İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Emre Öğüt
(düzenlendi)

Pazar neşesi

Motor temizliği yaptım

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

maşallah b5.5 Highline2 passat, passatın dibidir:) gerçi arabada sis farı varmış sonra farkettim high 1 de olabilir [emoji1]

tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi
Resimli alıntı yapmayalım arkadaşlar!
Yorum bağlantısı

maşallah b5.5 Highline2 passat, passatın dibidir:) gerçi arabada sis farı varmış sonra farkettim high 1 de olabilir [emoji1]

Sis farı sonradan takılmış görsellik eklemek amacı ile zenon var sislerde benden önceki sahibi takmış. Orijinal highline2 dır.

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı

Kipa dan 10 liraya Astonish marka motor temizleyici ve jant temizleyici aldım. Normalde piyasada 15-20 Tl arası ürünler. Aracı cuma günü yıkatmıştım. O sebeple şimdilik sadece motor temizleyiciyi kullandım. Motor yeni olduğundan yağ kiri, kalıntı vs yoktu. Hani şu işi sadece nemli bez ile de yapsam belki aynı sonucu alacaktım. :)

aefb3a6468be189c44471a4a62c2eb7b.jpg

8973e365e57142a7c9c26e8918bf9b0a.jpg

Yorum bağlantısı

Kipa dan 10 liraya Astonish marka motor temizleyici ve jant temizleyici aldım. Normalde piyasada 15-20 Tl arası ürünler. Aracı cuma günü yıkatmıştım. O sebeple şimdilik sadece motor temizleyiciyi kullandım. Motor yeni olduğundan yağ kiri, kalıntı vs yoktu. Hani şu işi sadece nemli bez ile de yapsam belki aynı sonucu alacaktım. :)

Hamam böceği var sol köşede...

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Mondeo'mun kaskosunu yaptırdım, yeni yaptırdığım bixenon farlarımıda 1500 TL olarak eklettirdim ve 813 TL tuttu. 

770 TL kasko 43 TL bixenon farkı....

• Beğen 4
Yorum bağlantısı

Nemli Astonish ile silince daha bi havalı olmuş  :tongue: 

Yorum bağlantısı

Mondeo'mun kaskosunu yaptırdım, yeni yaptırdığım bixenon farlarımıda 1500 TL olarak eklettirdim ve 813 TL tuttu.

Hayırlı olsun Ağam.

Yorum bağlantısı

Bende Focus için aynısını yapmıştım. Hatta Sony teyp Titanium jantlarıda ekletmiştim... [emoji3]
Yorum bağlantısı
Murat Gök

Gecen gun benim mondiyi ic dis yikadim,cilaladim,zemin temizlendikten sonra gtechniq c2v3 uyguladim. Gri araba parlamaz sozu birkez daha tarih oldu :)

efe67e740a45ca0c1966351d78ae92e3.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Gecen gun benim mondiyi ic dis yikadim,cilaladim,zemin temizlendikten sonra gtechniq c2v3 uyguladim. Gri araba parlamaz sozu birkez daha tarih oldu :)

Maşallah, emeğine sağlık Murat  :bravo:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Altay1

Maşallah.Hocam kapı kollarına bişey yapmayı düşünmüyor musunuz?

Isi baya uzunmus amcam boyaci ama ugrasamayiz dedi saglikli olmasi icin trimler sokulmesi lazimmis vs vs

Zati kisa surede satcam konuy kredimi yapilandircam

34 bin verdiler araca 2 gun once malum sitede ama tok satici olarak vermedim bebe beklioz o hayirlisi ile dogsun bankaya ara odeme yapcam satip arabami

30 bine yakin faiz siliniyor

Yorum bağlantısı
İnan Çınar

Isi baya uzunmus amcam boyaci ama ugrasamayiz dedi saglikli olmasi icin trimler sokulmesi lazimmis vs vs

Zati kisa surede satcam konuy kredimi yapilandircam

34 bin verdiler araca 2 gun once malum sitede ama tok satici olarak vermedim bebe beklioz o hayirlisi ile dogsun bankaya ara odeme yapcam satip arabami

30 bine yakin faiz siliniyor

Satacağın zaman haberimiz olsun kardeş...
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...