İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Guest Mert Boran

Ben Ankaradayken gelir diye umup aldığım 3.stop çakar modüllerim bugün gelmiş. Babam kendi için olanı bugün taktırmış. :)

F1 aracı mübarek, pit stoptan fırlamış gibi. :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Kimine göre apaçi kimine göre F1 :D eyvallah kardeşim :flowers:

Frene basili kaldığı sürece yanıp yanıp sönüyor ise fena :( bi süre sonra sabitleniyorsa iyi

Allah korusun. :good1: Tabi söyleyeceğim. İlanda da zaten "görsel olarak" yazmıştım. 3 kuruşluk iş için insan canı ile oynamaya gelmez. Yada satarken sökerim, harici olarak satarım yine. Nede olsa altın değerinde tuşlar.

Pazar günü Çorludan geçerken söküyorum hevesini al abi :p

Adam esp testi yapmasin da butonu görünce :D

Yorum bağlantısı

Frene basili kaldığı sürece yanıp yanıp sönüyor ise fena :( bi süre sonra sabitleniyorsa iyi

3 flash yapıp duruyor. sonra yine 3 flash yapıyor. yani hiç sabit yanmıyor. Alırken 3 flash yapıp sonra sürekli yanıyor yazıyordu halbuki

Yorum bağlantısı

3 flash yapıp duruyor. sonra yine 3 flash yapıyor. yani hiç sabit yanmıyor. Alırken 3 flash yapıp sonra sürekli yanıyor yazıyordu halbuki

Kötü abi o zaman be :) ışıklarda beklerken çok küfür çeker gibi geliyor arkadakinden
Yorum bağlantısı

...

Pazar günü Çorludan geçerken söküyorum hevesini al abi :p

Adam esp testi yapmasin da butonu görünce :D

Beklerim.  ;)

Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu
(düzenlendi)

2 adet tweeter aldım .... bir haftadır torpido da gezdiriyordum... bugün birini taktım.... yarında öbürünü monte edecem inşaallah...

tarihinde Hasan Karabekiroglu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Bi arkadaşın !! şanzıman yağını değiştirdik.

Eeee? değişimden sonra nasıl oldu arkadaş? Yine güzel mi?

Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Güle güle kullansın o arkadaş, amma ve lakin benim düştüğüm hataya düşülmüş. Bu atf nin JASO 1A / Ford m2c922 onayı yok. Uzak doğu şanzımanlarından optimum performansı almak için önerilen yağı kullanmak elzem.

Yorum bağlantısı

Güle güle kullansın o arkadaş, amma ve lakin benim düştüğüm hataya düşülmüş. Bu atf nin JASO 1A / Ford m2c922 onayı yok. Uzak doğu şanzımanlarından optimum performansı almak için önerilen yağı kullanmak elzem.

Uyku kaçırır mı?

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...