibi içi degişmiyormuş.

Aynen devam o zaman, zaten hafif kusur, ayıp olmasın azicikta kusur olsun dimi ama :)
Yorum bağlantısı

Hayırlısı olsun Gökhan. Gerçekten kapaksız çirkin duruyormuş.. Bi kapak çok değiştirmiş aracı.  :good1:

Yorum bağlantısı

Gökan kardeşim hayırlı olsun inşallah. bu arada hala Türk wax mı kullanıyorsunuz Hakanımla beraber de bakam bana :D:D

Okancığım,Turtle wax demek istiyorsun sanırım :)

Abi ben cila kullanmıyorum hakan abi kullanıyor :D

Zift ilemi parlatıyorsun [emoji23]

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...