Çağlar Bayur 3 Aralık 2016 Paylaş 3 Aralık 2016 Sahibi benim hayrola bi durum mu varKafa sunrooftan çıkıo mu Yorum bağlantısı
Misafir 3 Aralık 2016 Paylaş 3 Aralık 2016 Operasyon yaptım hayırlısı artık Operasyonun kod adı ne söylede bilelim şampiyon [emoji6] Yorum bağlantısı
Misafir 3 Aralık 2016 Paylaş 3 Aralık 2016 Operasyonun kod adı ne söylede bilelim şampiyon [emoji6]Kod adı bu ses Nerden geliyor operasyonu Yorum bağlantısı
Misafir 3 Aralık 2016 Paylaş 3 Aralık 2016 Sahibi benim hayrola bi durum mu varİçine sığıyomusun başganım boydan [emoji4] Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 3 Aralık 2016 Paylaş 3 Aralık 2016 Kafa sunrooftan çıkıo muMk4 mondeo dan daha geniş ve rahat İçine sığıyomusun başganım boydan [emoji4]Kullanmayan bilemez genç işi astra mi bu 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 3 Aralık 2016 Paylaş 3 Aralık 2016 Lokman abi balans tuttu dimi bunlar 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 3 Aralık 2016 Paylaş 3 Aralık 2016 Lokman abi balans tuttu dimi bunlar şimdilik tuttu abim, yarın ne olur bilemem 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 3 Aralık 2016 Paylaş 3 Aralık 2016 şimdilik tuttu abim, yarın ne olur bilemem Yarın bi deneyeyim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 3 Aralık 2016 Paylaş 3 Aralık 2016 30 liraya bpden mazot aldım bana çok dokundu Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 3 Aralık 2016 Paylaş 3 Aralık 2016 Paspaslar güzelmiş. malzeme nasıl 3-4 sene dayanırmıİki senedir kullanıyorum gayet memnunum yanlız bu marka olmasına dikkat et[emoji4] Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 4 Aralık 2016 Yazar Paylaş 4 Aralık 2016 Kalöriferi açınca hararet ibresi düşüyordu. Emmi yol yardımı aradım.Termostat takılı kalmış.88 lik orjinal termostat takıldı. 3 litre kırmızı antfriz eklendi. 1 Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 4 Aralık 2016 Paylaş 4 Aralık 2016 Geçtiğimiz hafta sol porya bilyasi değişmişti Bugün de sağı değiştim malesef ki sağlam olan iki bilya Yanlış ihbarla değişmiş oldu Sağlık olsun en azından aracı yürüten iki porya da sıfır oldu Hocam kaça aldın petlaslari Samet kardeşim ön mu arka mi bunlar?benimde sağ markanın değişmesi lazım.eger sende sağlam olan çıkma sağ arkaya uyarsa satun olabilirim.tabi saatmak istersen? 1 Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 4 Aralık 2016 Paylaş 4 Aralık 2016 30 liraya bpden mazot aldım bana çok dokundu 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 4 Aralık 2016 Paylaş 4 Aralık 2016 Dolarla alsaydiniz cooook az para vermis olurdunuz Mehmet Hocam [emoji16]Sorma ismail hocam yanı başımızda ekonomik durumu bizden 10 yıl geride olan ülkede mazotun litresi 2 liradan satılıyor burada isr durum farklı euroyamı geçsek daha az olur Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 4 Aralık 2016 Paylaş 4 Aralık 2016 Sorma ismail hocam yanı başımızda ekonomik durumu bizden 10 yıl geride olan ülkede mazotun litresi 2 liradan satılıyor burada isr durum farklı euroyamı geçsek daha az olurBen de kredi karti kullanimimi kisitladim nakit aliyorum benzini gazi o zaman daha cok dokunuyo kagitlar cepten direk cikinca 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2016 Paylaş 4 Aralık 2016 (düzenlendi) kışlık moda trend x jantlarla geçtik 16 candir [emoji1] 4 Aralık 2016 tarihinde Enis Erdoğan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2016 Paylaş 4 Aralık 2016 Samet kardeşim ön mu arka mi bunlar?benimde sağ markanın değişmesi lazım.eger sende sağlam olan çıkma sağ arkaya uyarsa satun olabilirim.tabi saatmak istersen?Ersin bunlar ön porya ile birlikte satılıyor yani pressli oluyor arkalar değişmedim ben zaten presle çıkıyor çıkan bilya pert oluyor direk çöp sıfır alıp kullanmak her zaman iyidir kışlık moda trend x jantlarla geçtik 16 candir [emoji1] Farklı bir Ford gibi durdu gözüme alttaki resim ( Ford galaxy ) gibi güle güle kullan kardeşim Yarın muayene var halojenlere döndük sonra farlara pasta ve cila attım Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2016 Paylaş 4 Aralık 2016 Far olmamış, su alır bu [emoji23]Japonun icadı olan bi yapıştırıcı vardı neydi o [emoji12] Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2016 Paylaş 4 Aralık 2016 Kolçak taktım. Markası : Omsa Line Videosu... Yorum bağlantısı
Recommended Posts