Fatih Taktak 25 Mayıs 2016 Paylaş 25 Mayıs 2016 (düzenlendi) Çok güzel olmuş abi. Bende önleri böyle istiyordum ama bir anlık gafletle hepsini aynı yaptırdım [emoji1]Eyvallah kardeşim böyle benim de hoşuma gitti hatta arkalar ilkinde çok koyu geldi ama alıştım güneşte etkisini gösterdi 25 Mayıs 2016 tarihinde Fatih Taktak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 25 Mayıs 2016 Paylaş 25 Mayıs 2016 Bugün iç dış iyice yıkandık. 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Öter 25 Mayıs 2016 Paylaş 25 Mayıs 2016 Günlük tozunu aldık yanaklarını parlattık [emoji4] Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mayıs 2016 Paylaş 25 Mayıs 2016 Mercedes de esp yi devreye soktum[emoji100] (deneme amaçlı.Ve tabiki trafiğe kapalı alanda[emoji56] ) ESP çalışıyor[emoji41] Yorum bağlantısı
Mustafa Özol 25 Mayıs 2016 Paylaş 25 Mayıs 2016 Bugün serviste ilk periyodik bakıma (15000 km) götürdüm. 400 TL'ye hallettik çok şükür.. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Mayıs 2016 Paylaş 26 Mayıs 2016 (düzenlendi) Bakım zamanı geldi, yağ Mobil 1 ESP 5-30 95tl. yağ filtresi 10 tl. hava 25 tl. = 130 tl. al sana bakım, yapım süresi 30 dk. başka masraf yok, kendim yapar geçerim 26 Mayıs 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 8 Yorum bağlantısı
Tanfer Katırcı 27 Mayıs 2016 Paylaş 27 Mayıs 2016 Bakım zamanı geldi, yağ Mobil 1 ESP 5-30 95tl. yağ filtresi 10 tl. hava 25 tl. = 130 tl. al sana bakım, yapım süresi 30 dk. başka masraf yok, kendim yapar geçerim Ali abicim hayirli olsun bakim Yaği kendiniz nasil degistiriyorsunuz acaba bi aparat falan mi yoksa altina girerekmi ? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 27 Mayıs 2016 Paylaş 27 Mayıs 2016 Benim kuryenin bitmek bilmeyen gıcırtı, çatırtı, takırtı, tukurtu seslerinin çözülmesi için Acıbadem Tepretoğulları Forda bıraktım, ön göğüs ve kapılar komple sökülecek yalıtımı yapılacak bakalım sonuç nasıl olacak. Doğuş arabadan haber varmı ne yapmışlar. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mayıs 2016 Paylaş 27 Mayıs 2016 Doğuş arabadan haber varmı ne yapmışlar. Az önce konuştum abi ön konsolu toparlıyorlarmış yalıtım tamamlanmış, otosandan ektra yalıtım için sünger falan getirtmişler yarın teste çıkartacağız son kez tamamsa yıkar paklar yarın teslim ederiz büyük ihtimalle dediler. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 27 Mayıs 2016 Paylaş 27 Mayıs 2016 Az önce konuştum abi ön konsolu toparlıyorlarmış yalıtım tamamlanmış, otosandan ektra yalıtım için sünger falan getirtmişler yarın teste çıkartacağız son kez tamamsa yıkar paklar yarın teslim ederiz büyük ihtimalle dediler. hadi hayırlısı inşallah istediğin gibi olmuştur. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Mayıs 2016 Paylaş 27 Mayıs 2016 Ali abicim hayirli olsun bakim Yaği kendiniz nasil degistiriyorsunuz acaba bi aparat falan mi yoksa altina girerekmi ? Sağol kardeş, işlem basit, aparat gerekmez, 21 anahtar tapayı açar, 5lt. lik pet su şisesini yandan biraz kesiyorsun ve karterin altına sürüyorsun, tapayı açınca tüm yağ buna boşalıyor, iyice süzüldükten sonra yağ filtresini söküyorsun, biraz yağ akabilir, sonrası işlem tamam, yağıda sağa sola atmıyoruz tabii 2 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2016 Paylaş 28 Mayıs 2016 Kuryem hazırmış şuan yıkanıyormuş öğleden sonra teslim almaya gideceğim bakalım sesler azaldımı meraklıyım Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2016 Paylaş 28 Mayıs 2016 Kuryem hazırmış şuan yıkanıyormuş öğleden sonra teslim almaya gideceğim bakalım sesler azaldımı meraklıyım Yorumları bekliyorum ekstra ne yapmışlar öğrenelim de gerekirse bi daha gidelim Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2016 Paylaş 28 Mayıs 2016 Yorumları bekliyorum ekstra ne yapmışlar öğrenelim de gerekirse bi daha gidelim Sizin kuryeye ne yaptılarsa aynısından yapmışlar resimlerle gösterdi tüm ön goğusun altına sünger gibi bir yalıtım malzemesi dösemisler bu arada otosanın yalıtımsızlık anlayışını ve kuryenin neden bu kadar ses yapmasının nedenini ise çektim arabada yalıtım denen birşey yok Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 28 Mayıs 2016 Paylaş 28 Mayıs 2016 Fren balata ve hidroliği değişti, kapakları düştü diye bijonlar değişti. Arka z rot lar ses yapıyordu değişti. Çizik sıkıntısı yaşamıştım iki gün önce o biraz giderildi. Fotoğraflar imza daki konusunda. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 28 Mayıs 2016 Paylaş 28 Mayıs 2016 http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?/topic/257993-Forumun-Tek-Blazer-Mavi-Focus'u-(Sanırım-:)-) Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Mayıs 2016 Paylaş 28 Mayıs 2016 Sizin kuryeye ne yaptılarsa aynısından yapmışlar resimlerle gösterdi tüm ön goğusun altına sünger gibi bir yalıtım malzemesi dösemisler bu arada otosanın yalıtımsızlık anlayışını ve kuryenin neden bu kadar ses yapmasının nedenini ise çektim arabada yalıtım denen birşey yok Dacia'da geçen gün arka bagaj kilidi çevresinde bile yalıtım gördüm. Yarın fotolar koyarım. Dacia deyip geçmemeli. Ford, peeeh 1 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2016 Paylaş 28 Mayıs 2016 Dacia'da geçen gün arka bagaj kilidi çevresinde bile yalıtım gördüm. Yarın fotolar koyarım. Dacia deyip geçmemeli. Ford, peeeh Hele hele kurye tam tırt [emoji1] [emoji1] Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2016 Paylaş 28 Mayıs 2016 Şeritlendik Aa baba bak yarış arabası şekli [emoji14] Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2016 Paylaş 28 Mayıs 2016 Bunlar düz olmuş kapidakiler daha bi sırıtmis [emoji48] Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2016 Paylaş 28 Mayıs 2016 Bunlar düz olmuş kapidakiler daha bi sırıtmis [emoji48]Halledicem halledicem abi vurma yüzüme [emoji14] Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mayıs 2016 Paylaş 29 Mayıs 2016 (düzenlendi) İlan vermek için temiz temiz fotoğraflarını çektim 29 Mayıs 2016 tarihinde Doğuş Bağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa_Şahin 29 Mayıs 2016 Paylaş 29 Mayıs 2016 İlan vermek için temiz temiz fotoğraflarını çektim MaMasllah Yorum bağlantısı
Recep Güney 29 Mayıs 2016 Paylaş 29 Mayıs 2016 775 tl bayilip agir bakim ve yag bakimini yaptirip mekanik aksami kontrol ettirdim cok sukur bir problem cikmadi. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 29 Mayıs 2016 Paylaş 29 Mayıs 2016 Geçenlerde bir arıza hasıl oldu mondi de, sağ arka kapı kilidi kafasına göre takılmaya başladı kapı açma kolu (içerideki) tam çekmiyor ve bu yüzden bazen yarım bazen de hiç çekmiyor vaziyette kalıyordu bu nedenle de elle kapatmak zorunda kalıyorum. Bakıma gittiğimizde servise söyledim ve baktılar ve kilit değişecek dediler, fiyat dedim 750 TL diyince kalsın dedim [emoji1] ben bir söküp bakayım ve bugün dağıttım ama sonuç olmadı maalesef [emoji17] Bakacaz artık, bu arada telefonla destek aldığım Mustafa Serhat kardeşime de teşekkür ediyorum rahatsız ettik pazar pazar.... Ankaradan YASİN ' den aldığım farlarımız da geldi Tolgahan ' a teşekkür ediyorum zahmet verdik, geçen Ankara toplantısında dağıtılan FCTR anahtarlığından ve bana da bir tane ayıran Murat'a da teşekür ediyorum Tolgahan onuda getirdi sağolsun.... 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts