İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Serhat ipeksoy

2016 sonu itibarıyla hem bakım zamanı geldiği için hem de 3 yıllık garantisi bittiği için servis yoluna (Antalya Otokoç) düştük. Km gene dolmasa da yıldan dolayı bakımı yapıldı.

Standart bakımda yağ, yağ filtresi hava filtresi değişti. Normalde polen filtresi ve bujiler de değişecekti fakat gerek görülmediği için onlar değişmedi, nisan gibi değişecek.

Bakım: 313 lira

Powershift şimdiye kadar kusursuz çalışsa da fiestada ilk defa kullanıldığı için ne olur diyerek 19 aralıkta (pazartesi) biten garanti süresini 2 sene kadar uzattım. Garanti kapsamına sadece motor, şanzıman ve elektrikli aksam giriyormuş. %20 kadarını da müşteri olarak biz ödüyormuşuz. Diğer mekanik aksam, plastik aksam vesaire garanti kapsamına girmiyormuş.

Garanti uzatma: 608 lira

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/273981-2013-fiesta-16-powershift-titanium-x/?p=3104937

Yq4VdE.jpg

GP3GWN.jpg

zanyOO.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Murat Ayçiçek

Yazlık olan lastikleri sokturdum kışlık micnelin Alpin5 lastiklerimi taktırdım

Yorum bağlantısı

Neler yapmadım ki:)

Ön balata ve diskler değişti

Arka kampanalar temizlendi sil baştan ayarlandı. Benzin,polen,yağ,hava filtresi değişti.yağı değişti. Fren hidroliği değişti. Üst conta değişti. Velhasıl kelam 118.000 km de bir bakıma girdik. 1 sene rahatız :)

En sonda bir iç dış yıkattık kendilerini

Yorum bağlantısı
Serkan Gülderen

AVGO SMART FORD FOCUS ANDROİD FULL TOUCH MULTİMEDYA NAVİGASYONUN MONTAJI TAMAM. TŞK.HEPSİBURDA:)

b7e7b2c62502856e2353e53974cd1f0a.jpg907533e3c1020df787053e7bc28a89b4.jpgd6a6e900e4c769bc7b5d98fb1184d058.jpgb2dcc16763027b91fdb33578353d4fbc.jpg79e4f00328ec7bc40588f78d9dd1a9ec.jpg

Cihaz gerçekten 10 numara, ses kalitesi özellikle, ayrıca dokunmatik cok hassas cep telefonları gibi.

• Beğen 10
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

AVGO SMART FORD FOCUS ANDROİD FULL TOUCH MULTİMEDYA NAVİGASYONUN MONTAJI TAMAM. TŞK.HEPSİBURDA:)

Cihaz gerçekten 10 numara, ses kalitesi özellikle, ayrıca dokunmatik cok hassas cep telefonları gibi.

siz de o şanslılardansınız ne güzel.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İnan Çınar
(düzenlendi)

Hatalı fiyat mı vardı, ne kaçırdım :)

Black friday indirimi vardı. Kimine zamanında ,kimine geç,kimine hiç şeklinde bir strateji izledi hb...

Edit: Burada yazar "Hiç " kelimesiyle Sani'den bahsetmektedir.

tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Fiyat neydi, şimdi ne kadar? Google da aradım sadece sahibinden de var 1999 lira

Yorum bağlantısı
İnan Çınar
(düzenlendi)

499 tl idi sanırım.

Bu arada Sani'den özür diliyorum. Sinir bozucu bir süreç yaşamış cihazla ilgili. Asıl konuya bakınca gördüm. Ben şaka yapmak istemiştim.

tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Bugün DPF dejenerasyonu yaptık çok sık çalışıyordu 24gr a kadar çıkmış 30 da zaten yol bilgisayarında hata verip 3bin deviri geçmiyor araç...

6 gr a kadar düşürdük

a094143779388f707294dfeca3e8ceee.jpg

d8671cc1f7726a1f8b72f9cfde00e5a9.jpg

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Black friday indirimi vardı. Kimine zamanında ,kimine geç,kimine hiç şeklinde bir strateji izledi hb...

Edit: Burada yazar "Hiç " kelimesiyle Sani'den bahsetmektedir.

Hici de gectim, cakmasi geldi :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Akşam canımı sıkmıştı, sabah evden çıktığımda ters ters baktım, Anladı o başına geleceği... :seytan:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Gülderen

bedava :nazar: iyi kampanya idi

eski 6000rds ye göre ses kalitesi nasıl?

ses kalitesi 6000rds  ye göre kat kat üzerinde, öyleki mevcut hoperlörler yerine daha güçlü hoperlörler takılabilir. sony teyp kalitesinde diyebilirim çağlar bey. artı 499 tlye olması cabası. :) 

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Hanımın aracını bakıma götürdüm. Hava, benzin ve polen filtreleri ve yağ değişimi yapıldı. Şanzıman için yazılım güncellemesi yapıldı. Antifriz ölçüldü, motor temizleme sıvısı ile çalıştırıldı. Kapılara wd-40 sıkıldı. Toplamda 360 TL tuttu. [emoji4]

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

499 tl idi sanırım.

Bu arada Sani'den özür diliyorum. Sinir bozucu bir süreç yaşamış cihazla ilgili. Asıl konuya bakınca gördüm. Ben şaka yapmak istemiştim.

Macera olurdu ama kesin girerdim o riske, o kampanya da telefon arayışında olduğumdan kaçırmışim...
Yorum bağlantısı

bedava :nazar: iyi kampanya idi

eski 6000rds ye göre ses kalitesi nasıl?

Sony i söküp taktım, Hoperlörler bu teybin gücünü karşılayamıyor. 320 kbps kaliteli müzikte kolonlar cortluyor artık [emoji14]
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...