Misafir 17 Kasım 2016 Paylaş 17 Kasım 2016 LPG bakımı yapıldı 130₺ 130 tl çok deyilmi, neler yapıldı? Bende kışlık ları taktırdım, bir tanesi balon yaptı, tekrar yazlığın birini taktılar, şimdi kışlık ikinci el lastik bakıyorum, tek lastik. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Kasım 2016 Paylaş 17 Kasım 2016 130 tl çok deyilmi, neler yapıldı? Bende kışlık ları taktırdım, bir tanesi balon yaptı, tekrar yazlığın birini taktılar, şimdi kışlık ikinci el lastik bakıyorum, tek lastik. Işte sök/tak yapmanın sonuçları, [emoji17] Ya bir takım Jant alıp öyle saklayacan ya da 4 mevsim lastik alıp keyfine bakacan. Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 17 Kasım 2016 Paylaş 17 Kasım 2016 Fren balataları değişiyor. Yeni balatalar Kale. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Kasım 2016 Paylaş 17 Kasım 2016 Keşke OEM taksaydınız Mustafa.Oem (motorcraft) taktım arkalara 3000 km sesi kesmedi. Ha alıştı ha alışacak diye diye diskleri yamultacaktık. Söktüm attım taktım kaleyi. 30 bin km oldu maşallahı var. Sonuç olarak kale candır [emoji16] Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Kasım 2016 Paylaş 17 Kasım 2016 Gerçek orjinal motorcraft balata... Kim kaybetti biz bulalım? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet yusuf şahan 17 Kasım 2016 Paylaş 17 Kasım 2016 Bugun ben diskleri balatayı degistirdim sonrada 4 tane petlas teker taktirdim ay sonunu goremiyorum suan [emoji51] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yorum bağlantısı
Misafir 17 Kasım 2016 Paylaş 17 Kasım 2016 Oem (motorcraft) taktım arkalara 3000 km sesi kesmedi. Ha alıştı ha alışacak diye diye diskleri yamultacaktık. Söktüm attım taktım kaleyi. 30 bin km oldu maşallahı var. Sonuç olarak kale candır [emoji16] İlk defa duyuyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Kasım 2016 Paylaş 17 Kasım 2016 İlk defa duyuyorum.OEM hastalığı, gözlere ve kulaklara etki ediyormuş. Belli bir kalitenin üstündekileri görme/duyma sorunu oluyormuş. [emoji6] Yorum bağlantısı
Misafir 17 Kasım 2016 Paylaş 17 Kasım 2016 Gerçek orjinal motorcraft balata... Kim kaybetti biz bulalım?Arayan buluyor.her zaman stoklu çalışırım OEM hastalığı, gözlere ve kulaklara etki ediyormuş. Belli bir kalitenin üstündekileri görme/duyma sorunu oluyormuş. [emoji6]Hep bu forumun yüzünden oldu [emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 17 Kasım 2016 Paylaş 17 Kasım 2016 Oem (motorcraft) taktım arkalara 3000 km sesi kesmedi. Ha alıştı ha alışacak diye diye diskleri yamultacaktık. Söktüm attım taktım kaleyi. 30 bin km oldu maşallahı var. Sonuç olarak kale candır [emoji16] Doğru tercih kale iyidir sessizdir. Fiyatı da uygundur bende kale takmıştım hiç ses yapmadı Fren balataları değişiyor. Yeni balatalar Kale. Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 17 Kasım 2016 Paylaş 17 Kasım 2016 Oem (motorcraft) taktım arkalara 3000 km sesi kesmedi. Ha alıştı ha alışacak diye diye diskleri yamultacaktık. Söktüm attım taktım kaleyi. 30 bin km oldu maşallahı var. Sonuç olarak kale candır [emoji16]Bende iki ay önce kale ile değiştirdim gayet memnunum[emoji4] Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren 17 Kasım 2016 Paylaş 17 Kasım 2016 Arayan buluyor.her zaman stoklu çalışırım Hep bu forumun yüzünden oldu [emoji23] abi senin balatalar yata yata eskimştir. takımı 5tlden alabilirim Yorum bağlantısı
Misafir 17 Kasım 2016 Paylaş 17 Kasım 2016 abi senin balatalar yata yata eskimştir. takımı 5tlden alabilirim Aynısından bul 3 takım,Kale parasına senden alacağım [emoji23][emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren 17 Kasım 2016 Paylaş 17 Kasım 2016 Aynısından bul 3 takım,Kale parasına senden alacağım [emoji23][emoji23][emoji23] abi orjinali çok pahalı nerde kale fiyatına oem alsak Yorum bağlantısı
Misafir 17 Kasım 2016 Paylaş 17 Kasım 2016 abi orjinali çok pahalı nerde kale fiyatına oem alsak 5 lira dedinya [emoji23] Ben Kale fiyatının parasını verecem sana [emoji23]Bulursan ama. Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren 17 Kasım 2016 Paylaş 17 Kasım 2016 Oem (motorcraft) taktım arkalara 3000 km sesi kesmedi. Ha alıştı ha alışacak diye diye diskleri yamultacaktık. Söktüm attım taktım kaleyi. 30 bin km oldu maşallahı var. Sonuç olarak kale candır [emoji16] abi aracımın balataları hala fabrikasyon 40000km oldu ses yok çok fazla aşınma yok 5 lira dedinya [emoji23] Ben Kale fiyatının parasını verecem sana [emoji23]Bulursan ama. abi ben şaka mahiyetinde deimştim yanlış bişey söylediysem özür dilerim Yorum bağlantısı
Misafir 17 Kasım 2016 Paylaş 17 Kasım 2016 abi aracımın balataları hala fabrikasyon 40000km oldu ses yok çok fazla aşınma yok abi ben şaka mahiyetinde deimştim yanlış bişey söylediysem özür dilerim Fabrikasyon gibisi yok zaten.Ben 50 bin km de değiştirdim fabrikasyon olanları. Ama daha da gidermiş Arayan buluyor.her zaman stoklu çalışırım Hep bu forumun yüzünden oldu [emoji23] Benim aldıklarımda bundandı.Ön-arka set aldım. Önlerde sıkıntı olmadı arkalar sesi kesmediydi. Arşivimde duruyor fotoğrafları Doğru tercih kale iyidir sessizdir. Fiyatı da uygundur bende kale takmıştım hiç ses yapmadı İhtiyaç halinde yine kale alırım Yorum bağlantısı
Misafir 17 Kasım 2016 Paylaş 17 Kasım 2016 abi aracımın balataları hala fabrikasyon 40000km oldu ses yok çok fazla aşınma yok abi ben şaka mahiyetinde deimştim yanlış bişey söylediysem özür dilerim Bende şaka yazdım Furkan [emoji16] Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren 17 Kasım 2016 Paylaş 17 Kasım 2016 Fabrikasyon gibisi yok zaten.Ben 50 bin km de değiştirdim fabrikasyon olanları. Ama daha da gidermiş Benim aldıklarımda bundandı.Ön-arka set aldım. Önlerde sıkıntı olmadı arkalar sesi kesmediydi. Arşivimde duruyor fotoğrafları İhtiyaç halinde yine kale alırım şirketin connectte kale var ötüyo diskleri yamuttu değiştirme km 10000 öne çekildi abi senin araçta ses çıkarması çok garip Bende şaka yazdım Furkan [emoji16] abi işyerindeki pcde fortinet var çoğu emojiyi göstermiyo Yorum bağlantısı
Misafir 17 Kasım 2016 Paylaş 17 Kasım 2016 Fabrikasyon gibisi yok zaten.Ben 50 bin km de değiştirdim fabrikasyon olanları. Ama daha da gidermiş Benim aldıklarımda bundandı.Ön-arka set aldım. Önlerde sıkıntı olmadı arkalar sesi kesmediydi. Arşivimde duruyor fotoğrafları İhtiyaç halinde yine kale alırım Kayınçoma aldığım focusun üzerinde de kale takılı hiç erimiyor,yani balata tozu hiç olmuyor jantlarda,ama frenleri sert ve bundan dolayıda değişime gidecek. abi işyerindeki pcde fortinet var çoğu emojiyi göstermiyo Sorun yok kardeşim Yorum bağlantısı
Misafir 17 Kasım 2016 Paylaş 17 Kasım 2016 Kayınçoma aldığım focusun üzerinde de kale takılı hiç erimiyor,yani balata tozu hiç olmuyor jantlarda,ama frenleri sert ve bundan dolayıda değişime gidecek. Kısmet işi demek bu balata işi de Dediğim gibi 30 bin oldu şikayetim yok. Yorum bağlantısı
Serdar Çekiç 17 Kasım 2016 Paylaş 17 Kasım 2016 çözemedim ben bu konuyu. son tercih kale mi diyorsunuz. sessiz olması çok önemli. yakın zamanda frenciye gideceğim. ötmeye başladı. tavsiye bekliyorum 1 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Kasım 2016 Paylaş 17 Kasım 2016 çözemedim ben bu konuyu. son tercih kale mi diyorsunuz. sessiz olması çok önemli. yakın zamanda frenciye gideceğim. ötmeye başladı. tavsiye bekliyorumBenim önler motorcraft arkalar kale. Bu ikiliden memnunum [emoji1] motorcraft en iyisi kale f/p ürünü ama. Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 17 Kasım 2016 Paylaş 17 Kasım 2016 Soğuklara yenik düşen akümüzü değiştirdik. 72 A Mutlu Akü aldık. Gönül Varta'dan yanaydi lakin Ağrı'ya yerlesme durumu var yetkili servis garanti derken yaygın yerli olanı aldım. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts