İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Yasin Şimşek

Sanmiyorum. Gitmiyordur bence. Lpg iyice oldurmustur performansini :)

Bende öyle düşünmüştüm. Teşekkürler  ;)

Yorum bağlantısı
Ahmet Özkan

Bugün de sen benim için bir şey yap, beni mangala götür dedim. Götürdü sağolsun :)

e80a3d22c78cb112ba95165c7d2ec55e.jpg2ccef0a66e4d11578adbccee13bc85c4.jpge0e14ce57543ab723cb0fbc68c65f8e3.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Serhan Kaya

8bb1c0f378dff47cfbe7c87fcc65e671.jpg

Aracım mondi ghia x ov için bu ürünleri sipariş ettim. Gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Gelince güzel bi iç temizlik koruma yapacağım inş.

Yorum bağlantısı
Ertuğrul Yenilmez

iz4pmxA.jpg

jnvc6E0.jpg

qAhLmCY.jpg

vQzvURf.jpg

GkGJcd9.jpg

7PZCFXB.jpg

Bugün yıkandık tertemiz sonra müteakiben güzel bir cila pırıl pırıl olduk.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Hakan Kalkan
(düzenlendi)

Okan bey motor çok temiz duruyor nasıl temizlediniz birde aynaya doğru uzanan kablo nedir acaba

tarihinde Hakan Kalkan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Yeni koltuk kılıflarımı takdım. güzel ce yıkadım.....Bek datlı oldu be ya.... :nazar:

Yorum bağlantısı
Gökhan Bulut_2

Yeni koltuk kılıflarımı takdım. güzel ce yıkadım.....Bek datlı oldu be ya.... :nazar:

Mersinde güneş var heralde abi napiyon hic gorusemiyoruz :)
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Okan bey motor çok temiz duruyor nasıl temizlediniz birde aynaya doğru uzanan kablo nedir acaba

Merhaba teşekkür ederim  aldığım andan beri motor koruma ürünü kullandım ara  ara birikeni temizliyorum ilk halini korumaya çalışıyorum.Araç garanti kapsamında olduğu için içi döşemlerden ve tavandan yol alamadığım için direk indiğim araç içi kamamerası ğüç adaptörü ;)

Yorum bağlantısı
Murat_Güneş

Kapi alti logolarimizi taktik.

Dsha onceden vardi düşmek uzereydi.

7fdf807377e9b8186fcd708598aa0eaf.jpg

b08e95b3662b88955e86e1a1bb063304.jpg

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

Sonax cilalı şampuanla bir güzel yıkayıp üzerine turtle wax attım. Ayna gibi oldu mübarek. Depoyu da fulledim. Ohh mis. . . 

Yorum bağlantısı
Ozan Şahin

09.04.2015 Perşembe günü Sabri Abimizin de tespitleri neticesinde baskı balata ve volant değişimi yapıldı.Şikayetler bir hayli fazlaydı.

Rölantide sarsıntılı ve sesli çalışma.

Düşük devirde seyir halinde titreme,hızlanma problemi.

Seyir halinde gaz veriş ve bırakışlarda silkeleme ,vibrasyon.

Kalkışta ve durma hazırlığında taklit edilmesi bile ayrı yetenek isteyen kabaca taktuk kütküt sesleri:) 

Yaklaşık 5 saatlik bir çalışma neticesinde araç kendine geldi. Ustaellerin değerli çalışanları Necmi usta-Emre usta ve Salih abimin zaman zaman tespitleri ile şikayetler tamamen giderildi.Birkaç fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedim.

gEKnmVM.jpg

Necmi Usta iş başında 

nyYTiUL.jpg

9Ha5xLv.jpg

xNz2yxt.jpg

nkRg4fJ.jpg

bdL6Uao.jpg

E5iqHGK.jpg

Ve son olarak da Sabri ve Salih abime ve ekibine mükemmel işçilikleri ve misafirperverlikleri için ayrıca teşekkür ederim.

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Ozan doğru adresi bulmuşsun ALLAH kaza bela vermesin ve bu arada ortalarda yoksun bayadır. veee göksele selam benden ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Ayakkabılar yenilendi. Petlas İmperium aldık. Rot - balans ayarı yapıldı. Rover marka araca hafif tıkladık. Lastikler test edilmiş oldu. [emoji6]

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Hakan ve YMN Vernik katmanını iyice incelttiniz yahu ondan böyle parlıyorlar. :good1:  :nazar:

Yakında Lokman abimde size yetişecek. :D  :p

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...