İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Ersen Tapan

Havaların soğuması ve lastiklerin 60.000 km yi doldurması üzerine 4 mevsim lastiklerimizi taktık. Bakalım karda ne kadar etkili olacak.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

bugün de n11 den aldığım bagaj havuzu geldi ve yerleştirdik artık daha temiz bir bagaj ile devam [emoji41]

51459ba4e7b9003a1803af4c4ad50749.jpg

Yorum bağlantısı

bugün de n11 den aldığım bagaj havuzu geldi ve yerleştirdik artık daha temiz bir bagaj ile devam [emoji41]

51459ba4e7b9003a1803af4c4ad50749.jpg

Enis araban Hayırlı olsun kardeşim. Abine söylemiştim zaten :) 2.led Max olacak mi
Yorum bağlantısı

Enis araban Hayırlı olsun kardeşim. Abine söylemiştim zaten :) 2.led Max olacak mi

eyvallah abicim evet yarıladık şimdiden ledmax olma yolunda :-)
Yorum bağlantısı

trafik sigortası yapıldı, 

akü 5yada 6 sene dayanmış, bıraktı artık havalar da soğuyunca, mecbur yeniledik :)

Yorum bağlantısı

trafik sigortası yapıldı,

akü 5yada 6 sene dayanmış, bıraktı artık havalar da soğuyunca, mecbur yeniledik :)

Çok şükür [emoji23]

Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan
ab1c6775157f3140a04d0c261390938c.jpg Baktım yapacak bişey yok mevsim sonbahar yakışıklısından bir fotoğraf çektim :):nazar:
  • Beğen 11
Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

BAktım yapacak bişey yok mevsim sonbahar yakışıklısından bir fotoğraf çektim :):nazar:

Maşallah

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuz Tiryaki

Kaskosu sigortası yapıldı sigorta 380 kasko 600 1 sene daha kafa rahat

Hayırlı olsun kazasız belasız
Yorum bağlantısı

Kaskosu sigortası yapıldı sigorta 380 kasko 600 1 sene daha kafa rahat

vay be bedava,benim çarpı 2

Yorum bağlantısı

vay be bedava,benim çarpı 2

Ben sürpriz bekliyordum aslında geçen sene zama denk gelmemiştim sigorta iyi ama kasko geçen yılla aynı oldu 2006 model olduğu için düşmemiş cevabı aldım 10 yaş doldu diye hayırlısı bakalım

Hayırlı olsun kazasız belasız

Teşekkür ederim hepimiz için Allah kaza bela vermesin
Yorum bağlantısı

Baktım yapacak bişey yok mevsim sonbahar yakışıklısından bir fotoğraf çektim :):nazar:

Maşallah Karabük un en yakışıklı focusu :nazar: Çok dikkat çekiyorsun nazara geleceksin boncuk Al arabaya

Yorum bağlantısı
Murat Altay1

Baktım yapacak bişey yok mevsim sonbahar yakışıklısından bir fotoğraf çektim :):nazar:

Massallah

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Yokohama candır [emoji1303][emoji1]

Hele hele şuna bak :)

Enis sende abin gibi bagajı pis tutmayacaksın değil mi ? [emoji2]

Yorum bağlantısı

Hele hele şuna bak :)

Enis sende abin gibi bagajı pis tutmayacaksın değil mi ? [emoji2]

Pis mi? Hadi ordan. :p
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...