Misafir 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Az önce parkları kuvvetlendirdim Samet bu parklar gece fena yanıyor... Hayırlı olsun... Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Samet bu parklar gece fena yanıyor... Hayırlı olsun... Sağol murat far gibi değil ama resim çekerken far gibi göZüküyor normalde n çok çok güçlü tabi [emoji8] Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Ömer abinin yardımıyla plastik ve aşınmış direksiyonumu deri direksiyon ile değiştirdim ekrem kalay Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 deposunu fulledim. 49,890 lt benzin aldı 571 km de Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Ömer abinin yardımıyla plastik ve aşınmış direksiyonumu deri direksiyon ile değiştirdim ekrem kalay Güle güle kullan Ekrem yakışmış Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Ömer abinin yardımıyla plastik ve aşınmış direksiyonumu deri direksiyon ile değiştirdim ekrem kalay Maharetli eller. Orijinal gibi olmuş. Ellerinize sağlık. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Güle güle kullan Ekrem yakışmış Teşekkür ederim Serhan abi, görüntü olarak çok farklı bir görünüm oldu, önce ki ile arada çok fark var Maharetli eller. Orijinal gibi olmuş. Ellerinize sağlık. Celalettin abi zaten bu orjinal deri direksiyon, kaza yapmış bir araçtan söküp buna taktık, deri kaplama değil yani. Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Teşekkür ederim Serhan abi, görüntü olarak çok farklı bir görünüm oldu, önce ki ile arada çok fark var Celalettin abi zaten bu orjinal deri direksiyon, kaza yapmış bir araçtan söküp buna taktık, deri kaplama değil yani. Neyse yine de elinize sağlık. Yorum bağlantısı
Oğuz Tiryaki 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Havalar düzeldi yıkanalım dedik artık[emoji2] GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Ledler gelmeye başladı [emoji7] Kilit korumalarıda tamam. Günün sürprizi Ford'dan geldi. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Vurup kaçan Primata sövmekten bugün aracim icin birsey yapamadım. Oysa ki bi numara biraksa acip dürüstlüğü icin tesekkur ederdim... Sent from my Lenovo K900_ROW using Tapatalk 1 Yorum bağlantısı
Aykut Uçar 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Sürtme kötü olmuş yapacağınız düzeltme uygulaması ne olacak peki ? Yorum bağlantısı
Semih İzgi 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Sürtme kötü olmuş yapacağınız düzeltme uygulaması ne olacak peki ? Malesef. Cizikler derine kadar inmiş. karşıdaki beyaz aracın boyası benimkinin üstüne çıkmış. Pasta ile %75 oranında temizleneceğini düşünüyorum. İnce bir pasta + dolgulu boya koruma ile şansımı deneyeceğim. Olduğu kadar.. Yorum bağlantısı
Onur Çelebi 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Geçenlerde aldığım polisaj makinesini korka korka da olsa sonunda kullandım Öncesi Sonrası Net güneş görüntüsünü elde ettim ama yorucuymuş baya özellikle makineyi sabit tutmaya çalışmak. Giriş seviyesi polisaj makinesi ne demekmiş anladım nasıl bayıldığını görünce makinenin 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Geçenlerde aldığım polisaj makinesini korka korka da olsa sonunda kullandım Öncesi Sonrası Net güneş görüntüsünü elde ettim ama yorucuymuş baya özellikle makineyi sabit tutmaya çalışmak. Giriş seviyesi polisaj makinesi ne demekmiş anladım nasıl bayıldığını görünce makinenin Makine hangi marka? Ped+pasta neler kullandın, Ilk deneme için gayet güzel 2 Yorum bağlantısı
Erdinç Öz 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Triger seti, V kayışı, Debriyaj baskı balata ve bilyası, devirdaim pompası, ön teker bilyası değişti sıfırlandık. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Bu hafta Kendimi çok yormamak adına sadece hızlı cila ile ayna görüntüsü ne devam dedik [emoji41] Yorum bağlantısı
Onur Çelebi 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Makine hangi marka? Ped+pasta neler kullandın, Ilk deneme için gayet güzel Einhell 1100 makina Befar 120mm pasta pedi Bu fotodakileri kullandım Köksal Bey, daha doğrusu sadece Meguiars pastayı kullandım Scholl S30 hare gidericiyi kullanmaya vaktim kalmadı. Zaten aracın çeyreğini anca yapabildim (Kaput, tampon, sağ çamurluk ve sağ kapı sadece) işe gideceğim diye yarım bıraktım. Bişey sorucam sizin tecrübelerinizden faydalanmak için. Makinenin kutusundan çıkan 180mm tabla ve 180mm yün ped var. 120 lik ped küçük gelince ve baktımki elim alıştı yün pedle yapayım dedim ama 180lik yün ped matlaştırdı biraz çalışınca yanlış bişey yapıyorum herhalde diye hemen 120 lik pede geçtim tekrar parlattım kaputu. Neden yün pedle matlaşma oldu acaba? Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Vurup kaçan Primata sövmekten bugün aracim icin birsey yapamadım. Oysa ki bi numara biraksa acip dürüstlüğü icin tesekkur ederdim... Sent from my Lenovo K900_ROW using Tapatalk Nerde o mertlik kardeşim geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Misafir 30 Nisan 2016 Paylaş 30 Nisan 2016 Vurup kaçan Primata sövmekten bugün aracim icin birsey yapamadım. Oysa ki bi numara biraksa acip dürüstlüğü icin tesekkur ederdim... Sent from my Lenovo K900_ROW using Tapatalk Geçmiş olsun abi, şeref yoksunu yaptığı ile kalıyor işte,çıkar ondan da elbet.. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Nisan 2016 Paylaş 30 Nisan 2016 Vurup kaçan Primata sövmekten bugün aracim icin birsey yapamadım. Oysa ki bi numara biraksa acip dürüstlüğü icin tesekkur ederdim... Sent from my Lenovo K900_ROW using Tapatalk Kardeşim,çok geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Nisan 2016 Paylaş 30 Nisan 2016 Vurup kaçan Primata sövmekten bugün aracim icin birsey yapamadım. Oysa ki bi numara biraksa acip dürüstlüğü icin tesekkur ederdim... Sent from my Lenovo K900_ROW using Tapatalk Geçmiş olsun kardeşim.. Allah ından bulsun böyleleri. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Nisan 2016 Paylaş 30 Nisan 2016 Dün gece yoğun çalıştım.Canı sıkılan bir kaç akıllı gece arabama pasta cila boya koruma yapmış.Sabah parlak ve ateş eder görünce çok mutlu oldum[emoji23] Yorum bağlantısı
Recommended Posts