Misafir 4 Aralık 2016 Paylaş 4 Aralık 2016 Hayırlı olsun Murat. Koltuk ları mobilyaci mi yaptı dosemeleri [emoji12] Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 4 Aralık 2016 Paylaş 4 Aralık 2016 (düzenlendi) Kışlık lastiklerimizi taktık önlere Nokian arkalara Goodyear ultragrip ; yedek titanyum jantlarımız ile Bir de Sonax bsd ile araç içi kokusunu değiştirmek için Yumoş lavanta sprey aldık ilk fırsatta deneme yapacağız. 4 Aralık 2016 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2016 Paylaş 4 Aralık 2016 Hayırlı olsun Murat. Koltuk ları mobilyaci mi yaptı dosemeleri [emoji12]Ben yaptım. Zümradan korunmak için. Mahvediyor yoksa arabayı. Gülme yarın bir gün sanada lazım olcak. Tay tüyü koltuk örtüsü. Pazarda dolu. 2 adet tüm arabaya yetiyor haberin olsun.. [emoji2] Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2016 Paylaş 4 Aralık 2016 (düzenlendi) Kışlık lastiklerimizi taktık önlere Nokian arkalara Goodyear ultragrip ; yedek titanyum jantlarımız ile Bir de Sonax bsd aldık ilk fırsatta deneme yapacağız Abi neden farklı lastikler ?Ben yaptım. Zümradan korunmak için. Mahvediyor yoksa arabayı. Gülme yarın bir gün sanada lazım olcak. Tay tüyü koltuk örtüsü. Pazarda dolu. 2 adet tüm arabaya yetiyor haberin olsun.. [emoji2]Benim önler de forma arkada da kilim var malım krem döşeme [emoji23] 4 Aralık 2016 tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 4 Aralık 2016 Paylaş 4 Aralık 2016 Nokianlar 2 adet Goodyearlar 4 adet ( aracı aldığım arkadaş vermişti ) iyi olan ikisini kullandim. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2016 Paylaş 4 Aralık 2016 Nokianlar 2 adet Goodyearlar 4 adet ( aracı aldığım arkadaş vermişti ) iyi olan ikisini kullandim.Anladım abi Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 Hayırlı olsun Murat. Koltuk ları mobilyaci mi yaptı dosemeleri [emoji12] büyük hilmi'den almış Yorum bağlantısı
Rasim Bolat 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 2001 focusumun polen filtre yuvavı ve içarisini temizledim klima açınca koku kalmadı Yorum bağlantısı
Misafir 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 2 sene daha kafamız rahat Allaha şükür Kendi yaptığım far ayarları ile geçtim. Hafif kusur Vs yazılmadı İlk kez far ayarindan gol yemedik [emoji16] Yorum bağlantısı
Emrah Aslan 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 (düzenlendi) 2007 mk3 mondeo iç detaylı temizlik ve cam filmi uygulaması yapıldı. mondeo mk3 tdci jatco 5 Aralık 2016 tarihinde Emrah Aslan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Liman 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 (düzenlendi) Servisi aradım ve "yağ soğutucu radyatör yerine tamire yolladıkları klima radyatörünün" durumunu sordum. İyi soğutuyor mu diye. Daha denememişler. Boşalan 12 Lt şanzıman yağının yerine klima gazı da basarlar mı acaba? 5 Aralık 2016 tarihinde Mustafa Liman tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 Servisi aradım ve "yağ soğutucu radyatör yerine tamire yolladıkları klima radyatörünün" durumunu sordum. İyi soğutuyor mu diye. Daha denememişler. Dis is Sıparta.. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 Servisi aradım ve "yağ soğutucu radyatör yerine tamire yolladıkları klima radyatörünün" durumunu sordum. İyi soğutuyor mu diye. Daha denememişler. Boşalan 12 Lt şanzıman yağının yerine klima gazı da basarlar mı acaba? Biz arayıp bulamıyoruz böyle servis sen beğenmiyorsun abi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Liman 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 Biz arayıp bulamıyoruz böyle servis sen beğenmiyorsun abi Bursa OtoKoç'a gel, Boy boy teknik ADAMlar var bu mevzuda uzman. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 Bursa OtoKoç'a gel, Boy boy teknik ADAMlar var bu mevzuda uzman. Bursa servisleri böyle demek abi. Ben Sedici aldığımda yetkili servise ekspertiz yaptırmıştım Bursa da. "Triger kayışı acil değişmeli" dediler. Eve geldim triger zincire dönmüş arabada... Yorum bağlantısı
Mustafa Liman 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 Bursa servisleri böyle demek abi. Ben Sedici aldığımda yetkili servise ekspertiz yaptırmıştım Bursa da. "Triger kayışı acil değişmeli" dediler. Eve geldim triger zincire dönmüş arabada... Demek ki Edirne'ye kadar gitsen, doğrudan dişli kutusu olacak. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 2 sene daha kafamız rahat Allaha şükür Kendi yaptığım far ayarları ile geçtim. Hafif kusur Vs yazılmadı İlk kez far ayarindan gol yemedik [emoji16] Far kontrol cihazları elektroniktir ayarı tutturmak zordur sıfır araçlara hafif kusur veriyor helal olsun. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 Far kontrol cihazları elektroniktir ayarı tutturmak zordur sıfır araçlara hafif kusur veriyor helal olsun.Akşam far çizgisine göre yapmıştım bende şaşırdım Sağol Yorum bağlantısı
Misafir 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 Akşam far çizgisine göre yapmıştım bende şaşırdım Sağol3. Muayene tekrarından sonra geçtin ya.Hadi Hayırlı Olsun[emoji8] Yorum bağlantısı
Misafir 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 3. Muayene tekrarından sonra geçtin ya.Hadi Hayırlı Olsun[emoji8]Sağol abi 2012 itibari 3. Muayenemden geçtim [emoji6] Yorum bağlantısı
Misafir 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 Sağol abi 2012 itibari 3. Muayenemden geçtim [emoji6]Darısı 2018 muayene Tekrarına Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 2 sene daha kafamız rahat Allaha şükür Kendi yaptığım far ayarları ile geçtim. Hafif kusur Vs yazılmadı İlk kez far ayarindan gol yemedik [emoji16] Far ayarı nasıl yapılıyor ? İçerideki dugmeden mi? Yorum bağlantısı
Misafir 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 (düzenlendi) Far ayarı nasıl yapılıyor ? İçerideki dugmeden mi?Farin üstünde iki adet alyan var Ersin Sağ sol ve aşağı yukarı içerdeki düğme Manuel alçaklık yükseklik ayarı için. 5 Aralık 2016 tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 Lastiklerini söküp yerde yıkadım sökmüşken birde el freni ayarı yaptım kurulayıp birdahaki hafta görüşmek üzere garajına kilitledim. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 Lastiklerini söküp yerde yıkadım sökmüşken birde el freni ayarı yaptım kurulayıp birdahaki hafta görüşmek üzere garajına kilitledim. Maşallah en sevdiğim kasa [emoji7] Yorum bağlantısı
Recommended Posts