İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Şel genelde pahali bi tik

Uzun yol soforlerinden bi kacina sordum şelden vaz gecmem diyolar , motor omru ve cok km gidiyo diyolar

Karabük de 1 adet var shell Oda en uygun yer :)
Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

Karabük de 1 adet var shell Oda en uygun yer :)

Size kiyak yapmis[emoji6]
Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu

Benzini nerden alalım [emoji51] hep mazot konuşulmuş total nasıl acep

Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

Benzini nerden alalım [emoji51] hep mazot konuşulmuş total nasıl acep

Ben simdiye kadar benzin ve lpg yi de şelden aldim ama simdi evime ters yerde suan petrol ofisi takiliyoruz
Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu

Ben simdiye kadar benzin ve lpg yi de şelden aldim ama simdi evime ters yerde suan petrol ofisi takiliyoruz

Eskişehirde PO yok artık kapandı el değiştirdi vs.Ben hep opet alıyorum bir kere shellden nitro aldım yüksek oktanmış mecbur kaldım çabuk bitti ama araba iyi gidiyordu o benzinle psikolojikmi bilemedim

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

Tamam abi kızma gidiyoz [emoji1]

kızma yok kızma yok, kafa karıştırma. bizimki yön gösterme.  ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Usta

Orjinal aku yetkili serviste 60 amperlik 168 lira iscilik bedava yuzde 20 indirimle degistirdim.

Yorum bağlantısı
İnan Çınar

Orjinal aku yetkili serviste 60 amperlik 168 lira iscilik bedava yuzde 20 indirimle degistirdim.

Indirimli fiyat 168 değil mi?
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Serhat egsoz muayeneni dışarıda yaptır. Muayene istasyonunda numaratorden sıra al sıra fişini kaybetme ödemeden sonra elindeki fiş sırası ile dışarıda sıranı bekle zaten anons yapılır hangi peron olacagı, kolay gelsin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

Serhat egsoz muayeneni dışarıda yaptır. Muayene istasyonunda numaratorden sıra al sıra fişini kaybetme ödemeden sonra elindeki fiş sırası ile dışarıda sıranı bekle zaten anons yapılır hangi peron olacagı, kolay gelsin.

teşekkür ederim adnan abi, egzozu öyle yapayım olmazsa.

Yorum bağlantısı
Oğuz Tiryaki

Fiyat gayet iyi bende akü baktim geçen hafta sanayiden 220 ile 250 lira arasi . Hayırlı olsun..
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Ben değilim ama facebook'da birisi yapıp paylaşmış..0ea408b50ffef4a086bee8614d999d74.jpg

64877c3950dab88c9a14123e26d93992.jpg

Düşünce güzel ama estetik tasarım hatası var. Tek koltuķ kafalığına monte edip tablet tutucuyu aşağı sarkacak şekilde yapsa hem daha estetik olurmuş hem de daha kullanışlı. Koltuklardan birisi öne ya da arkaya yatırıldıgı zaman bu düzeneğin ayarı bozulacak ve biçimsiz görünecektir.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa_Şahin
(düzenlendi)

Düşünce güzel ama estetik tasarım hatası var. Tek koltuķ kafalığına monte edip tablet tutucuyu aşağı sarkacak şekilde yapsa hem daha estetik olurmuş hem de daha kullanışlı. Koltuklardan birisi öne ya da arkaya yatırıldıgı zaman bu düzeneğin ayarı bozulacak ve biçimsiz görünecektir.

Güzel çokta zor bişey değil boru kaynak makinası olan herkes bence yapabilir orta konsola montaj olsa daha kullanışlı olabilirdi. tarihinde Mustafa_Şahin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan
54b9bb56e88429f42e3deeda7795d4b2.jpg Hani kuşlar ağaçlar temalı cila fotoğrafımız [emoji23]
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı

Benim arabaya da el at 3 haftadır yıkamadım bile

Bize yolladığın fotolarda öyle demiyodun [emoji41]
Yorum bağlantısı

Bize yolladığın fotolarda öyle demiyodun [emoji41]

3 hafta oncesiydi o [emoji23] sabahları -7 oluyor yıkamaya korkar oldum
Yorum bağlantısı
İnan Çınar

Atış serbest bir maşallah alırım. :nazar:

Maaşallah kazasız belasız kardeşim...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan

c5d84fcd8ab6943d0759d06881d2ec0a.jpg Görüntüdeki eksikler yavaş yavaş gideriliyor. Eksozcu Gazi'den selamlar :)

Maaşallah kazasız belasız kardeşim...

Sağol abicim cümlemiz inşallah

Benim arabaya da el at 3 haftadır yıkamadım bile

Hiç inanasım gelmedi abi [emoji23]
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...